سایت ساز وبزیخرید بک لینک

ميگه نمي شه تغيير دومين بدي

شروع موضوع توسط niterider ‏3 می 2004 در انجمن بایگانی

  1. niterider

    niterider Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏27 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    414
    تشکر شده:
    3
    محل سکونت:
    The Most Beautifull Love , Tehran
    آقا ما يه دومين روي يه هاست ويندوز داشتيم و يه هاست روي لينوكس خريديم. دومين ويندوز رو منتقل روي هاست لينوكس و حالا مي خوايم اين دومين دومي رو روي هاست ويندوز بياريم . يارو ميگه اين كار يعني فسخ قرارداد و نمي شه بايد هزينه يه هاست جدبد رو بدين ؟
    چي كار كنم . يارو راست ميگه نمي شه . اگه نمي شه من چه دومين قبلي رو روي هاست لينوكس اوردم.
     
  2. بازدیدیار - افزایش بازدید سایت و سیگنال های برندخرید بک لینک
  3. als_1360

    als_1360 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏9 جولای 2003
    نوشته ها:
    446
    تشکر شده:
    2
    محل سکونت:
    Tehran
    ما كه نفهميديم چي شد؟؟؟؟؟
     
  4. niterider

    niterider Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏27 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    414
    تشکر شده:
    3
    محل سکونت:
    The Most Beautifull Love , Tehran
    ببين ما يه دومين روي يه هاست ويندوز داشتيم. بعد يه دومين روي هاست يه هاست لينوكس خريديم از يه شركت ديگه. حالا مي خواستيم جاي اين دو تا دومين رو عوض كنيم. دوميني رو كه روي هاست ويندوز بود رو روي لينوكس اورديم. حالا مي خوايم دوميني كه روي هاست لينوكس بود رو بياريم رو ويندوز كه مسئول سرور مي گه نميشه اين هاست ويندوز فقط با همون دومين اولي كار مي كنه و نمي تونيد دومين ديگه اي روش بياريد و بايد يه هاست ديگه بخريد .
    حالا من چي كار كنم
     
  5. als_1360

    als_1360 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏9 جولای 2003
    نوشته ها:
    446
    تشکر شده:
    2
    محل سکونت:
    Tehran
    آهان
    احتمالا بشه فقط بايد جاي دي ان اس ها رو براي هر دومين تغيير بدن كه احتمالا يه پولي ازت مي گيرن
    ولي يه كار سخت تر ديگه هم هست اينه كه :
    اون دمين روي ويندوز رو با يك پيج ريپلي ( يا ريدايركت ) كني روي دومينت توي لينوكس و بر عكس.
    كه دوتا مشكل داره يكي اينكه هركي دومين ويندوز رو بازكنه آدرس دومين لينوكس رو مي بينه و برعكس
     
  6. niterider

    niterider Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏27 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    414
    تشکر شده:
    3
    محل سکونت:
    The Most Beautifull Love , Tehran
    خب پس چرا اين صاحاب سرور ميگه نميشه .
    اين عين جمله مسئول سرور هست.
    هاستي كه براي شما در سرور امريكا ساختيم با نام دومين قبليتان هست و تغيير نام به معني حذف هاست و ساخت هاست جديد مي باشد و اين به معني فسخ قرار داد مي باشد كه امكان آن نيست . اگر بر روي سرور امريكا هاست بخواهيد بايد مجددا هزينه كامل را بپردازيد چون ما هم هزينه را به مسئول سرور مي پردازيم ولي اگر از سرور انگليس بخواهيد با نصف هزينه معمول كار را انجام خواهيم داد.

    خب حالا من چي كار كنم
     
  7. knowhow

    knowhow مدیران قدیمی

    تاریخ عضویت:
    ‏25 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    3,477
    تشکر شده:
    20
    والا كاريش نمي توني بكني. بعضي شركتهاي هاست فروش اين كار رو مي كنند.
    به هر حال بايد با خودشون به توافق برسي. البته اين كار عملا همه جاي دنيا اينجوريه يعني كسي دامين يك هاست رو عوض نمي كنه. چون در واقع شما پول هاستي كه مي دي اغلبش Setup Fee است که خوب پس هم نمی دنش. و چون خیلی از هاست فروش ها Reseller شرکتهای خارجی هستند و خودشون عملا سرور ندارند باید این هزینه setup fee رو بپردازند و براشون نمی صرفه که هاست شما رو تغییر دامین بدهند.
     
  8. als_1360

    als_1360 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏9 جولای 2003
    نوشته ها:
    446
    تشکر شده:
    2
    محل سکونت:
    Tehran
    ولي بايد بشه ما يه دفعه با سايتمون يه همچين كاري كرديم كه دومينشو بورديم تو هاست پارس وب
     
عسل طبیعی و گرده گل ایرانیخرید و فروش اتوماتیک ارزهای الکترونیکی