• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مي‌خوام سايتي با اين محتوي راه بندازم... نظر دهيد

3POWER

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
543
آقا من مي‌خوام يك سايتي با محتوي كلآ متن راه بندازم. براي محتويش در نظر دارم يك كتابي از ايبوك هاي درباره‌ي برنامه‌نويسي (مثلآ PHP Web Programing و ...) را به كلي در صفحات سايت منتشر كنم. يعني كلآ مي‌خواهم اين كتاب را كپي و پيست كنم:D و صفحات سايت را فهرست بندي كنم عين كتاب! در واقع سايتي با عنوان مثلآ آموزش برنامه نويسي PHP و ...

آيا به نظر شما مي‌شه؟
ميشه اين جوري يك سايت خوبي رو راه‌اندازي كرد؟
از نظر كپي رايت هم مشكلي كه پيش نمياد؟
هر از چند گاهي هم مي‌خواهم كه صفحات جديدي ايجاد كنم (يعني كپي پيست كنم:D) اين جوري هم گوگل بيشتر مياد دنبال اين سايت و بهتر ايندكس ميشه خلاصه ميشه آن را با ترافيك خوبي رديف كرد. بعد از مدتي كه ديدم ترافيك نسبتآ خوبي به خود پيدا كرد هدف اصلي من ادسنز هست كه براي يك سايت محتويي مناسب خواهد بود.

نظر بديد در اين باره، چون كه مي‌خوام اساسي روش كار كنم:lol: :blush:

TehranNet

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
561
سایت موزیک رو بی خیال شدی؟

3POWER

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
543
سایت موزیک رو بی خیال شدی؟

والا بي‌خيال كه نه، هميشه تو فكرش هستم
ولي وضعيتم الان خيلي ناجوره با اين كه هر روز چند ساعت پشت كامپيوتر و اينترنت هستم ولي نميتونم روي يك سايتي اساسي كار كنم و منتشر كنم، الان فقط چيزي مي‌خوام كه ساده باشه و به سرعت قابل توسعه، به همين دليل به اين فكر افتادم.

Mehdi

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
49
پسر خوب حتی اگه ایده خوبی داری , نباید که اینجا بیای بگی :D حالا اومدیم من این سایت رو از رو ایده تو زودتر از تو ساختم
چیکار میکنی ؟ :D
--
من متاسفانه نمیدونم چرا وقت ندارم , یا به اندازه کافی به این چیزا اعتقاد ندارم :D
دوتا ایده خیلی جالب هم دارم , که یکیش مطمئنم میگیره و اگه یه ماهی کار کنم روش, و ادامش بدم , یکی از غول های اینترنت میشه در عرض یکی دو سال :D

†$H@ki®@†

Registered User
لایک‌ها
4
من الگوریتم هوشمند جست و جو دست کردم که حتی تا ثبتش هم رفتم...!
ولی سرمایه نبود و بی خیال شدم

3POWER

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
543
پسر خوب حتی اگه ایده خوبی داری , نباید که اینجا بیای بگی :D حالا اومدیم من این سایت رو از رو ایده تو زودتر از تو ساختم
چیکار میکنی ؟ :D
--
من متاسفانه نمیدونم چرا وقت ندارم , یا به اندازه کافی به این چیزا اعتقاد ندارم :D
دوتا ایده خیلی جالب هم دارم , که یکیش مطمئنم میگیره و اگه یه ماهی کار کنم روش, و ادامش بدم , یکی از غول های اینترنت میشه در عرض یکی دو سال :D

من قبلآ هم در باره‌ي اين فكر كردم كه شايد اينجا نوشتنم صلاح نباشه و كسي بخواد اين ايده رو دنبال كنه.... ولي خب مهم نيست، من خودم در نظر دارم سايتي به ظاهر كاملآ حرفه‌اي (همراه با سادگي) طراحي كنم كه هيچ كي نميتونه با من رقابت كنه:D:D

خب ايده‌هاي خيلي جالبت رو pm كن به من ببينم چيند:D
خودم هم ايده‌هايي به نسبت بزرگ دارم كه البته نياز به هزينه و وقت زيادي هستند و من الان مي‌خوام به زودي يك سايتي راه بندازم ... و آينده هنوز معلوم نيست برام، ولي همه چيز به وقتش انشاالله.

amir abbas

Registered User
لایک‌ها
17
خوب این کار شما نقض کپی رایته و گوگل بهت تبلیغ نمیده. شما چه کتابی رو می خوای تو سایتت بزاری. اگر کتاب مجانی باشه و نویسندش به شما اجازه چنین کاری داده باشه خوب مشکلی نیست ولی اگر بخوای همین ای بوک های تجاری که الان ما مثل نقل و نبات از وب دانلود میکنیم رو برداری و همش رو بزاری تو سایتت این کار نقض کپی رایته. اگر ناشر کتاب بفهمه میتونه از طریق هاستت اقدام کنه و اکانتت رو ساسپند کنه. اگر هم موفق به این کار نشه در آخر شما نمیتونی از گوگل تبلیغ بگیری چون هر سایتی قبل از اینکه سرویس اد سنس بهش داده بشه توسط یکی از کارمندان گوگل بررسی میشه و اون موقع خوب طرف می تونه بفهمه که مطالب شما کپی رایت داره

siavashmusic

Registered User
لایک‌ها
2
خوب این کار شما نقض کپی رایته و گوگل بهت تبلیغ نمیده. شما چه کتابی رو می خوای تو سایتت بزاری. اگر کتاب مجانی باشه و نویسندش به شما اجازه چنین کاری داده باشه خوب مشکلی نیست ولی اگر بخوای همین ای بوک های تجاری که الان ما مثل نقل و نبات از وب دانلود میکنیم رو برداری و همش رو بزاری تو سایتت این کار نقض کپی رایته. اگر ناشر کتاب بفهمه میتونه از طریق هاستت اقدام کنه و اکانتت رو ساسپند کنه. اگر هم موفق به این کار نشه در آخر شما نمیتونی از گوگل تبلیغ بگیری چون هر سایتی قبل از اینکه سرویس اد سنس بهش داده بشه توسط یکی از کارمندان گوگل بررسی میشه و اون موقع خوب طرف می تونه بفهمه که مطالب شما کپی رایت داره

تایید میشه کاملا

shervin

ASP.net
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
261
کپی پیست فایده نداره چون 1000 نفر دیگه هم مثل شما همین کارو میکنن
خود من یه سایت مقاله داشتم نه یک کتاب بلکه چندین کتاب در زمینه های تخصصی رو گذاشتم تازه کپی پیست خالی نبود و کلی وقت گذاشتم و نمودارو عکس و ... گذاشتم
ولی خب رغیب خیلییی تو این زمینه زیاده و نتیجه مطلوبی نگرفتم چه برسه به شما که یک کتابو اونم کپی پیست
تازه من خیلییی زیاد روی سئو کار کردم وگرنه که نتیجه هیچ میشد

shervin

ASP.net
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
261
تایید میشه مطالب امیر عباس عزیز

پ.ن: آقا دمت گرم با این کتاب CSSگرفتمش خیلی ردیفه

3POWER

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
543
کپی پیست فایده نداره چون 1000 نفر دیگه هم مثل شما همین کارو میکنن
خود من یه سایت مقاله داشتم نه یک کتاب بلکه چندین کتاب در زمینه های تخصصی رو گذاشتم تازه کپی پیست خالی نبود و کلی وقت گذاشتم و نمودارو عکس و ... گذاشتم
ولی خب رغیب خیلییی تو این زمینه زیاده و نتیجه مطلوبی نگرفتم چه برسه به شما که یک کتابو اونم کپی پیست
تازه من خیلییی زیاد روی سئو کار کردم وگرنه که نتیجه هیچ میشد

نكات خوبي اشاره كرديد شما،
از نظر سئو هم كم و بيش تجربه‌هايي داريم كه تصميم دارم روش كار كنم، حالا به نظر شما براي اين گونه سايت محتويي متن چي ميتونه باشه به غير از انتشار كتاب:f34r::blush:... چون من چيز ديگري به ذهنم نميرسه كه بتونم زود صفحات رو بسازم و ساده باشه.

shervin

ASP.net
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
261
نكات خوبي اشاره كرديد شما،
از نظر سئو هم كم و بيش تجربه‌هايي داريم كه تصميم دارم روش كار كنم، حالا به نظر شما براي اين گونه سايت محتويي متن چي ميتونه باشه به غير از انتشار كتاب:f34r::blush:... چون من چيز ديگري به ذهنم نميرسه كه بتونم زود صفحات رو بسازم و ساده باشه.
بستگی داره هدفت چی باشه از راه انداختن سایت
اگه هدفت اینه اخرش سایتت به جای بزرگی برسه باید ایده نو داشته باشی
ببین وقتی مثلا من برم در زمینه برنامه نویسی خودم سرچ کنم اول از همه Microsoft, codeprojectو ..... میان
و خیلی سایتای دیگه هستن محتوای این سایتا خیلی قوی و متفاوته اینا میشینن خودشون مقاله مینویسن البته افراد دیگه هم براشون مینویسن مثل ویکی پدیا واسه همین مقالات خیلی خیلی قوی دارن خب شما میخوای با اینا رغابت کنی
حتی اگه نتیج شما اول باشه خود من با دیدن کد پروجکت روی لینک اونا کلیک میکنم فوقش یه بار میام سایت شما مشخص میشه که مطالبت کپی هست و دفعه بعد نمیرم همونطور که الانم خیلی سایتا نتایج اول میان و کلیک نمیکنم روش
خلاصه اینکه شما اگه میخوای با این رغبا در بیوفتی باید بالا تر از اونا کار کنی یا جدذاقل مثل خودذشون باشی نه اینکه ضعیفتر کار کنی
چون قراره ترافیک شما از سرچ بیاد
باید اونقدر قوی کار کنی که طرف اعتماد کنه اگه من برم تو این سایت نتیجه میگیرم
مثلا همین کد پروجکت رو که مثال زدم واسه هر مقالش کلی توضیح همراه با کد و همچنین اگه DLLداشته باشه اون دی ال ال رو گذاشته و پروژه مثالش رو گذاشته و واقعا قوی هست و البته مثل کد پروجکت هم زیاده خب شما هم باید اینجوری کار کنی
میدونم سخته اینجوری کار کردن ولی شما تو این زمینه میخوای وارد شدی خب باید در سطح رغباتم باشی

بالا