آژانس هواپیمایی
pop up

مي خوام اسم فايل را توي صفحه بنويسم

شروع موضوع توسط als_1360 ‏25 ژانویه 2004 در انجمن asp , ASP.NET

  1. als_1360

    als_1360 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏9 جولای 2003
    نوشته ها:
    446
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    Tehran
    چه جوري مي شود با اسكريپ و اين قبيل برنامه ها اسم يك فايل رو توي صفحه asp یا ... نوشت .؟
     
  2. ehsan

    ehsan Administrator

    تاریخ عضویت:
    ‏5 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    7,915
    تشکر شده:
    3,507
    محل سکونت:
    Internet
  3. als_1360

    als_1360 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏9 جولای 2003
    نوشته ها:
    446
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    Tehran
    نگفتید چه جوری میشه ها
     
  4. shobeir

    shobeir کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏14 مارس 2003
    نوشته ها:
    28
    تشکر شده:
    1
    اسم فايلي كه الان توي Adress Bar هست منظوره ؟
     
  5. shobeir

    shobeir کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏14 مارس 2003
    نوشته ها:
    28
    تشکر شده:
    1
  6. als_1360

    als_1360 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏9 جولای 2003
    نوشته ها:
    446
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    Tehran
    1- آره فقط اسم خود فايل
    2- دستت درد نكنه امتحان مي كنم اميدوارم جواب بده
     
  7. boxilink
  8. saeedsmk

    saeedsmk مدیر بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏6 سپتامبر 2003
    نوشته ها:
    1,519
    تشکر شده:
    4
    از اين دستور ميتوني استفاده كني
    sPathData=Request.ServerVariables("PATH_TRANSLATED")
     
  9. KambizZandi

    KambizZandi کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏4 آپریل 2004
    نوشته ها:
    59
    تشکر شده:
    5
    محل سکونت:
    Iran - Tehran
    سلام
    از اين کد هم ميتوني استفاده کني. البته اين کد اسم فايلي که الان تووش هستي رو ميده:
    Request.ServerVariables("SCRIPT_NAME")
     
  10. als_1360

    als_1360 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏9 جولای 2003
    نوشته ها:
    446
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    Tehran
    كجا بزارمش و چه جوري بخونمش؟
    از همه تشكر