• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مي خوام دومين بي واسطه ثبت كنم

elecit

Registered User
لایک‌ها
11
من جند سالي هست كه وب طراحي مي كنم و براي مشتري هاي خودم دومين و هاست از دوستان مي گرفتم . اما در اين مدت با مشكلات عديده اي رو به رو شدم . مثلا يه بار از يكي از كساني كه ازش دومين خريدم خواستم تا اونو برام Forward كنه . اما اون اينكار رو نكرد و .... . به هر حال الان تصميم گرفتم خودم بدون واسطه اين كار رو بكنم .

به من آنلاين نيك رو پيشنهاد دادند . مي خوام توي onlinenic.com عضو بشم . اما مشكل من 2 چيز هست :
الف - نداشتن كارت اعتباري Master يا Visa و . . .
ب - نداشتن آدرس معتبر در خارج از كشور .

حالا از عزيزاني كه حاضرند منو راهنمايي كنند مي خوام بگويند كه :

الف - از كجا مي تونم كارت اعتباري معتبر تهيه كنم و آيا اينكه اگه با يه كارت اعتباري غير معتير عضو بشم و دومين ثبت كنم , ممكنه بعدا دچار مشكل بشم ؟
ب - آيا ميشه يه آدرس غير معتبر بدم يا مثلا آدرس كه يكي ديگه از دوستان داره استفاده مي كنه ؟

به هر حال راهنمايي مي خوام .
با تشكر

siavashmusic

Registered User
لایک‌ها
2
توی انلانینک با پی پال هم میتونی خرید رو انجام بدی
من نظرم اینه که یه کارت غیر قابل شارژ بخری بعد باهاش پی پال ثبت نام کنی بعد از اینکار راحت میتونی بخش بیلینگ درخواستی آنلاینیک رو پر کنی

در مورد آدرس هم فکر نمیکنم موردی باشه !! تا نظر بقیه دوستان چی باشه
در مورد گرفتن کارت غیرقابل شارژ هم دوستان با اعتبار زیادی توی این فروم دارند فعالیت میکنند میتونید از اونها کارت رو تهیه کنید

elecit

Registered User
لایک‌ها
11
خب من تا حالا اين كار رو نكردم .
پي پال چجوريه ؟
يكي از دوستان گفتند كه كارت اعتباري دارند با آدرس آمريكا !
چطوره ؟

mohsenshahbazi

همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
3,825
در یکی از نمایندگی های دایرکتی فقط با داشتن یک حساب ایگولد میتونید دامنه ثبت کنید .
حساب ایگولد دارید ؟
فروشنده های ایگولد هم تو فروم زیادن . مثل : shahroodnet یا Eh$@n

tehrancyber

Registered User
لایک‌ها
0
من جند سالي هست كه وب طراحي مي كنم و براي مشتري هاي خودم دومين و هاست از دوستان مي گرفتم . اما در اين مدت با مشكلات عديده اي رو به رو شدم . مثلا يه بار از يكي از كساني كه ازش دومين خريدم خواستم تا اونو برام Forward كنه . اما اون اينكار رو نكرد و .... . به هر حال الان تصميم گرفتم خودم بدون واسطه اين كار رو بكنم .

به من آنلاين نيك رو پيشنهاد دادند . مي خوام توي onlinenic.com عضو بشم . اما مشكل من 2 چيز هست :
الف - نداشتن كارت اعتباري Master يا Visa و . . .
ب - نداشتن آدرس معتبر در خارج از كشور .

حالا از عزيزاني كه حاضرند منو راهنمايي كنند مي خوام بگويند كه :

الف - از كجا مي تونم كارت اعتباري معتبر تهيه كنم و آيا اينكه اگه با يه كارت اعتباري غير معتير عضو بشم و دومين ثبت كنم , ممكنه بعدا دچار مشكل بشم ؟
ب - آيا ميشه يه آدرس غير معتبر بدم يا مثلا آدرس كه يكي ديگه از دوستان داره استفاده مي كنه ؟

به هر حال راهنمايي مي خوام .
با تشكر
يك پيشنهاد دارم براتون
رسلري directi بگير.
منم چند وقت پيش همين مشكلات داشتم و 2 تا از بهترين دامنه هام پريد اما كسي بهم رسلري directi داد منم استفاده كردم.
هم پرداخت ريالي مي كنم.
هم كنترل پنل كامل داره و انتقال تغيير انتقال داخلي مجاني داره.
امكان دادن رسلري توسط خود شما هم هست.

اگر خواستيد من دارم بهتون پنل بدم پرداخت ريالي و بدون اعتبار اوليه ;)
خواستيد قرارداد رسمي هم مي تونيم ببنذيم كه مشكلي پيش نياد.

elecit

Registered User
لایک‌ها
11
من الان توي آنلاين نيك عضو شدم !
در مورد دايركتي تعريف شنيدم . كسي هست كه اين دو رو با هم مقايسه كنه ؟

Heinz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
اگر حساب ايگلد داشته باشيد مي توانيد با سايت www.yourwebpoint.com هم دامين را مستقيماً ثبت كنيد .

براي تعداد كم دامين اين سايت به صرفه است - من خودم 4 ساله كه باهاش كار كردم و راضيم :)

tehrancyber

Registered User
لایک‌ها
0
من الان توي آنلاين نيك عضو شدم !
در مورد دايركتي تعريف شنيدم . كسي هست كه اين دو رو با هم مقايسه كنه ؟
خوب بعضي تفاوتهارو گفتم اينم امكاناتي كه در Directi هست در onlinenic نيست:

عدم نياز به واريز حداقل 79$ براي شارژ حساب
پرداخت ريالي
امكان ارائه پنل رسلر به فرد ديگر
ارائه api و partnersite و supersite از قبل طراحي شده با قابليت ترجمه و تغيير ظاهر
سيستم accounting and billing system قوي
ارائه پنل كامل به مشتري براي ايجاد هر گونه تغيير و ساخت child nameserver و انتقال سرويس داخلي و ...

و امكانات زياد ديگه اي كه بايد ببينيد تا بفهميد ;)

در ضمن مي تونيد از طريق ايگولد . واريز به بانك . moneybookers و بزودي پرداخت آنلاين اعتبار بگيريد.

mohsenshahbazi

همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
3,825
من هم YourWebPoint رو توصیه میکنم .
نماینده دایرکتی هست و قیمت هاشم خیلی خوبه . امکان شارژ کردن اکانتتون از طریق ایگولد هم هست .

انلاین نیک رو بیخیال بشین . معضل همیشگی که داره اینه که Whois server ش اکثر مواقع افلاینه !

elecit

Registered User
لایک‌ها
11
با سلام و تشکر از همگی .
1 . آقا این دایرکت آی خودش از کجا میگیره ؟ یعنی سایت های بالاتراز اینها چه سایت هایی هستند ؟
2 . دوم اینکه آدرس بدین برم توش عضو بشم .
3 . نظرتون در مورد register.com چیه ؟
4 . درسته اینکه می گن اگه اینها بفهمیند ایرانی هستیم دیگه خداحافظ دومین باید کرد ؟
5 . درسته که می گن بعضی ازاین سایت ها از روی ip می فهمند ایرانی هستیم و . .. . ؟

tehrancyber

Registered User
لایک‌ها
0
با سلام و تشکر از همگی .
1 . آقا این دایرکت آی خودش از کجا میگیره ؟ یعنی سایت های بالاتراز اینها چه سایت هایی هستند ؟
2 . دوم اینکه آدرس بدین برم توش عضو بشم .
3 . نظرتون در مورد register.com چیه ؟
4 . درسته اینکه می گن اگه اینها بفهمیند ایرانی هستیم دیگه خداحافظ دومین باید کرد ؟
5 . درسته که می گن بعضی ازاین سایت ها از روی ip می فهمند ایرانی هستیم و . .. . ؟
directi خودش رجيستر كننده هست و از Public domain registry
اصلا كاري با ايراني بودن نداره و 2 سال دارم توش دامين با آدرس ايران انجام مي دم بدون مشكل.
register.com‌قيمتاش خيلي بالاست :)
هر سايتي مي تونه از ip بفهمه شما ايراني هستي يا نه خودتم مي توني كافيه بري سايت : http://www.ip2location.com/

agric

Registered User
لایک‌ها
1
خوب بعضي تفاوتهارو گفتم اينم امكاناتي كه در Directi هست در onlinenic نيست:

عدم نياز به واريز حداقل 79$ براي شارژ حساب
پرداخت ريالي
امكان ارائه پنل رسلر به فرد ديگر
ارائه api و partnersite و supersite از قبل طراحي شده با قابليت ترجمه و تغيير ظاهر
سيستم accounting and billing system قوي
ارائه پنل كامل به مشتري براي ايجاد هر گونه تغيير و ساخت child nameserver و انتقال سرويس داخلي و ...

و امكانات زياد ديگه اي كه بايد ببينيد تا بفهميد

در ضمن مي تونيد از طريق ايگولد . واريز به بانك . moneybookers و بزودي پرداخت آنلاين اعتبار بگيريد.

چند تا سئوال:

1- شرایط گرفتن نمایندگی مستقیم از direct I چیه؟
2- مطمئنی Direct I امکان پرداخت ریالی داره ؟؟!!!

tehrancyber

Registered User
لایک‌ها
0
چند تا سئوال:

1- شرایط گرفتن نمایندگی مستقیم از direct I چیه؟
2- مطمئنی Direct I امکان پرداخت ریالی داره ؟؟!!!
directi پرداخت ريالي نداره. شما بايد از طريق يكي از رسلر هاي ايراني مثل ما بگيريد كه راحت ريالي پرداخت كنيد.
براي گرفتن اكانت مستقيم بايد به سايت : resellerclub بريد اما اونجا 2تا عيب داره بايد با كرديت پرداخت كنيد و براي فعال شدن هم احتياج به واريز يك حداقل مبلغ داره.

اما اگر توسط ما تهيه كنيد هم پرداخت ريالي دارير هم احتياج به حداقل موجودي نداريد و مي تونيد شروع به ثبت كنيد :)

tehrancyber

Registered User
لایک‌ها
0
خوب من هم بدم نمی یاد یه پنل دایرکتی یه پنل بگیرم....
راستی آقای عبیدی کلی منتظر موندم نیومدی کجایی :دی
سلام
آره اومدم بيام كار پيشامد.
براي دريافت پنل مي توني بري به domain.tehrancyber.com اونجا قسمت Reseller اكانت باز كني (customer نه ها) بعد به من بگو برات فعال كنمش كه ببيني چه جوريه ;)

sasiran

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام

اگه از دایرکت آی نمایندگی مستقیم بگیریم ، قیمت دامنه های com , net , org , info , biz و name چقدر میشه

یعنی به نمایندگان مستقیم این دامنه ها را چند میده ؟

با تشکر

بالا