سایت ساز وبزیخرید بک لینک

مي خوام oscommerce رو آپلود كنم تو هاست -مراحل و تنظيمات؟؟؟؟؟

شروع موضوع توسط farhad12 ‏5 سپتامبر 2004 در انجمن PHP

  1. farhad12

    farhad12 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏5 سپتامبر 2004
    نوشته ها:
    1,013
    تشکر شده:
    0
    سلام
    مي خوام oscommerce رو آپلود كنم تو هاست پرشن تولز دقيقا بايد چي كار كنم آيا نياز به تنظيمات براي config.php قبل از آپلود هست وقتي يوزر رو ايجاد كردم و بانك رو هم آيا بايد mysql رو هم در phpmyadmin اجرا كنم
    كسي هست كه قبلا نصب كرده باشه بتونه كمك كنه خدايي 2 هفته هست كه سرچ ميكنم تو اين فوريمها ولي راهنمايي خوبي پيدا نمي كنم همه مقطعي و ناقصه من يه راهنمايي قدم به قدم براي نصب دقيق نسخه انگليسي خدايي اگه نصب كنم يه تاپيك آموزش جز به جز’ مي نويسم تا بنده خدايي كه تازه كاره عين من گيج نشه
    دستتون درد نكنه پيشاپيش
    oscommerce مي خوام
     
  2. بازدیدیار - افزایش بازدید سایت و سیگنال های برندخرید بک لینک
  3. mehrdad1355

    mehrdad1355 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏2 فوریه 2004
    نوشته ها:
    3,891
    تشکر شده:
    17
    ببینید اگه هاستتون رو لینوکس هست از تو فانتاستیکو و به راحتی و بی دردسر نصب میشه و کار خاصی نمی خواد جز پر کردن یک فروم- همه چیز اتوماتیک انجام میشه حتی تنظیمات config.php
    و اگرنه که باید دستی نصب کنی و بقیه بیان رهنمایت کنن
     
  4. ghese

    ghese کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏11 جولای 2004
    نوشته ها:
    77
    تشکر شده:
    0
    مهرداد يك چند زماني چند نبودي از دست راحت بوديما :D
    گير 8 پيچاتو مي گم :lol:
    آقا همون طوري كه مهرداد گفت كه اگه لينوكس هست كه خيالي نيست
    من مي خواستم يك چيز ديگه بگم
    يكي از بچه ها يك سوالي پرسيده بود راجب همين نرمافزار واسه همين
    من رفتم روي لوكال نسبش كردم اما نمي دونم چرا نمي تونم وارد كنترل پنلش بشم
    اون كسي هم كه سوال پرسيده بود انگار همين مشكل رو داشت
    حالا قصه چيه؟؟؟؟
     
  5. farhad12

    farhad12 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏5 سپتامبر 2004
    نوشته ها:
    1,013
    تشکر شده:
    0
    آءا جون هركي دوست داري اگه مراحل نصب oscommerce رو روي local host بوسيله easyphp رو بگي يك دنيا ممنونت ميشم چون من اگه بفهمم روي لوكال چطوري نصب ميشه راحتر مي تونم روي هاست نصب كنم و باهاش كار كنم ايول اگه كمك كني چي ميشه :blink:
     
  6. farhad12

    farhad12 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏5 سپتامبر 2004
    نوشته ها:
    1,013
    تشکر شده:
    0
    مي دونم كه اتوماتيك نصب ميكنه اما كجا : توي هوم نميتونه نصب كنه امير آقا هم ميدونه و توي تيكتي كه فرستاده بودم گفت كه اين مشكل در نصب اتوماتيك اين برنامه هست و كاري هم نميشه كرد و تنها راه دستي هست كه اونم من مراحل دقيقشئ مي خوام البته اگه كسي جوانمردي كنه و با كمي حوصله بگه
     
  7. mehrdad1355

    mehrdad1355 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏2 فوریه 2004
    نوشته ها:
    3,891
    تشکر شده:
    17
    چرا نمیشه؟؟ شما اگه مسیر رو که از شما میخواد جا خالی بزارید که تو روت اصلی نصب میشه!
    قصه جان من کی نبودم؟؟؟؟؟؟ قصه می سازی؟ من وسط اون*** هم اینجا بودم
    والا من تا حالا نصب نکردم ولی روش معمول اینه که فایلها رو یه جا تو کامپیوترت داخل یک پوشه اکستر میکنی بعد از طریق کلیک راست رو ایکون ایزی تو گوشه سمت راست و کنار ساعت - وارد ادمینیستور میشی و بعد تو یه اونجا مسیر پوشه رو وارد میکنی و همین طور اسمی رو که می خواهی بازدن اون تو مر.ورگرت سایت اجرا بشه ! بعد تو پی اچ پی مای ادمین میری و تو قسمت کریت -ا- دیتابس یه دیتا بس میسازی
    حالا تو برنامه خودت برو فایل (کانفیگ- یا- مین فایل-دات پی اچ پی رو با نوت پد باز میکنی و بعد تو قسمت دی بی هاست که همون localhost رو میزاری باشه و بعد بعد دی بی نیم رو اسم دیتا بسی که ساختی میزاری و دی بی یوزر رو هم root و پسورد رو هم خالی می زاری و بعد سیو می کنی
    ح الا برو رو ایزی پی اچ پی کلیک راست کن و لوکال هاست رو انتخاب کن و برنامه رو اجرا کن (اون اسمی رو که اول برا صدا کردن برنامه انتخاب کردی وارد کن
    البته اگه تو برنامه تو شاخه ای تحت عنوان install وجود داره باید install/install.php رو فرا بخونی و یا اگه فایل install.php تو روت اصلی برنامه هست اول اونو فرا بخون (قبل ادیت اون فایا کانفیگ-یا-مین فایل) چون معمولا با فرا خوندن این دوتا در صورت وجود یک ویزارد باز میشه که توش میتونی دی بی نام و.... رو وارد کنی و خودش اون تغب یرات رو میده و شما فقط کافیه دیتا بس رو بسازیذ د و همونطور که گفتم توی اون ویزارد وارد کنین
    این روش کلی هست اما من تا الان اونو نصب نکردم ببینم چجوریاس!
     
  8. mehrdad1355

    mehrdad1355 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏2 فوریه 2004
    نوشته ها:
    3,891
    تشکر شده:
    17
    خاصی لینک دانلود این برنامه رو بده تا من رو لوکال بهش ور برم ببینم چجوریاس
     
  9. farhad12

    farhad12 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏5 سپتامبر 2004
    نوشته ها:
    1,013
    تشکر شده:
    0
    اين لينكش: http://www.oscommerce.com/solutions/downloads

    من اونو كه ميگي جاي اينستال رو حخالي بزار تو نصب اتوماتيك صد بار امتحان كردم نميشه يه تيكت هم براي امير فرستادم آخر به اين نتيجه رسيد كه اشكال در مورد نصب اتوماتيك هست و كاري هم نميشه كرد جز با روش دستي نصب كني
    قربونت اگه تونستي روي لوكال نصب كني به منم بگو تا منم مرحلي به مرحلي نصبشو تو يه توپيك براي اونايي كه واقا دنبال اين برنامه هستند بگم
    دستت درد نكنه من منتظرم
     
  10. mehrdad1355

    mehrdad1355 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏2 فوریه 2004
    نوشته ها:
    3,891
    تشکر شده:
    17
    ببینید من نتونستم رو لوکال و با ایزی پی اچ نصب کنم و خطا میده که گلوبال ریجیستر رو فعال کن ولی با وجود فعال بودنش نصب نمیشه!
    ولی با فانتاستیکو اونو نصب کردم ! و راحت نصب میشه(البته تو روت اصلی رو تست نکردم چون یه برنامه دیگه تو روت اصلی نصبه)
    ولی اینکه تو روت اصلی هم نصب نمیشه مشکل خاصی نیست ! کافیه شما اونو تو یه شاخه مثل shop نصب کنین و تو روت اصلی خودتون یه index.htm بزارید که تویه اون یه لینک به اون باشه! وبرای خالی نبودن عریضه هم اون اندیکس رو خوشگل طراحی بکنید و معرفی کوتاهی از فروشگاهتون بزارید و بعد پاین صفحه یه ایکون بزارید که برای ورود به فروشگاه روی تصویر زیر کلیک کنید
    یا یه ایکون بزارید که داخل اون نوشته -وردود به فروشگاه- یا مشابه این!
    اینجوری دستتون در نصب سایر برنامه ها هم باز تره و اگه خواستید یه لینک به سایر برنامه هاتونم میتونید بزارید
    مثلا ما این کارو کردیم برا 4 تا برنامه
    http://www.iroonikids.com
    ا
     
  11. mehrdad1355

    mehrdad1355 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏2 فوریه 2004
    نوشته ها:
    3,891
    تشکر شده:
    17
  12. mehrdad1355

    mehrdad1355 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏2 فوریه 2004
    نوشته ها:
    3,891
    تشکر شده:
    17
    خیلی اسون من برداشتم کوامریک فارسی را دان کردم و بعد فرمت فشردگی اون از rar به tar.gz به کمک پاور ارچی تغیر دادم و بعد فرستادمش تو سایت و تو پوشه ای به نام shop و بعد اکسترش کردم و بعد رفتم تو مسیر catalog\install و بعد فرمو تکمیل کردم! یعنی مشخصات دیتا بسم رو داخلش وارد کردم!! و با چندتا کلیک نصبش کردم
    شما میتونید محتوای پوشه catalog رو در روت اصلی سایت خود قرار بدین تا در روت اصلی ادرس فروشگاه قرار بگیره و دیگه احتیاجی به زیر پوشه نباشه و با زدن ادرس مستقیم وارد فروشگاه بشید
    و مراحل نصب اون هم به صورت فارسی هست
    http://farsicommerce.irlux.com/Farsicommerce-1rc.rar
     
  13. farhad12

    farhad12 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏5 سپتامبر 2004
    نوشته ها:
    1,013
    تشکر شده:
    0
    با تبريك به شما
    من oscommerce رو اتوماتيك در روت هاستم در فلدري بنام شاپ نصب كردم الان ميخوام عين شما روي صفحه اصلي كه دومين من هست به اون و چند برنامه ديگه لينك بدم و يه فريوم سبك و كم حجم هم داشته باشم و يك برنامه مختص عكس مثل emage gallery كه همه لينكشون تو همون آدرس اصلي من باشه صفحه اصلي رو مي تونم با فرات پيج بسازم و لينكها و بنرها رو توي اون بزارم و بفرستم توي روت هاست؟ لطفا كمك كنيد چون من اصلا php يا html بلد نيستم شما تجربه اين كار رو داري اگه لطف كني به من كمك كني انشا ا.. جبران ميكنم
    كار من خريد و فروش تمبر با ايگولد هست
     
  14. mehrdad1355

    mehrdad1355 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏2 فوریه 2004
    نوشته ها:
    3,891
    تشکر شده:
    17
    شما یه فرانت پیج xp یا 2003 رو بردارید و صفحه رو باهاش بسازید! کار با فرانت پیج خیلی اسونه و صفحات html بهتون میده و پری ویوشم بهتون همون موقع نشون میده!
     
  15. mehrdad1355

    mehrdad1355 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏2 فوریه 2004
    نوشته ها:
    3,891
    تشکر شده:
    17
    راستی چرا فارسیشو نصب نکردین قشنگه ها!
     
  16. farhad12

    farhad12 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏5 سپتامبر 2004
    نوشته ها:
    1,013
    تشکر شده:
    0
    من بنا به كارم بايد اينگليسي استفاده كنم دستت درد نكنه قالب صفحه اول شما چطوري طراحي شده من اگه با فرونت پيچ طراحي كنم اسمشو بايد index.html بزارم؟ اگه بخوام مثلا همون image gallery در صفحه اول باشه يعني در روت نصب بشه و آدرس oscommerce رو اونجا بدم چطور اينكارو بكنم واقعا الان موندم چي كار كنم
     
  17. mehrdad1355

    mehrdad1355 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏2 فوریه 2004
    نوشته ها:
    3,891
    تشکر شده:
    17
    اگه بخواهین یه صفه بزارید و لینک بزارید خوب باید گالری رو هم تو یه شاخه نصب کنید و تو روت فقط صفحه اندیکس محتوی لینک باشه(لینک باقی برنامه ها مثل کمریک-گالری-ناک)
     
  18. farhad12

    farhad12 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏5 سپتامبر 2004
    نوشته ها:
    1,013
    تشکر شده:
    0
    من در oscomerce اگه بخوام لينكهاي و تصاوير كناريشو عوض كنم طوري كه در تمام صفحات ديگر ظاهر نشود چي كار كنم image ها رو از فولدر image حذف كردم ولي جاي اونها تو صفحه هست و اگر روي اونه كليك كني صفحه جديد باز ميشه - مي خوام بدونم چطور به طور بنيادي از شر اين لينكها و تصاوير خلاص شوم و بجاي اون بتونم تصاوير و لينكهاي خودم قرار بدم :( :( :( :( :(


    آقا من میخوام باکسهای کناری رو خودم مدیریت کنم طوری که اگه یه عکس اونجا قرار دام لینک بشه به یه صفحه ای که مثلا توضیحات بیشتری داره چی کار کنم
     
  19. mehrdad1355

    mehrdad1355 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏2 فوریه 2004
    نوشته ها:
    3,891
    تشکر شده:
    17
    خوب البته بهتر بود این فارسی رو شما یه جا نصب و باهاش کار میکردید چون تمام قسمتهاش فارسی هست زودی همه چیز دستتون می اومد
    شما باید از تو قسمت فروشگاه(منوی دوم) -شاخه ها محصولات -تمام شاخه های پیش فرض رو حذف کنید تا از شر اونا خلاص بشید اونموقع عکسی هم رو صفه نمی یاد(صفحه اصلی فروشگاه)
    و بعد شاخه ها و زیر شاخه های دلخواه خودتون رو ایجاد بکنید و اگه عکس خواستید هم میتونید براش بگزارید ! ولی عکس شاخه های فعلی رو نمی تونید حذف کنید ولی جایگزین می تونید بکنید!
    البته اگه بخواهید عکس بگزارید باید پوشه اصلی تا پوشه ایمیج رو پرمیشنشونو رو 777 بکنید تا بتونه عکس داخلشون بریزه
     
  20. farhad12

    farhad12 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏5 سپتامبر 2004
    نوشته ها:
    1,013
    تشکر شده:
    0
    واقا اگه كسي پيدا بشه روش نصب اون رو لوكال بگه خيلي بصرفه هست چون من بايد 100 كارت اينترنت مصرف كنم تا اونو دقيقا همنطوري كه مي خوام در بيارم
    من مي تونم ازتون بپرسم كه من براي نصب دستي در روت اول بايد ديتا بيس و يوزر رو بسازم و بعد آپلود كنم در public_html?
    حالا اگه بخوام در os متن و از اين جور چيزا بزارم بايد برم سراغ كدوم فايل و در كجا؟ متن صفحه اول و عكس و لينكهاي بقل چطور؟
    حوصلتون سر رفت نه؟ :p
     
  21. mehrdad1355

    mehrdad1355 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏2 فوریه 2004
    نوشته ها:
    3,891
    تشکر شده:
    17
    تو لوکال ایرادی که میگیره مربوط به گلو بال ریجیسترphp.ini هستش که باید فعال بشه! ولی چجوری نمی دونم چون من گلوبال ریجیستر رو رو on هم میزارم باز میگه فعال نیست
    اره اول دیتا بس رو باید بسازید ولی یه راه اسون اینه که اگه دیتا بس خالی دارید برید یه برنامه الکی از تو فانتاستیک نصب بکنید و بعد برید مشخصات دیتا بس ایجاد شده رو از تو فایل کانفیگ یا مین فایلش در بیارید و از اونا استفاده بکنید و پوشه اون برنامه بیخود رو پا ک بکنید (البته اگه تو دیتابس ساختن وارد نیستی این یه کلک رشتی برا این کاره)
    شما باید از تو قسمت فروشگاه(منوی دوم) -شاخه ها محصولات -تمام شاخه های پیش فرض رو حذف کنید تا از شر اونا خلاص بشید اونموقع عکسی هم رو صفه نمی یاد(صفحه اصلی فروشگاه)
    و بعد شاخه ها و زیر شاخه های دلخواه خودتون رو ایجاد بکنید و اگه عکس خواستید هم میتونید براش بگزارید ! ولی عکس شاخه های فعلی رو نمی تونید حذف کنید ولی جایگزین می تونید بکنید!
    البته اگه بخواهید عکس بگزارید باید پوشه اصلی تا پوشه ایمیج رو پرمیشنشونو رو 777 بکنید تا بتونه عکس داخلشون بریزه
    برای وارد شدن به شاخه ها هم رو عکس پوشه کلیک کنید در او اس -برای ادیت خود شاخه رو علامت پلای و اونو ادیت بکنید
     
عسل طبیعی و گرده گل ایرانیخرید و فروش اتوماتیک ارزهای الکترونیکی