• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مپتدی / مشکل در نصب بازی

fr_sdgh

Registered User
لایک‌ها
24
سلام دوستااااااان :rolleyes:
تبلت axtrom axpad 7i02 گرفتم یه گیم قوی رو روش تست کنم ببینم چطور اجرا مکنه!
از اوجایی که تجربه اولم از کار با اندروید هست به مشکل برخوردم:weird:
بازی shadowgun رو از آدرس بازی اکشن با گرافیک فوق العاده ShadowGun v2.1 با فایل های دیتا دانلود کردم / من نمیدونستم انگار باید فایل apk رو دانلود میکردم بجاش دیتای بازی با حجم 200 مگ رو دانلود زدم فقط هم همون لینک موجوده چی کار باید کنم؟
یه چیز دیگه من sdcard ندارم توی کدوم پوشه بریزم؟

Parsa-Undead

مدیر باز نشسته
لایک‌ها
1,121
سلام دوستااااااان :rolleyes:
تبلت axtrom axpad 7i02 گرفتم یه گیم قوی رو روش تست کنم ببینم چطور اجرا مکنه!
از اوجایی که تجربه اولم از کار با اندروید هست به مشکل برخوردم:weird:
بازی shadowgun رو از آدرس بازی اکشن با گرافیک فوق العاده ShadowGun v2.1 با فایل های دیتا دانلود کردم / من نمیدونستم انگار باید فایل apk رو دانلود میکردم بجاش دیتای بازی با حجم 200 مگ رو دانلود زدم فقط هم همون لینک موجوده چی کار باید کنم؟
یه چیز دیگه من sdcard ندارم توی کدوم پوشه بریزم؟

ابتدا فایل نصب با پسوند apk رو دانلود و نصب کنید
سپس فایل ۲۰۰مگی رو توی پوشه ی Android/data بریزید
sdcard هم لزوما به مموری کارت اس دی گفته نمیشه ٫ اکثر دیوایس ها حافظه داخلیشون به اسم sdcard شناخته میشه

fr_sdgh

Registered User
لایک‌ها
24
فایل apk رو که قرار نداده بود مجبور شدم از یه سایت دیگه دانلود کنم، خوب
apk رو توی پوشه download ریختم، فایل دیتا رو هم هر دوجا تست کردم sdcard/android/data و android/data اما بعد از نصب بازی گیم میگه که باید فایل دیتا رو دانلود کنی! چی کارش کنم؟

fr_sdgh

Registered User
لایک‌ها
24
یکی نیست جواب بده؟

10Android.com

Registered User
لایک‌ها
14
جالبه! این سایت فایل apk رو که مهم تر از فایل دیتا هست رو برای دانلود نزاشته.
شما اول باید فایل apk بازی (اگه دارید) رو به مموری کارت گوشی تون انتقال بدید و نصب کنید. ولی بازی رو اجرا نکنید!
سپس پوشه حاوی فایل های دیتا (یا obb) رو که معمولا با com، net و... شروع میشه رو به مسیر گفته شده انتقال بدید و بازی رو اجرا کنید.
بهتره همیشه بازی ها رو از منابع معتبر که اطلاعات کاملی ارائه میدن دریافت کنید.
10اندروید | دانلود نرم افزار اندروید، دانلود بازی اندروید، دانلود تم اندروید

fr_sdgh

Registered User
لایک‌ها
24
جالبه! این سایت فایل apk رو که مهم تر از فایل دیتا هست رو برای دانلود نزاشته.
شما اول باید فایل apk بازی (اگه دارید) رو به مموری کارت گوشی تون انتقال بدید و نصب کنید. ولی بازی رو اجرا نکنید!
سپس پوشه حاوی فایل های دیتا (یا obb) رو که معمولا با com، net و... شروع میشه رو به مسیر گفته شده انتقال بدید و بازی رو اجرا کنید.
بهتره همیشه بازی ها رو از منابع معتبر که اطلاعات کاملی ارائه میدن دریافت کنید.
10اندروید | دانلود نرم افزار اندروید، دانلود بازی اندروید، دانلود تم اندروید
وقتی مموری کارت میاد وسط من بیشتر گیچ میشم!:p
بدون sdcard نمیشه؟
من از این روش اسفاده میکنم چون روش های دیگه رو توش شک دارم / اول apk رو نصب میکنم بازی رو اجرا میکنم، بعد میروم توی andriod/data اونجا یه پوشه با نام بازی ایجاد شده / پوشه ای با نام com.mad*.shadowgun/files / فایل دیتای من هم از files شروع میشه / خوب انتقال رو انجام میدم وووووووووو ولی هیچ فرقی نمیکنه
این که میگن sdcard/andriod/data رو ایجاد کنید باید دقیقا چی کار کرد؟ sdcard دی درکار نیست ولی توی فایل منیجر بالا آدرس زده /mnt/sdcard/android/data !!!!!؟؟؟؟؟؟
چجور میشه توی sdcard نصبش کرد؟ با sdcard هم تست کردم ولی بازم توی خود تبلت پوشش رو ایجاد کرد!
اگه از بازی مستقیم بخوام دانلود کنم مشکلی پیش نماد؟

10Android.com

Registered User
لایک‌ها
14
وقتی مموری کارت میاد وسط من بیشتر گیچ میشم!:p
بدون sdcard نمیشه؟
من از این روش اسفاده میکنم چون روش های دیگه رو توش شک دارم / اول apk رو نصب میکنم بازی رو اجرا میکنم، بعد میروم توی andriod/data اونجا یه پوشه با نام بازی ایجاد شده / پوشه ای با نام com.mad*.shadowgun/files / فایل دیتای من هم از files شروع میشه / خوب انتقال رو انجام میدم وووووووووو ولی هیچ فرقی نمیکنه
این که میگن sdcard/andriod/data رو ایجاد کنید باید دقیقا چی کار کرد؟ sdcard دی درکار نیست ولی توی فایل منیجر بالا آدرس زده /mnt/sdcard/android/data !!!!!؟؟؟؟؟؟
چجور میشه توی sdcard نصبش کرد؟ با sdcard هم تست کردم ولی بازم توی خود تبلت پوشش رو ایجاد کرد!
اگه از بازی مستقیم بخوام دانلود کنم مشکلی پیش نماد؟
خب مگه گوشی شما مموری کارت (SD Card) نداره؟ می تونید با سیم usb گوشی تون رو به کامپیوتر متصل کنید یا اینکه مموری کارت رو از گوشی جدا کنید و با رم ریدر فایل دیتا رو انتقال بدید.
خیر نباید اول بازی رو اجرا کنید. شما باید پوشه ای دیتا رو به صورت کامل انتقال بدید. اون پوشه files فایل داخل پوشه ای هست که اسمش رو تو پست قبلی آوردم.
پوشه data تو مموری کارت (مسیر sdcard/Android) هست و نیازی به ایجاد اون نیست. اگر نبود خودتون یکی بسازید (new folder).
خب وقتی تو فایل منیجر اون مسیر رو زده یعنی مموری کارت دارید :wacko:
نمونه راهنماهای بازی های سایت ما رو اگر ببینید متوجه میشید. (قسمت بازی های برتر)

fr_sdgh

Registered User
لایک‌ها
24
این آدرس obb که توی سایت گفتین پش چیه؟
فولدر sdcard رو که نباید ایجاد کرد درسته؟ منظور همون ایجاد پوشه Android توی مموری هست!
بازی shadowgun انگار یا بد نصبه یا دیتای من مشکل داره اصلا چیزی با نام پوشه com * اینا توی دیتاش نیست اینه اسمش files/unityCache

10Android.com

Registered User
لایک‌ها
14
این آدرس obb که توی سایت گفتین پش چیه؟
فولدر sdcard رو که نباید ایجاد کرد درسته؟ منظور همون ایجاد پوشه Android توی مموری هست!
بازی shadowgun انگار یا بد نصبه یا دیتای من مشکل داره اصلا چیزی با نام پوشه com * اینا توی دیتاش نیست اینه اسمش files/unityCache
دو نوع دیتا داریم. عموما بازی های جدید obb هستن. sdcard مموری کارته. ایجاد کردنی نیست. پوشه Android رو هم همه دارن.شما اگه پوشه data یا obb رو ندارید باید ایجاد کنید تو پوشه Android!
فایل های بازی یی که شما دانلود کردید احتمال زیاد مشکل دار هست. حالا چه اصراری واسه نصب این بازی دارید؟ بازی های جدیدتر و بهتر از این بازی اومده.

Overflow

Registered User
لایک‌ها
42
باید تاریخ گوشیتو ببری رو 1 / 1 / 2012 و الا اجرا نمیشه و میگه باید دانلود کنم

Parsa-Undead

مدیر باز نشسته
لایک‌ها
1,121
ببینید این دیتا ها رو معمولا یک نفر با گوشی دانلود می کنه بعد می ذاره رو سایتش برای دانلود
حالا دیتایی که دانلود می کنه با توجه به مشخصات گوشی خودش (اگه با گوشیش سازگار باشه) دانلود می شه
و بیشتر سایت ها به این موضوع توجه نمی کنن
مثلا ممکنه طرف دیتای مخصوص پردازنده تصویری (GPU)ـی Adreno رو گرفته گذاشته در حالی که گوشی شما سری Nvidia Tegra هست
تو این حالا معمولا دیتا شناخته نمیشه و بازی سعی می کنه دوباره دیتا رو دانلود کنه
در کل پیشنهاد می کنم بازی های HD رو فقط فایل apk رو با کامپیوتر دریافت کرده و دیتاش رو با خود گوشی دانلود کنید
البته اطلاعات من در این زمینه که گفتم کامل نیست و مطمین نیستم مشکلتون این باشه
ضمنا برای اینکه ببینید فلان بازی با دیوایستون سازگاره یا نه ٫ به پلی استو خود گوگل برید (با خود گوشی) سپس بازی مورد نظر رو سرچ کنید و دکمه buy رو بزنین
سپس صبر کنید تا بهتون بگه Compatible هست یا نه

fr_sdgh

Registered User
لایک‌ها
24
از 4 دانلود کردم فقط یکیش اجرا شد / نمیدونم چه سریه.... / تنها بازی که اجرا شد 10 اندروید | بازی AVP: تحول - AVP: Evolution v1.0.1
اونم اصلا روی low هم گیر میکرد
آها شاید فضا کم دارم / بعد از اجرا خارج میشه انگار دیتا نداره / 8 گیگ حافظه تبلت هست یه sd هم دارم که 2 گیگ / sd چند گیگ بگیرم مثلا برای بازی real race ؟

آیا برای اطمینان باید همیشه تاریخ رو 2010 بگذاریم و حالت وای فای رو روی airplane ؟

fr_sdgh

Registered User
لایک‌ها
24
میبخشید دم عیدی این همه سوال میپرسم / راستی عیدتون پیشاپیش مبارک :lol:

ambzz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
من تبلت Smart touch دارم وقتی فرمت فکتوری کردم تیک Erase SD card هم زدم وقتی بالا اومد دیگه SD card موقع دانلود فایل نمیبینه !!! یعنی میخوام فایلی رو مثلا برنامه Bazar رو دانلود کنم میگه SDCARD موجود نیست حتی تو گالری هم نمیره درصورتی که من یه رم 8 گیگ گذاشتم و تو تنظیمات رم دیده میشه ولی نمیدونم منظورش از SD CARD کدومه ... امید وارم مطلب رو رسونده باشم ؟؟؟ لطفا کمکم کنید گیر گیرم

Last edited:
بالا