• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مگه میشه؟ مگه داریم؟

rasana

Registered User
لایک‌ها
34
سایت http://www.omidpay.com
یه نرم افزار گذاشته برا فروش، آیا قابل اطمینان هست؟

گفته هر کلیک سه هزار تومان، آخه چطوری باور کنم؟؟؟؟
Untitled.jpg

AminArjmand

Registered User
لایک‌ها
281
سایت http://www.omidpay.com
یه نرم افزار گذاشته برا فروش، آیا قابل اطمینان هست؟

گفته هر کلیک سه هزار تومان، آخه چطوری باور کنم؟؟؟؟
مشاهده پیوست 965267
اپن جملش فقط جهت تحریک خریداره تا بخره نرم افزار رو اما بعد خرید میفهمه که پول الکی داده البته این جمله واقعیت هم داره شما با این نرم افزار میتونی همونطور که گفته فایلای اون سیستمو با کد بازاریابی خودت بزاری تو سایتت حالا اگه شما سایتتو بهینه کنی و از گوکل و اینا واسش بازدید جمع کنی خب مشتری میاد از محصولات با کد بازریابی شما خرید میکنه و میشه کلیکی سه تومن[emoji23]

Sent from my MediaPad 10 FHD using Tapatalk

ankabot

Registered User
لایک‌ها
206
فروش چنین نرم افزاری و نشون دادن راه برای درآمدزایی خودش یکی از راههای درآمدزایی هست.
این جور نرم افزارها و سایتها فقط میگن راه از این وره اما خود راه پر از چاله چوله و فراز و نشیب و پستی بلندی و ... هست.و رسیدن به مقصد به همین راحتی ها نیست
مثل بیل فروشی هست که با فروش بیلهاش به افردای که دنبال طلا میگشتند پولدار شد اما جستجوگران طلا هیچوقت به طلا نرسیدند.

arashdownload

Registered User
لایک‌ها
1,043
همه این افراد میگن که ناگهان در شب و خواب به من الهام شد بیام دانش خودمو که باهاش میلیاردی کسب درآمد کرد در اختیار دیگران بزارم در حالی که عزیزان من مطمئن باش هر کس راهی بلد بود که باهاش میلیاردی درآمد به دست بیاره صد سال سیاه اونو نمی فروخت اما خب راه خود این افراد راه درآمده هرچند که اطلاعات درست درمونی به کاربر بیچاره نمیدن شما فکر کن یه نفر تازه وارد بنده خدا قرار هست با انبوهی از وبمستران (گرگ بارون دیده ) بر سر نتایج اول رقابت کنه خب معلومه که سرانجامش چطوریا میشه اکا اگه اینو به فرد بی کاری که ناامید هست و دنبال یه راهکار برای درآمد می گرده بگه که نمی خره باید بگه که من در زمان خواب هم شماره حسابم داره شارژ میشه تا طرف بشینه حساب و کتاب میلیونی و میلیاردی برا خودش بکنه آخر سرم بگه شکر خدایا 400 میلیون در ماه در میارم قول میدم 1 میلیونشم کمک کنم به امور خیره

amin94z

Registered User
لایک‌ها
224

vahidrk

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
561
چند شب پیش یه خانومی رو دیدم با پراید اومد سر چهار راه یه سری آگهی داد به یه آقایی تا واسش پخش کنه. عنوان آگهی ها بود "میلیونر شوید!" یا یه چیزی تو همین مایه ها :دی

mort3za

Registered User
لایک‌ها
153
اکثر کلاه بردارا رییسشون خانومن خانوما خیلی تو نت فعالن ولی ما حس نمی کنیم

بالا