آژانس هواپیمایی

میتونم xp سرویس پک 1 روی کامپیوتری که سرویس پک 2 داره نصب کنم؟

شروع موضوع توسط sha19425 ‏8 آگوست 2007 در انجمن ویندوز

  1. sha19425

    sha19425 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏10 ژانویه 2006
    نوشته ها:
    280
    تشکر شده:
    21
    میتونم xp سرویس پک 1 روی کامپیوتری که سرویس پک 2 داره نصب کنم؟
     
  2. arash rashnoo

    arash rashnoo کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏3 آگوست 2007
    نوشته ها:
    33
    تشکر شده:
    0
    منظورتون به چه صورتی هست
    کنار پک دو یا میخواید با پک یک دو را repair کنید ؟؟؟
    هر دو صورت امکان پذیر هست
     
  3. sha19425

    sha19425 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏10 ژانویه 2006
    نوشته ها:
    280
    تشکر شده:
    21
    منظورم اینه که الان روی c ویندوز 98 دارم روی d ایکس پی2 دارم حالا میخوام روی e ایکس پی1 بریزم، با اینکه ورژن سرویس پک 1 پایینتره میتونم یا ممکنه ارور بده یا ویندوز قبلیم پاک بشه؟؟؟
     
  4. arash rashnoo

    arash rashnoo کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏3 آگوست 2007
    نوشته ها:
    33
    تشکر شده:
    0
    اگر شما از طریق بوت جلو برید فکر نکنم مشکلی پیش بیاد
     
  5. Shahed

    Shahed کاربر قدیمی پرشین تولز

    تاریخ عضویت:
    ‏30 ژوئن 2003
    نوشته ها:
    7,174
    تشکر شده:
    31
    محل سکونت:
    mt.cgi
    میشه در مورد این جمله حکیمانه مقداری توضیح بفرمایید؟ :blink:
     
  6. Shahed

    Shahed کاربر قدیمی پرشین تولز

    تاریخ عضویت:
    ‏30 ژوئن 2003
    نوشته ها:
    7,174
    تشکر شده:
    31
    محل سکونت:
    mt.cgi
    وقتی یه ورژنی از ویندوز رو میریزی دیگه نمیتونی ورژن پایینتر رو بریزی ! البته نشد نداره ولی باید قید خیلی چیزهارو بزنی و کلا دردسره. همیشه میتونی خیلی راحت آپگرید کنی. ولی داونگرید نه.
     
  7. خرید بیت کوین3eo
  8. ErfanEa

    ErfanEa کاربر فعال برق و الکترونیک کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏9 می 2005
    نوشته ها:
    807
    تشکر شده:
    10
    محل سکونت:
    Lost Heaven
    از طریق سی دی bootable خیلی راحت میشه هر چند تا ویندوز روی درایو های مختلف و ورژن های مختلف نصب کرد .
    من الان روی سیستمم سه تا ویندوز XP دارم که هیچ مشکلی نداره .
     
  9. arash rashnoo

    arash rashnoo کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏3 آگوست 2007
    نوشته ها:
    33
    تشکر شده:
    0
    از طریق بوت به راحتی میشه هر جند تا ویندوز xp بخواید نصب کنید ولی ورژنهای مختلف ویندوز رو باید براساس تاریخ ساخت نصب کرد
     
  10. sha19425

    sha19425 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏10 ژانویه 2006
    نوشته ها:
    280
    تشکر شده:
    21
    پس با این حساب من نمیتونم سرویس پک 1 رو در درایو جدید نصب کنم در حالیکه رو d پک 2 نصبه؟!
     
  11. MehranVB

    MehranVB Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏18 جولای 2006
    نوشته ها:
    162
    تشکر شده:
    5
    محل سکونت:
    Tehran

    شما هر سیستم عاملی را که دوست داشته باشید، می توانید بر روی سیستم عامل دیگری نصب کنید. اما مثلاً ویندوز 98 را نمی توان همراه با ویندوز me نصب کرد، برای این کار نیاز به نرم افزاری مانند system commander دارید. پیشنهاد من این است که برای احتیاط از اینکه دو XP و یک 98 در بوت به مشکل برخورند، از همان system commander استفاده کنید.

    اما اگر بخواهید SP1 را بر روی SP2 نصب کنید (بدون بودن 98) هیچ مشکلی پیش نمی آید.
     
  12. arash rashnoo

    arash rashnoo کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏3 آگوست 2007
    نوشته ها:
    33
    تشکر شده:
    0
    تایید میشه از سیستم کامندر استفاده کن که در اون موقع میتونی بدون در نظر گرفتن ترتیب نصب هر ویندوزی خواستی بریزی و پاک کنی
     
  13. sha19425

    sha19425 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏10 ژانویه 2006
    نوشته ها:
    280
    تشکر شده:
    21
    آقا ممنون ، کار کردن با این sys com راحته ؟
     
  14. MehranVB

    MehranVB Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏18 جولای 2006
    نوشته ها:
    162
    تشکر شده:
    5
    محل سکونت:
    Tehran
    کار با آن سخت نیست، اما اگر یک بار راهنمایش را بخوانید ضرر ندارد.
    موفق باشید
     
  15. Shahed

    Shahed کاربر قدیمی پرشین تولز

    تاریخ عضویت:
    ‏30 ژوئن 2003
    نوشته ها:
    7,174
    تشکر شده:
    31
    محل سکونت:
    mt.cgi
    ببخشید من رو ! ولی میشه در باره تیکه اول جملتون یکم بیشتر توضیح بدید؟
    منظور از "از طریق بوت جلو برید" چیه دقیقا؟
     
  16. parsa

    parsa Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏19 مارس 2006
    نوشته ها:
    1,292
    تشکر شده:
    93
  17. arash rashnoo

    arash rashnoo کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏3 آگوست 2007
    نوشته ها:
    33
    تشکر شده:
    0
    دوست عزیز اگ از سیستم کامندر استفاده کنید دیگه میشه بدون در نظر گرفتن ترتیب ویندوزها رو نصب کرد
     
  18. arash rashnoo

    arash rashnoo کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏3 آگوست 2007
    نوشته ها:
    33
    تشکر شده:
    0
    منظورم این بود که یعنی داخل ویندوز نه !!!
    از طریق بوت به وسیله سی دی
    متوجه شدید
    خیلی شما دارید به ما گیر میدید (شوخی کردم ;)):lol:
     
  19. zahra1718

    zahra1718 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏25 سپتامبر 2006
    نوشته ها:
    135
    تشکر شده:
    0
    مشکل من یه برنامه windows servise pack 2 رو نصب کردم ویندوز ریستارت شد و بالا نمیاد و بعد از جند ثانیه ریستارت میشه آیا میشهبا سی دی ویندوز تعمیرش کرد >اگه میشه چجوری میشه؟بیشتر توضیح بدین تا مشکلم حل بشه؟
     
  20. coolzero

    coolzero Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏1 ژوئن 2007
    نوشته ها:
    847
    تشکر شده:
    3
    محل سکونت:
    unja
    cd boot xp رو بذار تو دستگاه باهاش بوت کن
    وقتی مرحله دوم پرسید میخوای نصب کنی یا ریکاور تو بگو ریکاور
    یادت باشه مرحله دوم!
     
avanak عسل طبیعی و گرده گل ایرانی