آژانس هواپیماییexchanging
dakhlestan

میخوام با Repeater یک گالری عکس داینامیک بسازم !

شروع موضوع توسط amir_3d_mad ‏19 دسامبر 2007 در انجمن asp , ASP.NET

  1. amir_3d_mad

    amir_3d_mad Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏4 ژوئن 2007
    نوشته ها:
    98
    تشکر شده:
    0
    سلام .
    من میخوام با استفاده از ریپیتر و برنامه نویسی پشت صفحه ، یه گالری تصاویر داینامیک بسازم . :p
    یعنی میخوام موقع بالا اومدن صفحه ، اول محتوای یک دایرکتوری چک بشه ، و به تعداد عکسهای موجود در اون ، Image به وسیله Repeater ساخته شده و نمایش داده بشه ! :eek:
    البته مطمئن نیستم که این کار با Repeater عملی هست یا نه ؟ :blink:
    راستش هنوز در مرحله اولش موندم . :eek:
    یعنی نمیدونم چطوری باید محتوای یک پوشه رو چک کنم . :(
    و دیگر اینکه نمیتونم با دستور FOR به هر Image ، یک مسیر تعریف کنم ! :blush:
    اگه دوستان یاری کنند شاید به یه جایی رسیدیم . :cool:
     
  2. H_R

    H_R مدیر بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏30 مارس 2005
    نوشته ها:
    3,285
    تشکر شده:
    17
    محل سکونت:
    North Pole
    ببین آدرس عکس هات رو توی دیتابیس ذخیره کن به صورت استرینگ و خود عکس ها رو روی سرور ذخیره کن بعد هم وقتی توی ریپیتر میخواس استفاده کنی با دستور های HTML آدرس عکس رو توی scr عکسه بذار .

    متوجه نشدی بگو بیشتر توضیح بدم ولی همین سوال یکی دو صفحه قبلم وجود داره اونو هم یه نگاهی بندازی بد نیست .
     
  3. amir_3d_mad

    amir_3d_mad Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏4 ژوئن 2007
    نوشته ها:
    98
    تشکر شده:
    0
    ممنون از جوابتون .
    ولی من نمیخوام از دیتابیس استفاده کنم !
    به فرض من برای هر مشتری توی سایتم یه صفحه شخصی گذاشتم که توی اون عکسهای مشتری داخل یه Marque در حال حرکت هستند .
    حالا اگه بخوام آدرس عکسها رو توی دیتابیس ذخیره کنم ، خیلی کار میبره و نیز تعداد عکسها باید محدود باشه .
    ولی میخوام با یه چیزی شبیه Repeater بتونم هر تعداد عکسی که داخل پوشه هر مشتری هستش رو ، توی Marque نشون بدم و در تعداد عکسها هم محدودیت نداشته باشم .
     
  4. Graveworm

    Graveworm Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏23 می 2005
    نوشته ها:
    1,063
    تشکر شده:
    12
    محل سکونت:
    Tehran
    دات نت یه namespace کامل داره برا خوندن فایلها از یه دایرکتوری
    system.io

    میتونین از system.IO.directoryinfo و با استفاده از متد Getfiles یه datasource بسازید و بدینش به repeater و بایند کنید
     
  5. khz-web1

    khz-web1 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏20 آگوست 2007
    نوشته ها:
    44
    تشکر شده:
    1
    میشه بیشتر توضیح بدید ( یه مثال کوچیک بزنید ممنون میشم)
     
  6. amin_lili

    amin_lili کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏24 آپریل 2007
    نوشته ها:
    528
    تشکر شده:
    2
    محل سکونت:
    ای کاش آنجا ...
    این نمونه کد رو بررسی کن :

    کد:
    string path = Server.MapPath("images") + "/";
    
                    if (System.IO.Directory.Exists(path))
                    {
                        string[] files = System.IO.Directory.GetFiles(path);
                            myRepeater.DataSource = files;
                            myRepeater.DataBind();
                    } 
    
     
  7. amir_3d_mad

    amir_3d_mad Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏4 ژوئن 2007
    نوشته ها:
    98
    تشکر شده:
    0
    خب بعد از اینکه این دستور رو نوشتیم ، درونRepeater چطوری باید تعریفش کنیم تا آدرس Image ها رو بگیره ؟
     
  8. khz-web1

    khz-web1 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏20 آگوست 2007
    نوشته ها:
    44
    تشکر شده:
    1
    کد:
    Dim path As String = Server.MapPath("images") + "/" 
    
    If System.IO.Directory.Exists(path) Then 
        Dim files As String() = System.IO.Directory.GetFiles(path) 
        myRepeater.DataSource = files 
        myRepeater.DataBind() 
    End If 
    
    

    این کده وی بیه این برنامه هستش

    کد:
    If System.IO.Directory.Exists(path) Then 
        Dim files As String() = System.IO.Directory.GetFiles(path) 
     
    
    
    میشه دلیل گذاشتن این شرط رو بگید


    با تشکر فراوان
     
  9. H_R

    H_R مدیر بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏30 مارس 2005
    نوشته ها:
    3,285
    تشکر شده:
    17
    محل سکونت:
    North Pole
    خوب ممکنه فولدر رو سرور وجود نداشته باشه ! در این صورت برنامه با اجرا System.IO.Directory.GetFiles به مشکل بر میخوره ! اینطوری از دادن ارور پیشگیری میشه
     
  10. amir_3d_mad

    amir_3d_mad Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏4 ژوئن 2007
    نوشته ها:
    98
    تشکر شده:
    0
    بالاخره من نفهمیدم این کد Repeater چطوری باید نوشته بشه ؟ ؟ ؟
    این کدهای پشت صفحه به جای خودش ، ولی حالا توی Repeater چی باید بنویسم ؟ ؟ ؟
     
  11. amir_3d_mad

    amir_3d_mad Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏4 ژوئن 2007
    نوشته ها:
    98
    تشکر شده:
    0
    چرا کسی جواب نمیده ؟
     
  12. H_R

    H_R مدیر بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏30 مارس 2005
    نوشته ها:
    3,285
    تشکر شده:
    17
    محل سکونت:
    North Pole
    بابا آدرس فولدری که عکس توشته رو به صورت ثابت و اسم عکس رو به صورت داینامیک توی scr یک img بده دیگه ! این که خیلی مشخصه آخه !
     
  13. amir_3d_mad

    amir_3d_mad Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏4 ژوئن 2007
    نوشته ها:
    98
    تشکر شده:
    0
    منم میدونم مشخصه . ولی هر کاری میکنم ، عکسها نمیاد .
    یعنی به تعداد فایلهای توی اون مسیر ، عکس ایجاد میشه ، ولی اسم عکسها BIND نمیشن !
     
  14. amir_3d_mad

    amir_3d_mad Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏4 ژوئن 2007
    نوشته ها:
    98
    تشکر شده:
    0
    من به این شکل نوشتم :
    کد:
    <asp:Repeater ID="Repeater1" runat="server" >
          <ItemTemplate>
            <a href=''><img src="<%# bind("files") %>" /></a>
          </ItemTemplate>
                </asp:Repeater>

    ببنید اشکالش چیه ؟
     
  15. amir_3d_mad

    amir_3d_mad Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏4 ژوئن 2007
    نوشته ها:
    98
    تشکر شده:
    0
    خودم راهشو پیدا کردم .
     
  16. amir_3d_mad

    amir_3d_mad Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏4 ژوئن 2007
    نوشته ها:
    98
    تشکر شده:
    0
    متشکر از همگی . :)