• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

میخوام جمین بخرم

pastgirls

Registered User
لایک‌ها
9
سلام من میخوام یه جمین یا اس 200 بخرم:) کودومش رو پیشنهاد میکنید اس ام اس فارسی هم میخوام داشته باشم یعنی بتونم بگیرم

موقع خرید به چه چیزایی توجه کنم خلاصه رو اینجا بگید
صداهاشون کدوم بیشتره اصلا در چه حدیه :wacko:

یکی میگفت نگیر :blink::blink::blink: چرا مگه بده <<<؟>>>من خودم با پی دی ای حال میکنم یه 2k داشتم خوب بود فقط دوربین نداشتو بزرک بود داشتا منو ارضا نمیکرد:p

کلا منو قانع کنید دیگه :lol:

_nima

Guest
لایک‌ها
0
سلام من میخوام یه جمین یا اس 200 بخرم:) کودومش رو پیشنهاد میکنید اس ام اس فارسی هم میخوام داشته باشم یعنی بتونم بگیرم

یکی میگفت نگیر :blink::blink::blink: چرا مگه بده <<<؟>>>من خودم با پی دی ای حال میکنم یه 2k داشتم خوب بود فقط دوربین نداشتو بزرک بود داشتا منو ارضا نمیکرد:p

من جمین دارم. از سرعت cpu و نیز 12فریمی بودن دوربین فیلم برداریش راضی نیستم. از بقیه چیزاش راضی هستم. ایشالا بقیه دوستان اطلاعات بیشتری بدن

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
خدا بخیر کنه
152fs146539.gif

m-sh

Registered User
لایک‌ها
9
من جمین دارم معایب ومحاسنش را نسب به بقیه ppc می گم انتخاب با خودتون :

محاسن :
- اندازه کوچک و قابل تحمل
-سیستم عامل ویندوز موبایل 5 و برنامه های بیشماری که براش موجود هست
-دوربین 2 مگاپیکسل

معایب :
- عدم داشتن کیبورد
-سرعت cpu پایین ( اکثرا مشکل زا نیست )
- عدم دقت بالای تاچ اسکرین
-عمر کوتاه باطری

درکل اگه کوچیک بودن برات مهمه 100 تایید میشه ولی اگه ابعاد برات مهم نیست گزینه های بهتری هم هست

imate_pda2k

PocketPC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
18
سلام دوست عزيز خيلي ها كه جمين خريدن از اون راضي و خيلي ها هم ناراضي بودن
من فكر ميكنم اونهايي كه بيشتر راضي بودن به دليل اين بوده كه گوشي بهتر از جمين نداشتند يا تجربه اي نكرده بودند
مشكلات عمده اونها اين هست كه به گفته دوستمون دقت تاچ اسكرينش پايين هست ... سرعت سي پي يو كم هست ... اسپيكر ها معمولا به خش خش مي افتند و بعد خراب مي شوند ( قيمت هر اسپيكر جمين 15 تومان اصلي ) ... سوكت هندز فري خيلي از جمين ها با مشكل مواجه ميشوند و ( قيمت سوكت هندزفري 30 تومان به پايين ) ... و اينكه بعد ها ممكن هست از خريدتون پشيمون بشيد
اما كسان بسياري هستند كه جمين دارند و به مشكلي بر نخوردند اون هم به دليل استفاده كاملا خوب
نظر من اين هست كه از اين يك مورد صرف نظر كنيد
باز هم نظر خودتون در اولويت قرار داره

pastgirls

Registered User
لایک‌ها
9
ممنون چی پیشنهاد میکنید ؟؟
تو همین قیمتها
اندازه هم مهمه

kelark

Pocket PC کاربر فعال- فروشنده معتبر
کاربر فعال
لایک‌ها
16
شما بگین چقدر پول دارید ؟ ( یا تا چقدر می خواین برای خرید یک پاکت پی سی بپردازید ؟ ) .
در خرید گوشی یا دستگاه پاکت پی سی چه چیز هایی و امکاناتی براتون مهمه ؟ ؟
تا به حال پاکت پی سی داشتید ؟
آیا امکان داره براتون که هر چندی بخواین اونو عوض کنید ؟ این سوالات رو می پرسم به خاطر اینکه یکی میاد با یک پاکت پی سی ارزون مثل جمین یا جم شروع به کار میکنه بعد با توجه به کار و آشنایی با پاکت پی سی اونو عوض میکنه .... اون چیزی رو می خره بش نیاز داره ...

coloredpencil

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
7
ممنون چی پیشنهاد میکنید ؟؟
تو همین قیمتها
اندازه هم مهمه

اقا به نظر من نخر دور htc نرو......
اگه پاکت پی سی میخوای بخری چیز خوب بخر.....به تجربه تلخ p990 دچار نشی ....
سوالهای کلارک عزیز رو جواب بدی قطعا بهتر میشه مشاوره بهت داد :happy: خوش باشی ;)

MohsenID

PocketPC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
0

به اينجا يه سری بزن،همه چيز گفته شده

pastgirls

Registered User
لایک‌ها
9
نه من کار کردم با پاکت پی سی i-mate pda 2k زیاد خوب نبود سایز بزرگ - البته گوشی هم زیاد عوض میکنم 990 هم داشتم خوب نبود ولی فکر میکنم اگر برم یه اس 200 دست دوم بخرم بهتره اگر خواستم بفوروشمشم زیاد ضرر نمیکنم
چون به هر حال من تو 400 تومان میتونم هزینه کنم
مزیتی هم مهم نیست زیاد

pastgirls

Registered User
لایک‌ها
9
چرا یه مزیت مهمه خز نبودن متنفرم از یه گوشی خز (ان73 داشتم سر یک ماه فوروختم جز سری های اول هم خریدم ولی خز شد

IMAN.BESTBOY

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوست عزيز من 1 ماهه كه جمين مي گرفتم كه اي كاش دستم مي شكست و نمي گرفتم
dash2.gif

باور كن به جز ظاهر خوب و وسوسه كننده اي كه داره و اينكه wm5 داره ديگه هيچي توش نيست
كيفيت صداي بد . اسپيكر ضعيف . گوشي خيلي حساس و تيتيش ماماني . سي پي يو ضعيف و تو كه برات مسج مهمه بايد بگم نيم ساعت بايد صبر كني تا مسجينگ باز بشه :lol: فيلمبرداريشم مثل اسلوموشن و و و
257.gif

يك كلام اينو بي خيال شو منم همين بچه ها جو گيرم كردن كه خودمو بدبخت كردم

به نظر من تو ppc ها چيز جالبي پيدا نمي كني كه ظاهر فابل تحملي داشته باشه جز همين جمين

برو ان95 بگير حال كن اگه اون موقع ان95 مشكل رجيستر نداشت و گير ميومد حتما مي گرفتم حيففففففففف

m-sh

Registered User
لایک‌ها
9
dash2.gif

باور كن به جز ظاهر خوب و وسوسه كننده اي كه داره و اينكه wm5 داره ديگه هيچي توش نيست
كيفيت صداي بد . اسپيكر ضعيف . گوشي خيلي حساس و تيتيش ماماني . سي پي يو ضعيف و تو كه برات مسج مهمه بايد بگم نيم ساعت بايد صبر كني تا مسجينگ باز بشه :lol: فيلمبرداريشم مثل اسلوموشن و و و
257.gif

به نظر من تو ppc ها چيز جالبي پيدا نمي كني كه ظاهر فابل تحملي داشته باشه جز همين جمين

برو ان95 بگير حال كن اگه اون موقع ان95 مشكل رجيستر نداشت و گير ميومد حتما مي گرفتم حيففففففففف

خیلی ازچیز هایی که گفتی در مورد جمین درسته!

ولی من به شخصه برای ایشون که اندازه ppc براشون مهم هست بهتر از جمین سراغ ندارم

ان 95 هم که اصلا قابل مقایسه با ppc ها نیست ... اگه بیخیال wm5 بشید 100 تا انتخاب خوب هست

( اگه ویندوز موبایل برای شما کارایی نداره واقعا بهتره بی خیال ppc بشید ;) )

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
dash2.gif

257.gif

جناب ایمان ،
نوشته شما توهین به کسانی ست که بدون چشم داشت ، در صدد کمک به هم نوعان شون هستند. تمامی پست های شما و دوستانی که شما را راهنمایی کردند ، در ترد مشاوره هست ، هر خواننده ای می تواند به قضاوت بنشیند که آیا "جوگیر" کردنی در کار بوده است یا نه. در کنار آنها ؛ کلی پست هست اینجا ، که از تازه وارد ها درخواست شده ، قبل از هر چیز با خود بگویند که از دستگاهشان چه انتظاری دارند ، اگر فراموش نکرده باشم ، شما نوشته ای به این مضمون داشتید که " به زودی یک پی پی سی می خرم ، البته خودم خیلی بهشون واردم و اینجا فعال می شوم."
کمی حق شناسی بدون هزینه است.
به هم نوعان خود احترام بگذارید

m-sh

Registered User
لایک‌ها
9
موافقم :

جناب ایمان ،
نوشته شما توهین به کسانی ست که بدون چشم داشت ، در صدد کمک به هم نوعان شون هستند. تمامی پست های شما و دوستانی که شما را راهنمایی کردند ، در ترد مشاوره هست ، هر خواننده ای می تواند به قضاوت بنشیند که آیا "جوگیر" کردنی در کار بوده است یا نه. در کنار آنها ؛ کلی پست هست اینجا ، که از تازه وارد ها درخواست شده ، قبل از هر چیز با خود بگویند که از دستگاهشان چه انتظاری دارند ، اگر فراموش نکرده باشم ، شما نوشته ای به این مضمون داشتید که " به زودی یک پی پی سی می خرم ، البته خودم خیلی بهشون واردم و اینجا فعال می شوم."

این نکته هم مهمه : قبل از هر چیز با خود بگویند که از دستگاهشان چه انتظاری دارند

pastgirls

Registered User
لایک‌ها
9
آخه من میخوم حتما تاچ اسکرین باشه چون از همه مدل گوشی داشتم ام600 سونی اریکسون هم داشتم 990 هم داشتم میمونه و950 که ؟؟؟؟ نمیدونم حیف پوله بدم به اون چون به جز 4 گیگ هیچ چیزی نداره
صدا هم تا حدودی مهمه برام که میگید جمین بده صداش (آلبته اس 200 شاید خوب باشه منم شنیدم
بالاخر من اومدم اینجا که از نظر شما استفاده کنم حالا هر چیزی میگید من اصلا ناراحت نمیشم
اصلا هم اینجا جو خاصی نیست هر کسی به عقیده خودش خرید میکنه
آقای دنی من منتظر نظراتتون هستم (که چی بگیرم تو همون قیمتها

IMAN.BESTBOY

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
جناب ایمان ،

دوست عزيز من به كسي بي احترامي نكردم و نظرمو گفتم و منظورم شخص خاصي نبود . بچه هاي اينجا هم اينقدر با معرفت و باحال هستن كه بدونن كه من شوخي كردم.

ضمنا شما كه اينقدر تظاهر به با ادب بودن مي كنيد و حس آموزگاريتون گل كرده برو و از اون اول همه پستهاتو بخون و ببين كه به چند نفر گير دادي و چند بار از كلمات زشتي مثل ........ يا لامسب و غيره استفاده كردي.

نمي خواستم بهت جواب بدم چون شما تنها كسي هستي كه هيچ وقت ازت خوشم نيومد. بله مي دونم رك حرف مي زنم و اهل چاپلوسي و تظاهر نيستم از ديگر دوستان معذرت مي خوام شايد هم براي معذرت خواهي دير شده.....اين رو هم مي دونم كه شما بايد به بالا سري ها جواب پس بدي و بعد از مدتها كه نيومدي و اينجا آروم بود بايد خودي نشون بدي

به نظر من كارت زرد تو رو آرون نمي كنه

ضمنا دوستان خوبي كه اينجا هستن من ايديشونو دارم و با هم در ارتباطيم اينو براي اين گفتم كه از تنها راهت كه فقط همينو بلدي استفاده نكني banned

متاسفم خيلي سعي كردم چيزي نگم;)

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
دوست عزيز من به كسي بي احترامي نكردم و نظرمو گفتم و منظورم شخص خاصي نبود . بچه هاي اينجا هم اينقدر با معرفت و باحال هستن كه بدونن كه من شوخي كردم.

ضمنا شما كه اينقدر تظاهر به با ادب بودن مي كنيد و حس آموزگاريتون گل كرده برو و از اون اول همه پستهاتو بخون و ببين كه به چند نفر گير دادي و چند بار از كلمات زشتي مثل ...... يا لامسب و غيره استفاده كردي.

نمي خواستم بهت جواب بدم چون شما تنها كسي هستي كه هيچ وقت ازت خوشم نيومد. بله مي دونم رك حرف مي زنم و اهل چاپلوسي و تظاهر نيستم از ديگر دوستان معذرت مي خوام شايد هم براي معذرت خواهي دير شده.....اين رو هم مي دونم كه شما بايد به بالا سري ها جواب پس بدي و بعد از مدتها كه نيومدي و اينجا آروم بود بايد خودي نشون بدي

ضمنا دوستان خوبي كه اينجا هستن من ايديشونو دارم و با هم در ارتباطيم اينو براي اين گفتم كه از تنها راهت كه فقط همينو بلدي استفاده نكني banned

دانیال : حسین جان شرمنده ولی پست شما فینگلیش بود، می بایست که ادیت می شد.
در مورد جناب ایمان ، نیازی به ناراحت کردن خودتون نیست ، ایشون مشکلات خودشون رو دارند.
شما مختاری هر وقت به کی بورد فارسی دسترسی داشتی ، پست ات را ادیت کنی و هرچه دل تنگت خواست بنویسی و این نوشته من را ادیت کنی. ولی مجبور بودم از کوتی که کرده بودی ، نوشته ایمان را که حاوی لفظی رکیک بود ادیت کنم
شرمنده

صاحب اختیاری دانیال:) ایمان هم جونی کرد من اصلا انتظار نداشتم بچه خوبی هست من تعجب میگنم:blink: ولی ایمان جان واقعا دور از انصاف نشناخته درباره کسی نظر بدی دانیال یکی از مدیرهای زحمتگش و باسواد پی تی خیلی ناحق چیزهایی رو به دانیال نسبت دادی که حقش نبود :(

من معذرت میخوام از همه بچه ها و دانیال

coloredpencil

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
7
آخه من میخوم حتما تاچ اسکرین باشه چون از همه مدل گوشی داشتم ام600 سونی اریکسون هم داشتم 990 هم داشتم میمونه و950 که ؟؟؟؟ نمیدونم حیف پوله بدم به اون چون به جز 4 گیگ هیچ چیزی نداره
صدا هم تا حدودی مهمه برام که میگید جمین بده صداش (آلبته اس 200 شاید خوب باشه منم شنیدم
بالاخر من اومدم اینجا که از نظر شما استفاده کنم حالا هر چیزی میگید من اصلا ناراحت نمیشم
اصلا هم اینجا جو خاصی نیست هر کسی به عقیده خودش خرید میکنه
آقای دنی من منتظر نظراتتون هستم (که چی بگیرم تو همون قیمتها

با این پول واسه خرید ppc به نظر من هیوندای a200 بخر....:) یه اشکالای کوچولو داره (هنگ و ریست)اما در کل خوبه ...گویا بر و بچ a200 توی فروم حل کردن مشکلای هنگ و ریست رو :happy:

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5

ضمنا شما كه اينقدر تظاهر به با ادب بودن مي كنيد و حس آموزگاريتون گل كرده برو و از اون اول همه پستهاتو بخون و ببين كه به چند نفر گير دادي و چند بار از كلمات زشتي مثل ...... يا لامسب و غيره استفاده كردي.

جناب ایمان
نوشته عصب آلوده شما ، البته که در شان کابران این فروم نیست. اما میان عصبیت ، نسبت هایی به من داده اید و اتهاماتی زده اید ، که می بایست از نسبت ها در گذرم و به اتهامات پاسخ بدهم.
.شما نوشته اید که من از الفاظ رکیکی همچون ..... و لامصب ( که شما املایش را هم غلط نوشته اید) استفاده کرده ام. برای اثبات این مدعا ، نیازی به خواندن همه ترد ها نیست ، شما هم اگر کمی به فروم آشنایی داشتید ، می دانستید که با امکان جستجوی فروم ، به راحتی می توانید بدانید که آیا من چنین کرده ام یا نه، نه اینکه بیش از 3 هزار پست را بازخوانی کنید:
از جستجوی کلمه اول ، تنها پست مبارک شما به دست آمد
این نتیجه جستجوی کلمه لامصب در فروم پاکت پی سی ست.
حق با شماست ، من ، فرهاد ، کسری ، علی رضا و مازیار از این لفظ استفاده کرده ایم. اما هیچ یک بن نشده اند( فرهاد در زمان زدن پست مدیر نبوده) ، به این دلیل ساده ، که این لفظ اولا ً رکیک نیست ، دوما اشاره به شخصی نداشته درهیچ یک از پست ها ( یا برنامه منظور بوده یا یک پی دی ای) و سوما اینکه نداشتن مذهب ، تنها کنایه ای ست در زبان فارسی.

.شما همچنین مدعی شده اید که بنده به کسی" گیر "داده ام.البته که به دلیل حقوقی نبودن این لفظ مناقشه بر سرش بیهوده خواهد بود ( به این دلیل ساده که مصداق لازم دارد).اما جهت اطلاع شما ( که ظاهرا ً آشنایی چندانی با نحوه اداره فروم های مجازی ندارید) ، شما به عنوان کاربر حقوقی و اختیاراتی دارید و مسئولیت هایی.به همین ترتیب من نیز اختیارات و مسئولیت هایی دارم. این ها به صراحت در موافقت نامه هنگام ثبت نام شما آمده است. توصیه ام این است که مرامنامه را مجدد و این بار با دقت مطالعه
کنید.

نهایتا ، من توانایی قطع کردن ارتباط شما به هیچ کسی را ندارم. شما و دوستانتان مختارید که هر طور دوست داشته باشید با هم ارتباط برقرار کنید.اما شما مجاز نیستید از الفاظ رکیک در این فروم استفاده کنید .به همین جهت شما به یک هفته مرخصی استحقاقی خواهید رفت. امیدوارم این مرخصی فرصتی برای اندیشیدن به این نکته باشد که " کاربران این فروم ، حق دارند وقتی به اینجا می آیند انتظار نوشته ای چون پست شما را نداشته باشند."

موفق و پیروز باشید

بالا