• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

میخوام دفتر کار بزنم ، لطفا کمی راهنمایی کنید

feri23

Registered User
لایک‌ها
193
سلام بر دوستان

بچه ها واسه اینکه یه دفتر کار بگیریم
آیا باید شرکت ثبت کنیم؟
یا پروانه کسب بگیریم؟
یا هیچکدوم نیاز نیست؟

نظارتی که از سمت اماکن یا نهادهای دیگه انجام میشه به چه صورته؟ آیا موارد خاصی هست که باید رعایت بشه؟ البته کار چیز خاصی نیست یه دفتر کار با حداکثر 2-3 تا نیرو ..2 تا میز 2 تا کامپیوتر برای انجام دادن کارهای یه فروشگاه اینترنتی

hdland

Registered User
لایک‌ها
1,015
سلام .
برای هر کاری در هر صورت شما نیاز به کسب مجوز از صنف مربوطه دارید ...
اما برای یکسری مشاغل خدماتی مثل پزشکی و وکالت و اموزشی .... شما می توانید ملک های با سند مسکونی رو استفاده کنید و شهرداری کاری ندارد و تابلو هم می تونید بزنید . اما برای کارهای دیگر شما ضمن اخذ جواز و پروانه حتما و حتما باید در ملکی که دارای سند اداری یا تجاری هست کار کنید تا شهرداری واحد رو پلمپ نکند و تابلو هم بتونید نصب کنید و اصلا یکسری مشاغل برای گرفتن جوازش نیاز به نشان دادن سند مالکیت یا اجاره نامه اداری دارید ... این رویه قانونی اش هست

غیر قانونی هم که شرایط خود رو دارد و می تونید مثل خیلی از ساختمان های داخل تهران به خصوص در مناطق و 6 و 3 و 1 در ساختمان های موقعیت اداری با سند مسکونی هر کاری رو راه اندازی کند و باید حواستون به مامور شهردرای و دارایی باشه و معمولا هم مامورانی میان سمتتون که برای پلمپ کردن نمیان !!! و برای تعامل !!! و شیرینی گرفتن و اجازه کار دادن هر دو سه هفته یک بار بهتون سر می زنند تا ببیند حالتون چه طور است !!!!

ضمن اینکه همسایه ها هم اگر از رفت و امد و سر و صداتون شاکی بشن در صورت گرفتن گزینه دوم می تونن براتون دردسر درست کنند ...

feri23

Registered User
لایک‌ها
193
سلام .
برای هر کاری در هر صورت شما نیاز به کسب مجوز از صنف مربوطه دارید ...
ممنونم از وقتی که گذاشتین ، در صورتی که جواز کسب بگیرم باید مالیات هم پرداخت کنم؟ چون کار فروشگاه اینترنتیه ، نمی دونم مالیات داره نداره ، چطوریه
خود پروسه جواز کسب رو میدونین چقدر طول میکشه؟ و چقدر هزینه داره؟

hdland

Registered User
لایک‌ها
1,015
ممنونم از وقتی که گذاشتین ، در صورتی که جواز کسب بگیرم باید مالیات هم پرداخت کنم؟ چون کار فروشگاه اینترنتیه ، نمی دونم مالیات داره نداره ، چطوریه
خود پروسه جواز کسب رو میدونین چقدر طول میکشه؟ و چقدر هزینه داره؟
بابت هزینه ها نمی تونم کمکی کنم چون اطلاعی ندارم ولی پروسه گرفتن جواز همه چیز هم مهیا و اماده باشه بین 1 تا 3 ماه زمان می بره معمولا مگر اینکه پارتی بازی انجام بشه ... یا گرفتن جواز این مورد فرق داشته باشد . بهتر است یک سر به صنف مربوطه یا سایتش بزنید برای اطلاعات درست و تکمیلی
جواز بگیرید کارتون خدماتی نباشه قطعا باید مالیات پرداخت کنید ...
برای دفتر کار هم یک مالیات بر دارایی یا مستقلات است که به عهده مالک ساختمان است و زیر بار پرداختش نروید ...

feri23

Registered User
لایک‌ها
193
بابت هزینه ها نمی تونم کمکی کنم چون اطلاعی ندارم ولی پروسه گرفتن جواز همه چیز هم مهیا و اماده باشه بین 1 تا 3 ماه زمان می بره معمولا مگر اینکه پارتی بازی انجام بشه ... یا گرفتن جواز این مورد فرق داشته باشد . بهتر است یک سر به صنف مربوطه یا سایتش بزنید برای اطلاعات درست و تکمیلی
جواز بگیرید کارتون خدماتی نباشه قطعا باید مالیات پرداخت کنید ...
برای دفتر کار هم یک مالیات بر دارایی یا مستقلات است که به عهده مالک ساختمان است و زیر بار پرداختش نروید ...
به نظرتون بهتره من برای قانونی کردن فعالیتم در دفتر کار پروانه کسب بگیرم یا یک شرکت مسئولیت محدود بازرگانی ثبت کنم؟

H.T.C

Registered User
لایک‌ها
1,331
فروشگاه اینترنتی نیاز به پروانه کسب داره مگه؟
همون نماد کارتون رو راه میندازه

feri23

Registered User
لایک‌ها
193
فروشگاه اینترنتی نیاز به پروانه کسب داره مگه؟
همون نماد کارتون رو راه میندازه
خب ما اگه یه دفتر کار بگیریم یهو یه نفر از اماکن بلند شد اومد گفت شما اینجا چیکار میکنین مجوزتون چیه چی بگیم؟

H.T.C

Registered User
لایک‌ها
1,331
اینماد رو نشونش میدین دیگه
البته طی مدتی که ما کار میکردیم کسی بهمون مراجعه نکرده بود
سعی کنید تمام ادرس هارو تو سایت ذکر کنید

hdland

Registered User
لایک‌ها
1,015
به نظرتون بهتره من برای قانونی کردن فعالیتم در دفتر کار پروانه کسب بگیرم یا یک شرکت مسئولیت محدود بازرگانی ثبت کنم؟
این دیگه بستگی داره شما تا چه حد بخواهید کارتون رو گشترش بدید ...
به قول دوستمون شاید نماد خالی هم کارتون رو راه بیندازد ... باید برید تو دل کار کار دستتون بیاد چی کنید و چه نکنید ...

feri23

Registered User
لایک‌ها
193
اینماد رو نشونش میدین دیگه
البته طی مدتی که ما کار میکردیم کسی بهمون مراجعه نکرده بود
سعی کنید تمام ادرس هارو تو سایت ذکر کنید
نمی دونستم تا این اندازه توجیه هستن و با اینماد راضی میشن ، بهشون امیدوار شدم :)) ممنون

این دیگه بستگی داره شما تا چه حد بخواهید کارتون رو گشترش بدید ...
به قول دوستمون شاید نماد خالی هم کارتون رو راه بیندازد ... باید برید تو دل کار کار دستتون بیاد چی کنید و چه نکنید ...
درسته ، و فعلا هم کار من در حد چندان گسترده نیست و این طور که مشخص شده بنده بیش از حد حالت محافظه کارانه داشتم ، گویا اینجوریام نیست ، اینقدرا هم بد نیستن ، ممنون

m.babaie

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
دادنام اولین نیازمندی حقوقی ایران

www.dadnam.com
گروه حقوقی دادنام تقدیم میکند:
-معرفی کامل بهترین و خبره ترین:
وکلا
کارشناسان رسمی
دفاتر رسمی
دفاتر ازدواج و طلاق
شهر تهران با قابلیت انتخاب بر اساس نزدیک ترین به محل سکونت یا کار .
-معرفی فرصت های اشتغال و همکاری برای جامعه حقوقی.
-معرفی موارد اجاره و خرید و فروش و واگذاری امتیاز برای جامعه حقوقی.
-ارائه مقالات و قوانین کاربردی به زبان ساده جهت علاقه مندان به علم حقوق.
- ارائه راهکارهای مناسب به نام توصیه حقوقی دادنام جهت افزایش اطلاعات حقوقی.
-معرفی کامل حوزه های قضایی و انتظامی .
و........

www.dadnam.com

بالا