• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

میخوام سایت بزنم و برم سربازی و یک پرسش . . .

behnam69.x

Registered User
لایک‌ها
439
درود . چند روز پیش هم یکی از دوستان در این مورد تاپیک زده بود . حالا بنده یه سوال دارم

من احتمالا 6-7 ماه دیگه اعزام آموزشیمه و بعد معلوم نیست کجا بیافتم . بنده الان قصد دارم یکی دوتا سایت بیارم بالا و توی این 6-7 ماه حسابی روش کار کنم که حداقل وقتی قراره 2 سال برم سربازی عمرم تلف نشه . لااقل از سایت هام یه درآمدی داشته باشم و بتونم توی این 2 سال سربازی یه سرمایه ای جمع کنم . حالا سوالم اینه که بنده میخوام تمام توانم رو بزارم و هر راهی برا موفقیت سایت میدونم رو پیاده کنم و خلاصه حسابی زحمت بکشم اما مشکل اینه که سر این سربازی دست و دلم به کار نمیره و تردید دارم . میترسم بندازنم یه دهکوره ای , لب مرزی . جنگ با اشراری چیزی :p و خلاصه سایتام بی پدر بشن :D . حالا چکار کنم ؟ دوستانی که سربازی رفتین و جای بدی افتادین یه سوال دارم . میشه حداقل هفته ای یکبار مرخصی ای چیزی داشت ؟! که بتونم به سایت ها سرکشی کنم ؟

کسی بوده اینجا که سایت پربازدید و بزرگی داشته باشه و موفق شده باشه در طول سربازیش حفظش کنه ؟

erfanmax

Registered User
لایک‌ها
153
من هنوز سنم به سربازی نرسیده ولی یک پیشنهاد دارم.
شما یک فرد مطمعن پیدا کن که توی مدت سربازیت سایتت رو بگردونه.
البته یکی رو مسئول کن که روی کارش نظارت داشته باشه.

amin94z

Registered User
لایک‌ها
224
منم احتمالا 6-7 ماه دیگه اعزام بشم:D
تاپیک خوبیه

1ghadami

Registered User
لایک‌ها
211
۱ شهریور عازمیم مشتی ما .
ولی یه نصیحت برادرانه
میدونم که دفترچه پست نکردی ! چون پست کرده باشی نهایت ۳ ماه بعدش عازمی ...
اگه قصد رسیدگی به سایت داری خیلی راحت میتونی پست هایی که میزاری رو زمانبندی کنی که از نظر گوگل به مشکلی بر نخوره و مطالبی هم که برای ۲ ماه آموزشیت میزاری تو سایت رو زمان بندیش رو نامنظم و انسان نمایانه بزن حالا این خودش داستان داره که چطوری کار کنی که گوگل فک نکنه رباتی و اینا ... :| برای بعدشم هر مدت که مرخصی چیزی گرفتی کامل وقت بزار با برنامه ریزی ب سایتت برس .
ولی بهترین کاری که میتونی بکنی اینه که بری یه جا تو فضای خارج از نت درآمد کسب کنی برا زمان خدمتت ذخیره کنی . ازین نت لعنتی چیز زیادی دستتو نمیگیره مگه اینکه ایده ای چیزی داشته باشی که واقعا بیارزه یا محصولی داشته باشی بخوای بفروشی . والا غیر این باشه حقیقتا ول معطلی .
خود دانی مشتی
ایشالله که هرچی خیر باشه پیش میاد برات .

با آرزوی موفقیت .

behnam69.x

Registered User
لایک‌ها
439
۱ شهریور عازمیم مشتی ما .
ولی یه نصیحت برادرانه
میدونم که دفترچه پست نکردی ! چون پست کرده باشی نهایت ۳ ماه بعدش عازمی ...
اگه قصد رسیدگی به سایت داری خیلی راحت میتونی پست هایی که میزاری رو زمانبندی کنی که از نظر گوگل به مشکلی بر نخوره و مطالبی هم که برای ۲ ماه آموزشیت میزاری تو سایت رو زمان بندیش رو نامنظم و انسان نمایانه بزن حالا این خودش داستان داره که چطوری کار کنی که گوگل فک نکنه رباتی و اینا ... :| برای بعدشم هر مدت که مرخصی چیزی گرفتی کامل وقت بزار با برنامه ریزی ب سایتت برس .
ولی بهترین کاری که میتونی بکنی اینه که بری یه جا تو فضای خارج از نت درآمد کسب کنی برا زمان خدمتت ذخیره کنی . ازین نت لعنتی چیز زیادی دستتو نمیگیره مگه اینکه ایده ای چیزی داشته باشی که واقعا بیارزه یا محصولی داشته باشی بخوای بفروشی . والا غیر این باشه حقیقتا ول معطلی .
خود دانی مشتی
ایشالله که هرچی خیر باشه پیش میاد برات .

با آرزوی موفقیت .

متشکر حاجی . نه پست نکردم . 3 ماه ؟! من دوستام پست کردن 6 ماه بعدش افتادن ! 3 ماه که بدبخت میشم ! کلی کار دارم هنوز :D

1ghadami

Registered User
لایک‌ها
211
متشکر حاجی . نه پست نکردم . 3 ماه ؟! من دوستام پست کردن 6 ماه بعدش افتادن ! 3 ماه که بدبخت میشم ! کلی کار دارم هنوز :D
من ۲۰ اردیبهشت پست کردم .
کاری مهم تر و واجب تر از خدمت نیست
خدمتت رو برو و اونوقت شروع کن . الان رو هرچی تو نت سرمایه گذاری کنی ریسک ۹۸ درصدی داره . چون خدمته و هزار اتفاق .

berna

Registered User
لایک‌ها
53
من ۲۰ اردیبهشت پست کردم .
کاری مهم تر و واجب تر از خدمت نیست
خدمتت رو برو و اونوقت شروع کن . الان رو هرچی تو نت سرمایه گذاری کنی ریسک ۹۸ درصدی داره . چون خدمته و هزار اتفاق .
تا یکسال فرصت داری . یعنی میتونی حداکثر تا یکسال آینده خودت مشخص کنی کی اعزام میشی

http2iran

Registered User
لایک‌ها
1,772
یک روز یه جا کار کردم 40 ت گرفتم :cool: و اون 40 ت تو فروش یک هفته گیر میاد :general710: کار تو بیرون سرمایه گذاری در نت ..

behnam69.x

Registered User
لایک‌ها
439
6 سال غیبت کنی میتونی سربازیتو بخری.

همچین کاری حماقته . نه میتونی ارشد بخونی . نه میتونی پاسپورت بگیری . نه میتونی استخدام شی . نه میتونی چیزی خرید و فروش کنی . نه . . . به جای 6 سال (البته فکر کنم 8 ساله) عذاب دادن و شکنجه کردن خودت 2 سال بری سربازی که بهتره :p

ap3

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,936
همچین کاری حماقته . نه میتونی ارشد بخونی . نه میتونی پاسپورت بگیری . نه میتونی استخدام شی . نه میتونی چیزی خرید و فروش کنی . نه . . . به جای 6 سال (البته فکر کنم 8 ساله) عذاب دادن و شکنجه کردن خودت 2 سال بری سربازی که بهتره :p
اونایی که رفتن خدمت چیکار کردن؟ کارتشون رو قاب کردن زدن به دیوار! از ۹۰ درصد کسایی که رفتن و کارتشون رو گرفتن بپرسی میگن تا حالا از کارتشون هیچ استفاده ای نکردن!

behnam69.x

Registered User
لایک‌ها
439
اونایی که رفتن خدمت چیکار کردن؟ کارتشون رو قاب کردن زدن به دیوار! از ۹۰ درصد کسایی که رفتن و کارتشون رو گرفتن بپرسی میگن تا حالا از کارتشون هیچ استفاده ای نکردن!

اگر قرار باشه تو خونه بشینی که 100 درصد ولی خوب من پاسپورت لازم دارم . میخوام ارشد بخونم . برا همین پایان خدمت لازم دارم

1ghadami

Registered User
لایک‌ها
211
سعی کن سریعتر بری و برگردی .
دندون کشیدنی رو باید کشید . چه امروز چه فردا
سعی کن سریعتر خودتو خلاص کنی رفیق

behroozkami

Registered User
لایک‌ها
91
اینجا همه سرباز شدن خداروشکر من یک خرداد 95 سربازیم تمام شد
سربازیم داخل شهر خودم بود در حین اینکه سرباز بودم و هفته ای 5 روز بعد از ظهر به بعد خونه بودم ولی نتونستم سایت بیارم بالا
خداروشکر الان بعد خدمت دوباره سایتی بالا آوردم ولی هنوز با گوگل خوب نشدم 15 روزه راه اندازی کردم
6 ماه هم زمان زیادی هستش من در عرض 6 ماه قبل از سربازی سایت زدم و بالا آوردم به آی پی 15 هزار در روز رسید بعد فروختمشون

javid_blog

Registered User
لایک‌ها
95
مشکل اینجاست ک اگه یه سایت کسی بالا سرش نباشه هزارتا اتفاق ممکنه براش بیافته ، فقط مطلب ک نیست ، هاست به مشکل بخوره فایلی اون وسط قاطی کنه ، دیتا بیسی کرش کنه و هک بشه و .... قطعا باید بسپرینش دست شخصی تو این مدت ک نیستین ...

behnam69.x

Registered User
لایک‌ها
439
اینجا همه سرباز شدن خداروشکر من یک خرداد 95 سربازیم تمام شد
سربازیم داخل شهر خودم بود در حین اینکه سرباز بودم و هفته ای 5 روز بعد از ظهر به بعد خونه بودم ولی نتونستم سایت بیارم بالا
خداروشکر الان بعد خدمت دوباره سایتی بالا آوردم ولی هنوز با گوگل خوب نشدم 15 روزه راه اندازی کردم
6 ماه هم زمان زیادی هستش من در عرض 6 ماه قبل از سربازی سایت زدم و بالا آوردم به آی پی 15 هزار در روز رسید بعد فروختمشون

خوب چرا فروختینشون ؟! میتونستین بدین دست نویسنده ! خودتون هم که میتونستین عصرا بهش رسیدگی کنین !

مشکل اینجاست ک اگه یه سایت کسی بالا سرش نباشه هزارتا اتفاق ممکنه براش بیافته ، فقط مطلب ک نیست ، هاست به مشکل بخوره فایلی اون وسط قاطی کنه ، دیتا بیسی کرش کنه و هک بشه و .... قطعا باید بسپرینش دست شخصی تو این مدت ک نیستین ...

دوست عزیز بنده اسم و آواتار شما رو دیدم یک سوالی برام پیش اومده ! شما همون جاویدی نیستین که توی بلاگ اسکای وبلاگ دانلود بازی سگا داشت ؟!

بالا