• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

میخوام سایت بزنم و برم سربازی و یک پرسش . . .

behnam69.x

Registered User
لایک‌ها
439

ای حاجی دهنت سرویس ! چطوری ؟ آقا من 12-13 سال پیش وقتی بچه بودم هر روز از وبلاگت بازی دانلود میکردم . 2 دفعه کامنت گذاشتم گفتم این بازی comix zone رو بزار آخر هم نزاشتی واسم :|
چقدر هم بعضیا حسادت میکردن میومدن کامنت فحش میزاشتن :general509:

javid_blog

Registered User
لایک‌ها
95
ای حاجی دهنت سرویس ! چطوری ؟ آقا من 12-13 سال پیش وقتی بچه بودم هر روز از وبلاگت بازی دانلود میکردم . 2 دفعه کامنت گذاشتم گفتم این بازی comix zone رو بزار آخر هم نزاشتی واسم :|
چقدر هم بعضیا حسادت میکردن میومدن کامنت فحش میزاشتن :general509:

متشکرم دوست عزیز و بازدید کننده سابق ! واقعنی کامیکس رو نذاشتم ؟ البته قدیما چون سایتا گله ای فیل می شد ، یه سری بازیا رو به خاطر اسمشون نمی ذاشتم ! کامیکسم شاید به خاطر حرف x ش نذاشتم ! به خاطر همین بازی سوپر نینتندو هم اصلا نمی ذاشتم :) فش خوب خوبش بود اون موقع داستان ها داشتیم ... آخرم با همه مواظبت ها بازم فیل افتاد روش ;) اونم دو سه سال بعد از اینکه اصلا نمی نوشتم توش !!!

حالا تاپیک رو منحرف نکنیم یه چیزی جهت رد انحراف بگم ;) همچنان می گم لازمه یکی بالا سر سایتتون باشه وقتی نیستید تجربه هم ثابت کرده هر کی هم بذارید بالا سر سایت چون صاحب سایت نیست دل نمی سوزونه و حتی شاید سرم نزنه ! بازم لازمه خودتون سایت رو دائم چک کنید ... معمولا بعد آموزشی هم امکان اینو دارید ک رو سایت نظارت داشته باشید ...

behnam69.x

Registered User
لایک‌ها
439
متشکرم دوست عزیز و بازدید کننده سابق ! واقعنی کامیکس رو نذاشتم ؟ البته قدیما چون سایتا گله ای فیل می شد ، یه سری بازیا رو به خاطر اسمشون نمی ذاشتم ! کامیکسم شاید به خاطر حرف x ش نذاشتم ! به خاطر همین بازی سوپر نینتندو هم اصلا نمی ذاشتم :) فش خوب خوبش بود اون موقع داستان ها داشتیم ... آخرم با همه مواظبت ها بازم فیل افتاد روش ;) اونم دو سه سال بعد از اینکه اصلا نمی نوشتم توش !!!

حالا تاپیک رو منحرف نکنیم یه چیزی جهت رد انحراف بگم ;) همچنان می گم لازمه یکی بالا سر سایتتون باشه وقتی نیستید تجربه هم ثابت کرده هر کی هم بذارید بالا سر سایت چون صاحب سایت نیست دل نمی سوزونه و حتی شاید سرم نزنه ! بازم لازمه خودتون سایت رو دائم چک کنید ... معمولا بعد آموزشی هم امکان اینو دارید ک رو سایت نظارت داشته باشید ...

چاکرم حاجی . آره گفتی پیداش نکردم اما فکر کنم یکی دو سال بعد گذاشتیش :D اتفاقا فکر کنم 2 سال پیش بود بعد از 10 سال یهو یادم افتاد رفتم سر زدم به وبلاگت دیدم فیلتر شده . به هر حال دمت گرم یک مجموعه بزرگ بازی سگا جمع کردم:D

آره حاجی . منم بیشتر نگرانیم سر همین آموزشیه . بعدش هرجا هم بیافتی اگرم نتونی خودت روش کار کنی نویسنده میزاری و با اینترنت گوشی هم راحت میتونی نظارت کنی حتی سر نگهبانی تو برجک :D . چندان کار سختی هم نیست سایت داری توی سربازی . بنده هم دیگه تصمیم گرفتم سایتا رو بیارم بالا ببینم خدا چی می خواد ;)

بالا