• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

میخوام سایت پاپ آپ بزنم| همکاری میکنید؟(همه بیان لطفا)

Nima.s

Registered User
لایک‌ها
273
سلام خدمت همه دوستان عزیز

مدتی زیادی است از فضای مجازی و وبسمتری دور بودم و دنبال کار خودم بودم.
حال با 100 میلیون ریال سرمایه ای که مد نظر گرفتم تصمیم به راه اندازی یک سیستم پاپ آپ گرفتم ( البته خواستم برم دنبال سایت های دیگه مثل موزیک و دانلود که بخاطر پست گذاشتنش منصرف شدم )

خب من میخوام این سیستم رو طوری راه اندازی کنم بیشتر از سایر سیستم ها برای هر آی پی بدم و شمارش نیز کاملا طبیعی و بدون تقلب باشه !
البته 3 نفر هستیم که یکیمون قراره مسئول مالی باشه یعنی بلافاصله واریزی هارو بررسی و پرداخت کنه . یکی پشتیبانی فنی برای بررسی و حل مشکلات کاربران و یکی هم مدیریت و تبلیغات که خودم هستم.

اما یک سوال بزرگ منو فعلا متوقف کرده ! اینکه آیا اگه من این سایت رو راه بیاندازم وبسمترها سایر سیستم هارو ول میکنند با من بیان همکاری کنند ؟!

این تاپیک رو زدم تا کسانی که سایت با بازدید مناسب و بالا دارند اگر تمایل به همکاری داشتند اعلام کنند.

و نیز دوستان باتجربه تر راهنمایی کنند از کدام اسکریپت استفاده کنیم که بدون تقلب بشمارد و آی پی ها رو حساب کند !
دوستانی که قبل راه اندازی سیستم اعلام همکاری کنن یک هدیه توپول موپول هنگام راه اندازی دریافت میکنند.

پیشاپیش از حضور و راهنماییی شما ممنونم

omid0020

Registered User
لایک‌ها
133
سلام:
فقط به یک نکته هم توجه کنید تونم این که مشتری برا اپ اپ داشته باشید و یا خودتون محصولاتی داشته باشید برای فروش.
چون هر چه قدر که سایت خوب باشه بلاخره یک چیزی رو باید در پاپ اپ به فروش برسونید.(به غیر تبلیغات سایت)

arashdownload

Registered User
لایک‌ها
1,043
دوست گرامی من شما مهمترین نکته رو مد نظر قرار دهید اون چیه اونم اینه که به هر حال سایت های نمایش دهنده خود به خود به سمت شما خواهند آمد مهمترین مورد که دوستمون هم اشاره کردن این هست که از این آمار بتونید کسب در آمد کنید و طوری نشه که در پرداخت ها به مشکل بربخورید و سرمایتون رو هم از دست بدین .
در مورد سایر سایت ها هم نیاز نیست خودتون مطلب بزارید می تونید با دو تومنش برای 4 ماه نویسنده بگیرید تا سایت رو براتون به روز کنه شما هم روی کارهای دیگر سایت تمرکز کنید اینطوری فکر کنم بهتره الان حتی سیستم های پاپ بزرگ رو آوردن به پر کردن کانال که صد البته اگر تعداد بالا نباشه کاربردی نخواهد داشت

AminArjmand

Registered User
لایک‌ها
281
سلام خدمت همه دوستان عزیز

مدتی زیادی است از فضای مجازی و وبسمتری دور بودم و دنبال کار خودم بودم.
حال با 100 میلیون ریال سرمایه ای که مد نظر گرفتم تصمیم به راه اندازی یک سیستم پاپ آپ گرفتم ( البته خواستم برم دنبال سایت های دیگه مثل موزیک و دانلود که بخاطر پست گذاشتنش منصرف شدم )

خب من میخوام این سیستم رو طوری راه اندازی کنم بیشتر از سایر سیستم ها برای هر آی پی بدم و شمارش نیز کاملا طبیعی و بدون تقلب باشه !
البته 3 نفر هستیم که یکیمون قراره مسئول مالی باشه یعنی بلافاصله واریزی هارو بررسی و پرداخت کنه . یکی پشتیبانی فنی برای بررسی و حل مشکلات کاربران و یکی هم مدیریت و تبلیغات که خودم هستم.

اما یک سوال بزرگ منو فعلا متوقف کرده ! اینکه آیا اگه من این سایت رو راه بیاندازم وبسمترها سایر سیستم هارو ول میکنند با من بیان همکاری کنند ؟!

این تاپیک رو زدم تا کسانی که سایت با بازدید مناسب و بالا دارند اگر تمایل به همکاری داشتند اعلام کنند.

و نیز دوستان باتجربه تر راهنمایی کنند از کدام اسکریپت استفاده کنیم که بدون تقلب بشمارد و آی پی ها رو حساب کند !
دوستانی که قبل راه اندازی سیستم اعلام همکاری کنن یک هدیه توپول موپول هنگام راه اندازی دریافت میکنند.

پیشاپیش از حضور و راهنماییی شما ممنونم
سلام
چهار پیشنهاد داشتم :
۱- فقط تک پاپ آپ کار کنید و در اینصورت میتونید هر آی پی رو ۳۰ ریال و بالاتر هم بدین و بازدهیشم برا خودتون بهتر خواهد بود البته به شرط اینکه سایت های نمایش دهنده رو هم ملزم به گذاشتن فقط یک پاپ آپ کنید ، اگه هر آی پی مثلا ۳۰ ریال باشه افراد حاضر میشن فقط تک پاپ آپ بزارن
۲-از سیستم مزخرف آماده پاپ آپ که حتما میشناسید و اکثر سیستما ازش استفاده میکنن استفاده نکنید شمارش داغونه و پیشنهاد میشه از سیستم اختصاصی استفاده کنید
۳- اگر میخواین پاپ آپ کانال تلگرام و اینا بزارین به وبمستر حق انتخاب بدین که هر کسی که میخواد پاپ آپ تلگرام یا موبایلی فعال باشه فعال کنه مث ای ار پاپ آپ
۴- واریزی ها رو به درخواست کاربر بزارین یا اینکه مثلا هفته ای یکبار و سر موقع هم پرداخت بشه
خودم الان از ای ار پاپ آپ استفاده میکنم با اینکه هر آی پی ۱۵ ریال میده ولی شمارش عالی سیستم اختصاصی و فقط هم پاپ آپه یعنی مث برخی سیستما درون پاپ آپشون باز ده تا پاپ آپ دیگه نیست!
اگر این سه ویژگی بالا رو داشته باشه خودم اولین کاربرتون خواهم بود

zafarian

Registered User
لایک‌ها
112
سلام

ذاتا از پاپ اپ بدم میاد :) کاربرو اذیت میکنه ولی خب دیدم سودش خیلی خوبه.
در مورد اسکریپت بدون شک برو سراغ xdev رو دستش نیست شک نکن فقط زمان انتظار شمارششو نباید بالای 0 بزنی که شمارش وبمستر میاد پایین اینجوری کسی باهات کار نمیکنه حالا هرچند قیمت خوب بدی پرداختتم به موقع باشه!
در مورد تبلیغاتت هم یکی از دوستان من صاحب امتیاز یکی از سایت های پاپ اپ خفن :D ایرانه میگفت که با سیستم های همکاری در فروش که کار میکنه سودش نسبت به اینکه تبلیغاتشو بفروشه بیشتره! ولی خب یکم وصول شدنش طول میکشه چون اکثر فروشای پاپ اپ پرداخت در محل میزنن. اگرم تبلیغ دهنده کم اوردی بازم بیا سراغ خودمo_O
تعداد پاپ اپتم کمتر باشه قیمت بالاتر که بهتره نهایت دو پاپ برای هر ای پی در 24 ساعت.
سرور هم خوب بگیری مثل چند وقت پیش (فک کنم پاپ مستر بود) دیتابیست نره رو هوا.

arashdownload

Registered User
لایک‌ها
1,043
سلام

در مورد اسکریپت بدون شک برو سراغ xdev رو دستش نیست شک نکن فقط زمان انتظار شمارششو نباید بالای 0 بزنی که شمارش وبمستر میاد پایین اینجوری کسی باهات کار نمیکنه حالا هرچند قیمت خوب بدی پرداختتم به موقع باشه!
در مورد تبلیغاتت هم یکی از دوستان من صاحب امتیاز یکی از سایت های پاپ اپ خفن :D ایرانه میگفت که با سیستم های همکاری در فروش که کار میکنه سودش نسبت به اینکه تبلیغاتشو بفروشه بیشتره! ولی خب یکم وصول شدنش طول میکشه چون اکثر فروشای پاپ اپ پرداخت در محل میزنن. اگرم تبلیغ دهنده کم اوردی بازم بیا سراغ خودمo_O
تعداد پاپ اپتم کمتر باشه قیمت بالاتر که بهتره نهایت دو پاپ برای هر ای پی در 24 ساعت.
lمشخصا نمیشه با همکاری در فروش اون حجم آمار رو ساپورت کرد و الا الان خود سایت ها که آمار دارن دلیل نبود که پاپ بزارن بر می داشتن کلا همون همکاری در فروش رو میزاشتن

zafarian

Registered User
لایک‌ها
112
lمشخصا نمیشه با همکاری در فروش اون حجم آمار رو ساپورت کرد و الا الان خود سایت ها که آمار دارن دلیل نبود که پاپ بزارن بر می داشتن کلا همون همکاری در فروش رو میزاشتن
همونطور که بالا اشاره کردم ظاهرا مشکلش با همکاری در فروش فقط بخاطر زمانبر بودن تسویه همکاری در فروش بود وگرنه میگفت که اینجوری اگه سرمایه خوبی داشته باشی که یه مدت پرداخت هارو بروز نگه داری حله راحت میتونی کار کنی با همکاری در فروش یاسل هم کار میکرد.

arashdownload

Registered User
لایک‌ها
1,043
چی بگم ولله
می دونین چندتا سیستم پاپ باز شدن و جمع کردن هنوزم که هنوز گذاشتن برا فروش اما خب فردی درست کار کنه همه وبمسترا باهاش همکاری می کنن الان مشکل همه صاحبان سایت کلاه برداری سیستم های تبلیغی و کلیکی هست

AminArjmand

Registered User
لایک‌ها
281
سلام

بدترین اسکریپت پاپ آپ === xdev
به هیچ وجه پیشنهاد نمیشه ، اختصاصی نوشته بشه بهتره اگر بررسی کنی میبینی اینایی که اختصاصین یوزر بیشتر و شمارش بهتری دارن ،xdev صفرم شمارش بزاری بازم بد میشمره

arashdownload

Registered User
لایک‌ها
1,043
راه های در آمد این سیستم ها مشخصه
1-فروش آمار
2-فروش محصول
3-کانال پر کردن
در راهکار اول که همه چیز مشخصه جور کردن مشتری الان سخته مخصوصا با تلگرام جون که مد شده و اکثر افراد ترجیح میدن رو کانال ها تبلیغ بدن
فروش محصول هم بسته به شانس هست اما یه حساب و کتاب ساده نشون میده که اگر محصولات خاص نزاری نمی تونی حساب درستی داشته باشی که اونا رو هم بزاری سایت بدبخت رو به فنا دادی
می ماند پر کردن کانال که اونم تا بیاد به حدی برسه که سری دربیاره تو سرا شما سرمایت رفته صد البته که ریزش کانال خیلی زیاده و کلا نمیشه زیاد حساب باز کرد روش

zafarian

Registered User
لایک‌ها
112
بدترین اسکریپت پاپ آپ === xdev
به هیچ وجه پیشنهاد نمیشه ، اختصاصی نوشته بشه بهتره اگر بررسی کنی میبینی اینایی که اختصاصین یوزر بیشتر و شمارش بهتری دارن ،xdev صفرم شمارش بزاری بازم بد میشمره
اول از همه اینکه اسکریپت اختصاصی هم هزینه زیادی در بر داره هم دردسر!
شما با اسکریپت xdev کار کردین؟ خود امکانات پنل مدیریتش میارزه کل وینوکس رو! در کل این اسکریپت به نظر من مناسب ترینه هم هسته قوی داره هم کاملا بهینست مصرف کمی از منابع داره هم پشتیبانی خوبی داره شمارششم والا من تست زدم از بقیه بهتر بوده!

alnajon

Registered User
لایک‌ها
50
داداش اگر میتونی خوب تبلیغ کنی یه سایت فیلم و سریال بزن با خرید vip . من نرم افزار اختصاصیشو میزنم ک کاربرا بتونن از اون خیلی راحت تر از سایت دانلود کنن . البته نرم افزارش تکمیله فقط نیاز به یک سایت برای همکاری دارم . خواستی پیام بده در خدمتم

Nima.s

Registered User
لایک‌ها
273
دوست گرامی من شما مهمترین نکته رو مد نظر قرار دهید اون چیه اونم اینه که به هر حال سایت های نمایش دهنده خود به خود به سمت شما خواهند آمد مهمترین مورد که دوستمون هم اشاره کردن این هست که از این آمار بتونید کسب در آمد کنید و طوری نشه که در پرداخت ها به مشکل بربخورید و سرمایتون رو هم از دست بدین .
در مورد سایر سایت ها هم نیاز نیست خودتون مطلب بزارید می تونید با دو تومنش برای 4 ماه نویسنده بگیرید تا سایت رو براتون به روز کنه شما هم روی کارهای دیگر سایت تمرکز کنید اینطوری فکر کنم بهتره الان حتی سیستم های پاپ بزرگ رو آوردن به پر کردن کانال که صد البته اگر تعداد بالا نباشه کاربردی نخواهد داشت
قصد من هم از این تاپیک فهمیدن انتظارات وبسمترها از یک سیستم پاپ آپ هست که بتونم سرویس مناسبی رو ارائه کنم تا نمایش دهنده ها رو به سمت خودم جذب کنم
سلام
چهار پیشنهاد داشتم :
۱- فقط تک پاپ آپ کار کنید و در اینصورت میتونید هر آی پی رو ۳۰ ریال و بالاتر هم بدین و بازدهیشم برا خودتون بهتر خواهد بود البته به شرط اینکه سایت های نمایش دهنده رو هم ملزم به گذاشتن فقط یک پاپ آپ کنید ، اگه هر آی پی مثلا ۳۰ ریال باشه افراد حاضر میشن فقط تک پاپ آپ بزارن
۲-از سیستم مزخرف آماده پاپ آپ که حتما میشناسید و اکثر سیستما ازش استفاده میکنن استفاده نکنید شمارش داغونه و پیشنهاد میشه از سیستم اختصاصی استفاده کنید
۳- اگر میخواین پاپ آپ کانال تلگرام و اینا بزارین به وبمستر حق انتخاب بدین که هر کسی که میخواد پاپ آپ تلگرام یا موبایلی فعال باشه فعال کنه مث ای ار پاپ آپ
۴- واریزی ها رو به درخواست کاربر بزارین یا اینکه مثلا هفته ای یکبار و سر موقع هم پرداخت بشه
خودم الان از ای ار پاپ آپ استفاده میکنم با اینکه هر آی پی ۱۵ ریال میده ولی شمارش عالی سیستم اختصاصی و فقط هم پاپ آپه یعنی مث برخی سیستما درون پاپ آپشون باز ده تا پاپ آپ دیگه نیست!
اگر این سه ویژگی بالا رو داشته باشه خودم اولین کاربرتون خواهم بود
پیشنهادات شما تو ذهن خود بنده نیز هستم . متشکرم
سلام

خب قصد ما هم این هست که کاری کنیم کسی از پاپ آپ بدش نیاد ! چرا باید تو یه سایت 3 4 تا پاپ آپ بزارن خب یدونه بزارن با سود خوب و محتوای مناسب نه کاربر اذیت میشه نه کسی از پاپ آپ بدش میاد
خودم به شخصه وقتی پاپ اپ باز میشه اموات صاحب سایت را داخل قبر میلرزونم
خب تبلیغات به شیوه های مختلف در فضای مجازی،تلویزیون و بیرون انجام میشه باید کاری کرد نه کسی اذیت بشه نه بدش بیاد هر چیزی فقط در حدش خوبه !
داداش اگر میتونی خوب تبلیغ کنی یه سایت فیلم و سریال بزن با خرید vip . من نرم افزار اختصاصیشو میزنم ک کاربرا بتونن از اون خیلی راحت تر از سایت دانلود کنن . البته نرم افزارش تکمیله فقط نیاز به یک سایت برای همکاری دارم . خواستی پیام بده در خدمتم
فیلترینگ و مشکلات آپدیت کردن سایت متاسفانه اجازه نمیدن ! و اینکه بخوای سایت بزنی باید کلی بک لینک سئو و هزار تا دردسر دیگر ...

Nima.s

Registered User
لایک‌ها
273
منتظر سایر دوستان هستیم

30r.sadegh

Registered User
لایک‌ها
82
اگر xdev استفاده خواهید کرد رک میگم گور خودتون رو با دست خودتون کندید
4-5 ملیون بزارید برای اسکریپت و 10 ملیون هم تبلیغات حداقل 5 ملیون هم برای شروع کار نیاز دارید برای پرداخت تا تبلیغ دهنده جذب کنید
بعد 3 ماه سوددهی شروع میشه براتون انشالله

eearnir

Registered User
لایک‌ها
35
سیستم رو که دوستان گفتن xdev فعلا کاملترینه ، این نکته هم که هدف فقط فروش تبلیغ نباشه درسته وگرنه ممکنه وسط راه کم بیاری . موفق باشی .

adea1371

Registered User
لایک‌ها
217
بالاخره xdev خوبه یا نه ؟؟

از دوستان عزیز کسی مایل نیست با ما همکاری کنه سایت رو بالا بیاریم ؟
خوبه چون امکان تقلب کمتره
خوبه به شرطی که زمان شمارش صفر ثانیه باشه
خوبه اگه واقعا پول برای تبلیغ و... داشته باشی

بالا