• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

میخوام لینوکس نصب کنم ، از کجا شروع کنم؟

OWL1

Registered User
لایک‌ها
70
سلام ، روی لپ تاپم ویندوز 7 اورجینال دارم میخوام کنارش لینوکس هم داشته باشم.
چون شنیدم که امنیت بالایی داره همچنین ویروس های اندک . . .
حالا نمیدونم باید از کجا شروع کنم.
میخوام در کنارش ویندوزم هم داشته باشم.

dark_7qe

Registered User
لایک‌ها
66
باید یکی از ذرایو هاتون رو پاک کنید و تبدیلش کنید به فرمت های لینوکسی مانند ext بعد می تونید نصب کنید
اگر مهارت لازم رو ندارید اصلا همچین کاری نکنید چون به قیمت از دست دادن اطلاعاتتون براتون تموم میشه
و یا اینکه میتونید به صورت مجازی داخل ویندوز نصب کنید
از نرم افزار های vmware یا virtualbox استفاده کنید

OWL1

Registered User
لایک‌ها
70
باید یکی از ذرایو هاتون رو پاک کنید و تبدیلش کنید به فرمت های لینوکسی مانند ext بعد می تونید نصب کنید
اگر مهارت لازم رو ندارید اصلا همچین کاری نکنید چون به قیمت از دست دادن اطلاعاتتون براتون تموم میشه
و یا اینکه میتونید به صورت مجازی داخل ویندوز نصب کنید
از نرم افزار های vmware یا virtualbox استفاده کنید
پس بايد قيد ويندوز اورجينالو بزنم؟
چون پارتيشنش همه حجمو به درايو سي اختصاص داده.
اطلاعاتمم به لطف هكر نامرد به باد رفته چيزي واسه از دست دادن ندارم
مجازي معايبش چيه؟
ممنون از پاسخ مفيدتون

Sent from my iPhone using Tapatalk

dark_7qe

Registered User
لایک‌ها
66
پس بايد قيد ويندوز اورجينالو بزنم؟
چون پارتيشنش همه حجمو به درايو سي اختصاص داده.
اطلاعاتمم به لطف هكر نامرد به باد رفته چيزي واسه از دست دادن ندارم
مجازي معايبش چيه؟
ممنون از پاسخ مفيدتون

بله پس بايد ويندوزتون رو پاک کنيد و پارتيشن بندى کنيد مجدد.البته پشت لپ تاپتون سريال ويندوزتون رو نوشته و ميتونيد اون رو برداريد وارد يه ويندوز ديگه کنيد و ويندوزتون اصلى ميشه

dark_7qe

Registered User
لایک‌ها
66
مزاياش اينه که داخل ويندوز به راحتى در دسترس هستس و لازم نيست سيستم رو خاموش کنيد و بريد داخل لينوکس
و مورد ديگه در صورت نداشتن مهارت کار با لينوکس به سيستمتون صدمه نميزنه

OWL1

Registered User
لایک‌ها
70
بله پس بايد ويندوزتون رو پاک کنيد و پارتيشن بندى کنيد مجدد.البته پشت لپ تاپتون سريال ويندوزتون رو نوشته و ميتونيد اون رو برداريد وارد يه ويندوز ديگه کنيد و ويندوزتون اصلى ميشه
ميرم تو كارش خبرشو مينويسم ،
براي استفاده روزانه خصوصا وبگردي و فيلم ديدن كدوم نسخه مناسبه؟
بازهم متشكرم

dark_7qe

Registered User
لایک‌ها
66
ميرم تو كارش خبرشو مينويسم ،
براي استفاده روزانه خصوصا وبگردي و فيلم ديدن كدوم نسخه مناسبه؟
بازهم متشكرم

براى اينجور کارها 100% درصد ويندوز رو انتخاب کنيد چون در لينوکس هيچ برنامه اينچنينى به صورت پيش فرض وجود نداره و براى نصبشون بايد از کدهاى ترمينال استفاده کنيد که بسيار براتون سخت و دشوار خواهد بود
موفق باشيد

shareads

Registered User
لایک‌ها
494
به نظر من اصلا دست به پارتیشن هات نزن که گرفتار میشی!

بدون دردسر برو virtualbox داخل ویندوزت نصب کن و روش یکی از توزیع های لینوکسو نصب کن و ببین میتونی باهاش کار کنی یا خیر!؟ کار کردن با لینوکس اراده خاصی میخواد.

حسن ياور

Registered User
لایک‌ها
1,263
اگه یه راه حل کم دردسر میخوای لینوکس مینت نسخه 17 رو دانلود کن فلشت رو بوتیبل کن و با فلشت به صورت لایو از لینوکس لذت ببر
اول لازم نیست که به پارتیشن هات دست بزنی دوم لینوکس مینت خودش به صورت پیشفرض کدک های صوتی و تصویری رو داره سوم ویندوز اورجینالت رو از دست نمی دی
بدی اش هم اینه که شما هر تغییری که انجام بدی بعد از ریست کردن اون تغیرات رو از دست می دی چون لایو استفاده کردی
براى اينجور کارها 100% درصد ويندوز رو انتخاب کنيد چون در لينوکس هيچ برنامه اينچنينى به صورت پيش فرض وجود نداره و براى نصبشون بايد از کدهاى ترمينال استفاده کنيد که بسيار براتون سخت و دشوار خواهد بود
موفق باشيد
خواهشن دیگه اینطوری کسی رو راهنمایی نکن بنده خدا رو از لینوکس ترسوندی
هیچ کس نمی تونه بگه ویندوز بهتره یا لینوکس که شما با قطعیت صد در صد ویندوز رو پیشنهاد دادی
اتفاقا برای کارهای روزمره مثل مرور وب یا پخش موزیک و ویدئو همه لینوکس رو پیشنهاد می کنند به خاطر اینکه دردسر آنتی ویروس و کرک کردن نرم افزار و ویندوز های کرک شده و پر از باگ رو نداره
در ضمن برنامه اونچنینی در لینوکس بصورت پیشفرض نصب هست مثل لینوکس مینت که هم کدک های صوتی و تصویری بصورت پیشفرض نصب هست هم VLC و هم کلی برنامه به درد بخور دیگه
برای نصبشون در نسخه های دیگه مثل اوبونتو هم لازم نیست از کد های ترمینال استفاده کنی تو سافتور سنتر با یک کلیک همه چیز رو در اختیار داری
کد های ترمینال هم به هیچ وجه سخت و دشوار نیست بلکه یکی از جذاب ترین و صد البته قدرتمند ترین بخش های لینوکسه

dark_7qe

Registered User
لایک‌ها
66
اگه یه راه حل کم دردسر میخوای لینوکس مینت نسخه 17 رو دانلود کن فلشت رو بوتیبل کن و با فلشت به صورت لایو از لینوکس لذت ببر
اول لازم نیست که به پارتیشن هات دست بزنی دوم لینوکس مینت خودش به صورت پیشفرض کدک های صوتی و تصویری رو داره سوم ویندوز اورجینالت رو از دست نمی دی
بدی اش هم اینه که شما هر تغییری که انجام بدی بعد از ریست کردن اون تغیرات رو از دست می دی چون لایو استفاده کردی

خواهشن دیگه اینطوری کسی رو راهنمایی نکن بنده خدا رو از لینوکس ترسوندی
هیچ کس نمی تونه بگه ویندوز بهتره یا لینوکس که شما با قطعیت صد در صد ویندوز رو پیشنهاد دادی
اتفاقا برای کارهای روزمره مثل مرور وب یا پخش موزیک و ویدئو همه لینوکس رو پیشنهاد می کنند به خاطر اینکه دردسر آنتی ویروس و کرک کردن نرم افزار و ویندوز های کرک شده و پر از باگ رو نداره
در ضمن برنامه اونچنینی در لینوکس بصورت پیشفرض نصب هست مثل لینوکس مینت که هم کدک های صوتی و تصویری بصورت پیشفرض نصب هست هم VLC و هم کلی برنامه به درد بخور دیگه
برای نصبشون در نسخه های دیگه مثل اوبونتو هم لازم نیست از کد های ترمینال استفاده کنی تو سافتور سنتر با یک کلیک همه چیز رو در اختیار داری
کد های ترمینال هم به هیچ وجه سخت و دشوار نیست بلکه یکی از جذاب ترین و صد البته قدرتمند ترین بخش های لینوکسه
سلام از نظرتون ممنونم اما شما مطمئن باشید به اندازه بنده لینوکس کار نکردید
ایشون یک یوزر تازه کار هستن که تازه می خوان شروع به یادگیری لینوکس کنن
من بهشون توصیه کردم که برای کارهای جزیی سمت لینوکس نرن چون مطمئن هستم بعد مدتی به شدت زده شده و کلا لینوکس رو رها خواهند کرد
خواستم برای موضوع مهمتری سمت لینوکس برن تا بتونن با انگیزه کار کنن

danitfk

Registered User
لایک‌ها
37
اول ویندوز نصب بشه
و یک مقداری فضا خالی بذارید
مثال 40 گیگابایت
اون 40 گیگابایت ext4 برای لینوکس باشه
مثال Ubuntu نصب کنید و همینطور با Grub Loader بالا بیاد.
بنده همینکارو کردم. Ubuntu 14.01 LTS در کنار Windows 8 دارم بدون مشکل.

77267726

Registered User
لایک‌ها
228
سلام از نظرتون ممنونم اما شما مطمئن باشید به اندازه بنده لینوکس کار نکردید
ایشون یک یوزر تازه کار هستن که تازه می خوان شروع به یادگیری لینوکس کنن
من بهشون توصیه کردم که برای کارهای جزیی سمت لینوکس نرن چون مطمئن هستم بعد مدتی به شدت زده شده و کلا لینوکس رو رها خواهند کرد
خواستم برای موضوع مهمتری سمت لینوکس برن تا بتونن با انگیزه کار کنن
تا وقتی که اطلاعات کاملی ندارین الکی راهنمایی ندین دوست عزیز

dark_7qe

Registered User
لایک‌ها
66
تا وقتی که اطلاعات کاملی ندارین الکی راهنمایی ندین دوست عزیز
شما صحبح می فرمایید بنده اطلاعات لازم رو ندارم
فقط سری به سایت شرکت ما بزنید ببینید چقدر در روز فروش سرور لینوکس داریم
http://amniran.org

arash_1996

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
469
داداش اگه میخوای کنار ویندوز داشته باشی،از vmware استفاده کن.....

khodayard

Registered User
لایک‌ها
17
شما صحبح می فرمایید بنده اطلاعات لازم رو ندارم
فقط سری به سایت شرکت ما بزنید ببینید چقدر در روز فروش سرور لینوکس داریم
http://amniran.org
یه چیزای عجیبی اینجا خوندم:
- برای نصب لینوکس باید ویندوز پاک بشه!
- برای فیلم دیدن و وبگردی تو لینوکس باید حتما از کدهای بسیار سخت ترمینال استفاده کنید!
و از همه عجیب تر و در کنار اینها:
- «شما مطمئن باشید به اندازه بنده لینوکس کار نکردید»!
و آخرش هم آدرس سایتی که باید خیلی لینوکس فروخته باشه!
جل الخالق! آقا شما یک بار Mint‌ نصب کن تا ببینی با حدود ده تا کلیک و پنج تا اینتر و حداکثر ۳۰ تا کاراکتر که تایپ کنی سیستمی برات نصب می شه و بالا می آد که علاوه بر زیبایی ظاهر هم آفیس روش نصب هست هم دوسه تا مرورگر وب و هم پخش کننده فایل های صوتی و تصویری. چیز جدیدی هم اگه خواستی با دوسه تا کلیک می ری تو software manager و هرچی خواستی نصب می کنی.
شما می تونی دو سه سال کاربر mint باشی و حتی ندونی ترمینال چی هست!

The Blind Owl

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
72
هرچیزی بنده می نویسم نظر شخصی بنده است و هیچ قطعیتی بر صحیح بودنش نیست و تنها عقیده من است.

جدای از علاقه ای که به گسترش نرم افزار آزاد و متن باز دارم ولی به نظرم باید ابتدا نیازهای خودتون رو بسنجید. اینکه به چه دلیل به سمت سیستم عامل دیگری میرید. صرفا برای تنوع و یک تجربه جدید و یا واقعا نیازها و دلایل منطقی.
چه خوشمان بیاید چه نیاید ویندوز و به طور کل ماکروسافت در سالهای اخیر پیشرفت های زیادی به خصوص از نظر امنیتی داشته است و با برنامه های امنیتی مختلف از جمله فایروال و آنتی ویروس رایگان و با عملکرد قابل قبول که داشته و آپدیت های منظم و فراوان در برطرف کردن مشکلات امنیتی از این نظر خوب ظاهر شده و اگرچه همچنان تهدیدات زیادی باقیست ولی اوضاع از چند سال قبل خیلی بهتر شده است.
لینوکس مشکلات امنیتی کمتری دارد ولی مشکلاتی که ممکن است به علت عدم تخصص و تجربه کافی به آن دچار شوید کم نیست.
از مشکلات گنو/لینوکس که به نظر من ممکن است برای کاربران تازه وارد آزار دهنده باشد :
1- نبود نرم افزارهایی که با آن آشنا هستید (بله نرم افزارهای جایگزین زیادی برای هرکاری وجود دارند ولی اغلب با تجربه ای که پیش از این داشته اید تفاوت هایی دارند و ممکن است برخی از قابلیت هایشان نسبت به نمونه ویندوزی کمتر و یا متفاوت باشد. بدون تعصب باید گفت مثلا کیست که نداند فرق Libre Office با آفیس قدرتمند ماکروسافت را. و یا فرق Gimp با فتوشاپ مشهور را )

2- اگر یک گیمر هستید به طور کل بیخیال لینوکس بشوید. برای شخصی که به بازی های مختلف کامپیوتری خصوصا بازی های مطرح و به روز و جدید و دارای محیط گرافیکی خوب علاقه مند است لینوکس اصلا جای مناسبی نیست . حتی سیستم عامل مک او اس ایکس اپل هم برای این فرد جای بدیست چه رسد به لینوکس. اخیرا بهبود هایی در این راستا صورت گرفته ولی کماکان کافی نیست و خبری از بازیهای مطرح کمپانیهای برجسته بازی ساز جهان نیست.

3-اگر به هر دلیل حوصله یادگیری و جستجو و در انجمن های مختلف و سرچ گشتن و مطالعه ندارید لینوکس می تواند برای شما تجربه بدی باشد. در سالهای اخیر توزیع هایی مثل مینت ، اوبونتو ، اوپن سوزه و پی سی لینوکس و... به شدت توانسته اند بر سادگی و راحتی کار و محیط خود بیفزایند ولی همچنان این یک تجربه جدید برای شماست و خیلی چیزها در این محیط جدید با ویندوز فرق دارد و نیاز های احتمالی شما ممکن است نیازمند ورود دستوراتی در ترمینال باشد که باید جستجو کنید. متاسفانه با وجود تلاش تیم های خوب ایرانی همچنان منابع فارسی زبان جامع و کاملی به خصوص در مورد توزیع های کم کاربر تر و کمتر شناخته شده موجود نیست و این به این معنیست که داشتن زبان انگلیسی خوب با اینکه در لینوکس یک شرط نیست ولی یک مزیت است.
مهمتر از همه اینکه در دوست و آشنا و فامیل و همکلاسی ها احتمال اینکه کسی لینوکس بلد باشد و بتواند مشکلات شما را حل کند شاید یک دهم احتمال آشنا بودنشان به ویندوز و تواناییشان در کمک به حل مشکلات احتمالی شماست.

دلایل دیگری هم هست ولی سه دلیل از عمده ترین این مسائل را خدمتتان عرض کردم.

به هر جهت همچنان لینوکس را برای مصارف شبکه ، کامپیوترهای قدیمی تر و... بهترین گزینه می دانم ولی مساله مهم این است که بهتر است با دقت انتخاب کنید.
ضمنا برای تجربه لینوکس استفاده از یک کامپیوتر قدیمی (که سیستم اصلی شما نیست) ، استفاده از شبیه ساز و نصب مجازی ، و همچنین نسخه زنده سی دی یا یو اس بی(نصب روی فلش) را گزینه های بهتری میدانم. اگر علاقه مند به ریسک هستید و حوصله یادگیری دارید می توانید در کنار ویندوز ارجینال خود لینوکس نصب کنید و به صورت بوت دوگانه از هردو استفاده کنید. با کمی مطالعه خواهید توانست ویندوز ارجینال خود را ریکاوری و بازیابی کنید و حتی از شر بوت لودر لینوکس خلاص شوید. به هر جهت ورود به این دنیای جدید اگر چه از گذشته بسیار آسان تر شده ولی هنوز نیازمند یادگیری و تلاش است.

بالا