• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

میخوام یه فروشگاه اینترنتی بخرم.از چه شرکتی خریداری کنم؟

milijj

Registered User
لایک‌ها
211
من میخوام یه فروشگاه اینترنتی راه اندازی کنم
اولش بگم اصلا دنبال نسخه های رایگان نیستم و با ورد پرس هم نمیخوام کار کنم

دنبال یه شرکت هستم که بتونم یه فروشگاه اینترنتی خوب خریداری کنم
میخوام ببینم شما دوستان تجربه ای تو این زمینه دارید راهنمایی کنید؟

با تشکر

aalireza439

کاربر فعال وب مسترها
کاربر فعال
لایک‌ها
7,670
فروشگاه تون موضوع اش چیه ؟ چه می فروشید؟

علت اینکه از فروشگاه ساز های رایگان استفاده نمی کنید چیه؟

milijj

Registered User
لایک‌ها
211
فروشگاه تون موضوع اش چیه ؟ چه می فروشید؟

علت اینکه از فروشگاه ساز های رایگان استفاده نمی کنید چیه؟

میخوام محصولاتی مشابه بقیه فروشگاه ها رو توش بفروشم

فروشگاه ساز های رایگان کسی نیست اگه بعدا واسشون مشکلی پیش اومد پشتیبانی کنه

آقا کسی نیست راهنمایی کنه؟

mehrdl

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
3
فروشگاه خوب و اختصاصی با پشتیبانی میشه براتون طراحی کرد قیمت از 800000 تومان به بالا ( بستگی به امکانات مورد نیاز داره ) از فروشگاه های رایگان هم استفاده نمیشه همونجوری که عرض کردم اختصاصی برای شما طراحی خواهد شد .

تلفن : ٤٤۶٩٥۳٩۰ ، ٤٤۶٩٥۳٩١

milijj

Registered User
لایک‌ها
211
فروشگاه خوب و اختصاصی با پشتیبانی میشه براتون طراحی کرد قیمت از 800000 تومان به بالا ( بستگی به امکانات مورد نیاز داره ) از فروشگاه های رایگان هم استفاده نمیشه همونجوری که عرض کردم اختصاصی برای شما طراحی خواهد شد .

تلفن : ٤٤۶٩٥۳٩۰ ، ٤٤۶٩٥۳٩١

ممنون دوست عزیز

من بیشتر منظورم فروشگاه ساز هست نه اینکه بدم اختصاصی واسم طراحی کنن

میخوام بدونم از این فروشگاه ساز ها کدوم بهتر هستند

padsansystem

Registered User
لایک‌ها
4
سلام دوست عزیز ،
اگر نیاز داشته باشید ما می تونیم براتون با استفاده سیستم مدیریت محتوای خودمون فروشگاه هم طراحی کنیم . تمام cms رو از ابتدا خودمون نوشتیم و از سیستم آماده استفاده نمی کنیم . شروع قیمت از 650 هزار تومان . در صورت نیاز در خدمتیم .

TVKade

Registered User
لایک‌ها
1,712
در چه زمینه ای فعالیت دارین؟ این همه فروشگاه ساز خوب رایگان و اوپن سورس.اگر به خاطر اینه که فک میکنید ممکنه مشکلی ایجاد شه که نتونید حل کنید و به این خاطر میخواین از یه شرکت معتبر بگیرین اشتباه میکنید هیچ فروشگاه سازی به قدرتمندیه این چند فروشگاه ساز خارجی رایگان که تو ایران هم انجمن پشتیبانی دارن نیست.
اگر قصد استفاده از فروشگاه سازهای داخلی دارین که واقعا پشتش کسی باشه فقط فروشگاه ساز "پی ویر" از شرکت توسعه سامان رو میشناسم

-Arash-

Registered User
لایک‌ها
2,060
به غیر از سبد خرید ، فروشگاه ساز چیز به درد بخور دیگه نداره

سبد خرید رو هم که سیستم پستی داره

پس یه قالب رو وردپرس بزن حالشو ببر . الکی پولتو حروم نکن :)

TVKade

Registered User
لایک‌ها
1,712

سبد خرید رو هم که سیستم پستی داره

پس یه قالب رو وردپرس بزن حالشو ببر . الکی پولتو حروم نکن :)

سبد خرید فروشگاه ساز نیست یه باگه کامله.کلا هر فروشگاه سازی که دیدین که توش سبد هست مثله سبد ساز سبد خرید و امثالهم مثله اراد سپنتا پارس پی سی ام اس پارس و 100 نمونه دیگه که همه نسخه شاپ اسکریپته و یسری تغیییرات دادن و هر کی داره به اسم خودش میفروشش باگ دارن و راحت هک میشن.در واقع فروشگاه ساز شاپ اسکریپت رو نساختن تا باش فروشگاه بزنی ساختن برای اموزش جوجه هکرها برای اموزش هک کردن.نمونش => تست امنيت سايت
اون سبد خرید فلکس که 400 تومن میفروشن که توسعه داده شده همین شاپ اسکریپته باگ داره و هک شده چون نسخه اصلی شاپ اسکریپت باگ داره چه برسه به بقیشون که توی p30vell و ... برا دانلوده

اطلاعات شما از فروشگاه سازها 1درصد هم نیست :)

-Arash-

Registered User
لایک‌ها
2,060
سبد خرید فروشگاه ساز نیست یه باگه کامله.کلا هر فروشگاه سازی که دیدین که توش سبد هست مثله سبد ساز سبد خرید و امثالهم مثله اراد سپنتا پارس پی سی ام اس پارس و 100 نمونه دیگه که همه نسخه شاپ اسکریپته و یسری تغیییرات دادن و هر کی داره به اسم خودش میفروشش باگ دارن و راحت هک میشن.در واقع فروشگاه ساز شاپ اسکریپت رو نساختن تا باش فروشگاه بزنی ساختن برای اموزش جوجه هکرها برای اموزش هک کردن.نمونش => تست امنيت سايت
اون سبد خرید فلکس که 400 تومن میفروشن که توسعه داده شده همین شاپ اسکریپته باگ داره و هک شده چون نسخه اصلی شاپ اسکریپت باگ داره چه برسه به بقیشون که توی p30vell و ... برا دانلوده

اطلاعات شما از فروشگاه سازها 1درصد هم نیست :)

:wacko::wacko::wacko::wacko::wacko::wacko::wacko::wacko::wacko::wacko::wacko::wacko:

منظور از سبد خرید همونی فرم کوفتی هست که مشتری اطلاعتشو توش وارد میکنه :eek: نه فروشگاه ساز سبد خرید

اگه اون جمله رو درست خونده بودی نیازی نبود این همه توضیح بدی

به غیر از سبد خرید ، فروشگاه ساز چیز به درد بخور دیگه نداره :(

TVKade

Registered User
لایک‌ها
1,712
اهوم, جواب فرقی نمیکرد:دی اگر کسی فقط برا سبدخرید میخواد از فروشگاه ساز استفاده کنه همون استفاده نکنه بهتره! یک دمو از فروشگاه ساز اوپن کارت گذاشتم پنل کاربری و ادمین رو چک کن بلکه حداقل شما متوجه شی فرق فروشگاه ساز با سیستم مدیریت محتوا مثه وردپرس چیه!

Last edited:

milijj

Registered User
لایک‌ها
211
آقایون خانم ها اینقدر بحث نکنید بالاخره شرکت مطمئن رو پیدا کردم و فروشگاه مورد نظر رو خرید کردم

از همه دوستان واسه راهنمایی ممنونم

یا حق

-Arash-

Registered User
لایک‌ها
2,060
اهوم, جواب فرقی نمیکرد:دی اگر کسی فقط برا سبدخرید میخواد از فروشگاه ساز استفاده کنه همون استفاده نکنه بهتره! یک دمو از فروشگاه ساز اوپن کارت توو اسپویل گذاشتم پنل کاربری و ادمین رو چک کن بلکه حداقل شما متوجه شی فرق فروشگاه ساز با سیستم مدیریت محتوا مثه وردپرس چیه!

پنل کاربری
یوزر پسورد:demo

پنل مدیریت
ایمیل:[email protected]
پسورد:demo

Expire & remove: 24 hour after

از پشت کوه که نیومدم . اکثرا فروشگاه ساز ها رو با امکانتشون دیدم قبلا

اگه یه کم دقت کنی می بینی بیش از 70 درصد امکانات رو بعضی سیستم های cod خودشون دارن . بقیه امکانات هم برای ایشون که میخواد تازه فروشگاه راه اندازی کنه به درد نمیخوره :happy:

برای وردپرس هم الان افزونه زدن . کل فروشگاه سازتو با هم میخوره :D

دیدی حق با منه :rolleyes:

:eek:fftopic:

sah.2012

Registered User
لایک‌ها
113
فقط اپن کارت رایگان راحت کد باز و همه چیزم براش نوشتند

TVKade

Registered User
لایک‌ها
1,712
از پشت کوه که نیومدم . اکثرا فروشگاه ساز ها رو با امکانتشون دیدم قبلا

اگه یه کم دقت کنی می بینی بیش از 70 درصد امکانات رو بعضی سیستم های cod خودشون دارن . بقیه امکانات هم برای ایشون که میخواد تازه فروشگاه راه اندازی کنه به درد نمیخوره :happy:

برای وردپرس هم الان افزونه زدن . کل فروشگاه سازتو با هم میخوره :D

دیدی حق با منه :rolleyes:

:eek:fftopic:

وردپرس امکانات فروشگاهی نداره اگر بخوای همون چند تا امکان فروشگاهی که حتما نیازه مثه قالب سبدخرید پرداخت انلاین وب سرویس و... باید خداد تومن خرج کنی . پولی که میخوای برا وردپرس خرج کنی چند تا امکان ساده فروشگاهی که توی همه فروشگاه سازها هست رو بخری میای خرج توسعه اون فروشگاه ساز میکنی.این خیلی چیز توپ تری درمیاد تا وردپرسه

اونایی که با وردپرس فروشگاه میزنن فقط دنباله سئو.ن فک میکنن فقط وردپرس سئوش خوبه و با یه شرکت cod قرار داد میبندن ولینک خرید پستی درب منزل میذارن تو پستا :D شخصا ندیدم هیچ سایت معتبری با وردپرس فروشگاه زده شده باشه.
اون افزونه ای هم که میگی رایگانه یا پولی؟ فارسی شده یا انگلیسی؟ چند تا فروشگاه لطفا لینک بده که دارن استفاده میکنن!

بالا