دوستان لطفا بفرمایید:
1) هر مسافر هنگام خروج چند تومان می تواند با خود ببره؟
2) آیا از بانکهای ایرانی در دوبی می توان به میزان دلخواه ریال برداشت کنیم؟
مرسی
دوست گلم مقدار دقیقش یک پالت 500 تومنی هست. یعنی 50000 تومن
از بانک های دوبی در صورتی که اونجا حساب باز کنید و ایران براتون حواله بزنن مثه بانک صادرات دوبی (المرشد) بله می تونید ریال تحویل بگیرید . ولی گلم اگر در فکر تبدیل کردن ریال به درهم در امارات هستی متاسفانه یکسالی هست جلوی این کار رو بستنسقف داره و بیشتر یک سقفی به شما چه ریال و چه درهم نمیدن.
مرسی دوست عزیز. می خواستم ریال خارج کنم و در دوبی تبدیل به ارز کنم یا در حساب بانکی در دوبی بزارم یا ایران بیارم در پاسپورت ثبت بشه مثلا 50000 دلار ایران آوردم.
اگر حساب بانک پارسیان داشته باشم میتونم در دوبی مثلا 60 میلیون تومان از بانک پارسیان بگیرم؟
نمیخواد که با خودت بیاری
صرافی دبی هست
از ایران پول به حسابش میریزی (یا به خانوادت زنگ میزنی که به حساب صراف پول بریزن)
بعد درهمشو دبی تحویل میگیری
نمیخواد که با خودت بیاری
صرافی دبی هست
از ایران پول به حسابش میریزی (یا به خانوادت زنگ میزنی که به حساب صراف پول بریزن)
بعد درهمشو دبی تحویل میگیری
دوست گلم کلا فقط از این بانک ملی و صادرات در دوبی می تونید درهم و یا ریال دریافت کنید . دقت کنید در پست قبلیم هم گفتم سقف داره بخاطر فکر کنم در مجموع می تونید 10000 درهم از هر دوبانک دریافت کنید نه بیشتر چون سقف داره و از شماره پاسپورت شما در سیستم بانکی ثبت میشه . دوست گلم بر فرض محال که هر دوبانک ایرانی هم به شما 50000 دلار میدادن نمی تونسید از امارت خارج کنید چون از گیت امارات به صورت قانونی به و ارز به صورت اسکناس نهایت 10000$ هست . شما در امارات هم باید اظهارنامه ارزی پر کنید که بتونید موقع ورود به ارز به ایران هم اظهار نامه ارزی داشته باشید . دقت کنید کار بسیار خطرناکی دارید شروع میکنید چون ارز اسکناس همیشه و در همه جای دنیا بهش با قوانین Money Lundering نگاه میشه خیلی خیلی مراقب باشید . این کار شما در تابستان قبل از اینکه تب دلار در ایران بره بالا هم وطن های ما در ارمنستان با بانک ملت انجام دادن بانک ملت شعبه ایروان به هر پاسپورت ایرانی در ماه 3000 دلار به نرخ 1090 تومن دلار می فروخت و فقط باید کارت شتاب همراه تون می بود . به همین راحتی . پر شده بود پر دلال ایرانی که پاسپورت ایرانی ها رو برای 1 ساعت اجاره میکردن و باهاش دلار می خریدن و 50$ هم به صاحب پاسپورت میدادن ! که خوبختانه 1 ماه بیشتر نتونستون این کار رو بکنن و بانک ملت الان فقط و فقط به دانشجویان ماهی 1000$ میده اون هم با ارائه کامل مدارک . چون خودم هم در امارات و ارمنستان و گرجستان فعالیت دارم کاملا از قوانینش خبر دارم . اگر سوالی دیگه باشه در خدمتتون هستم . در خصوص بانک پارسیان و حساب ارزی هم پرسیده بودید باید بگم خیر به این شکل هم نمیشه ! چون به واسطه تجربه بانک ملت الان همه بانک های ایرانی گوشی این کار اومده دستشون .
قبلا صرافی ملت که وابسته با بانک ملت بود دوست گلم حواله ارزی می زد به ملت ایروان ارمنستان به قیمت دولتی ولی بعد این قضیه حتی این کار رو هم نمیکنه . این هم شماره تلفن صرافی بانک ملت :88209717 خودتون می تونید زنگ بزنید و بپرسید .
یه سوال
وقتی میخوایم سفر کنیم مگه میزان ارزمون رو چک میکنن؟؟
مثلا من 100000 دلار بذارم تو ساک کی میخواد بفهمه؟؟
دستگاه اشعه ایکس
دستگاه های x-ray فرودگاه قادر به شناسایی اسکناس نیست.
سلام یه بانکی در دبی هست به نام راس الخیمه که اگر ۱۰۰ هزار دلار به حساب بگذاری سالیانه ۴۰ درصد سود میده آیا مطمین است بریم اونجا حساب باز کنیم و سالی ۴۰ هزار دلار به جیب بزنیم من را کامل روشن کنید امکانش هست پولمون را به خاطر مسایل سیاسی ندن با تشکر
اصلا با هیچ عقلی جور در نمی آد که یک بانکی تو یک کشوری که سالها نرخ برابری واحد پولش در برابر دلار آمریکا ثابت هست سود سالیانه ۴۰٪ بده رو سپرده هاکسی نیست من را راهنمایی کند
ارز همراه مسافر
· ورود ارز به كشور به هر ميزان آزاد مي باشد . بديهي است مسافرين ورودي بايد ارز همراه خود را با تسليم اظهارنامه ارزي به شعب بانك ملي مستقر در مبادي ورودي اظهار و گواهي دريافت نمايند .
· به موجب مقررات بانك مركزي جمهوري اسلامي ايران خروج وجه نقد حداكثر بمبلغ 5000 دلار ( ويا معادل آن به ارزهاي ديگر )توسط هر مسافر بلامانع مي باشد .
· خروج وجه نقد بيش از سقف تعيين شده موكول به ارائه اظهارنامه ارزي و يا اعلاميه بانكي مربوط ( و يا هر سند بانكي كه مبين پرداخت وجه بصورت اسكناس از محل حساب ارزي يا فروش ارز باشد) توسط مسافر خواهد بود .
· خروج نقدي ارز در قالب چك و يا چك هاي مسافري بانكي بلامانع مي باشد .
· ميزان خروج و ورود ريال ايراني همراه مسافر حداكثر پانصد هزار ريال (500,000) مي باشد .
پورتال گمرک جمهوری اسلامی ایران