chia
Registered User
اقا هرکی درمورد picها اطلاعات باحال داره بزاره وسط استفاده بکنیم
باتشکر:f34r:
باتشکر:f34r:
هی من میگم منو بکنین مدیر این بخش شما میگیگن نه :دی(هنوز کاربر فعال نشده میخام بشم مدیر چه پررررررررررو) :دی)به نقل از afshin_electronic :چه شروع طوفانيي در pt و مخصوصا در اين بخش....
اميدوارم هميشه اينطور پر انرژي در اين بخش كار كني...![]()
![]()
چون كه اين تاپيك قبلا زده شده http://forum.persiantools.com/showthread.php?t=30717
از يكي از مديران تقاضا دارم اين دو تاپيك را ادغام كنند...
لطفا دوستان اين پست رو bad post ريپورت كنن .... شايد كه يكي از مديرا بياد و اين دوتا تاپيك رو ادغام كنه ....
آخه اين بخش متاسفانه مدير نداره....
خیلی ممنون از شما دوست عزیزبه نقل از Electronics Art :آره منم میگم ادغامش کنن
منم اون جا یه چیزایی گفتم
به دوست جدیدمون هم خوش آمد میگم
خیلی ممنون دوست عزیزبه نقل از afshin_electronic :چه شروع طوفانيي در pt و مخصوصا در اين بخش....
اميدوارم هميشه اينطور پر انرژي در اين بخش كار كني...![]()
![]()
از اونجايي اين تاپيك قبلا زده شده http://forum.persiantools.com/showthread.php?t=30717
از يكي از مديران تقاضا دارم اين دو تاپيك را ادغام كنند...
لطفا دوستان اين پست ( پست خودم رو ميگم ) رو bad post ريپورت كنن .... شايد كه يكي از مديرا بياد و اين دوتا تاپيك رو ادغام كنه ....
آخه اين بخش متاسفانه مدير نداره....
دوست عزيز. هيچكدام از عكسهاي پست و امضاي شما قابل ديدن براي ما نيست. لطفا يه جاي ديگه آپلود كنين.به نقل از chia :خیلی ممنون دوست عزیز
حالا ما ادامه میدیم خدا بزرگه![]()
چشمبه نقل از daftarekhaterat :دوست عزيز. هيچكدام از عكسهاي پست و امضاي شما قابل ديدن براي ما نيست. لطفا يه جاي ديگه آپلود كنين.
به نقل از chia :خطاب به همه ی دوستان برای شما هم اینجوری
اگه این جوری به من یه جای خوب برای اپلود کردن عکسام معرفی کنیدک
به نقل از chia :دوستان گرامي من ميخوام اموزش برنامه نويسي پي اي سي بيسيک رو بدم
کسهايي که موافق هستند لطفا اعلام کنند
بيسيکي که ميخوام اموزش بدم PicBasic Pro V2.43
به نقل از Electronics Art :بله دفی راس میگه هیچ کدوم از عکسات دیده نمیشن
بهترین هاست عکس فعلاً http://tinypic.com هستش
خودش هم لینک مربوط رو میده
![]()
از نظر شما متشکرم اگر اجازه بدید نظر دیگر دوستان رو هم ببینیمبه نقل از Electronics Art :فکر خوبی هستش![]()
شما شروع کن مام اگه تونستیم و بلت بودیم کمک میکنیم :happy:
فكر عاليي هستبه نقل از chia :دوستان گرامي من ميخوام اموزش برنامه نويسي پي اي سي بيسيک رو بدم کسهايي که موافق هستند لطفا اعلام کنند
بيسيکي که ميخوام اموزش بدم PicBasic Pro V2.43
سلام اگه میخای من برات دعوتنامه پرسین گیگ سند کنم خیلی عالی هستش و تا100مگ فضا میده با سرعت عالیبه نقل از chia :خطاب به همه ی دوستان برای شما هم اینجوری
اگه این جوری به من یه جای خوب برای اپلود کردن عکسام معرفی کنیدک
به نقل از afshin_electronic :فكر عاليي هست
.... منتها بزارش يه 15 - 16 روز ديگه شروع كن كه امتحانات همه تموم شده باشه ....![]()
راستي قبل از شروع آموزش .. ابزار و وسايل كار رو هم بگو تا تهيه كنيم...![]()
![]()
راستي من الان دارم امتحان تاريخ اسلام ميخونم .... كي باورش ميشه كه بايد واسه ي يه همچين درسي تا صبح بيدار باشم .... دارم از فرط خستگي ميميرم .... 250 صفحه مزخرفات و ....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
(از لطف شما دوست عزیز نهایت دستت درد نکنه رو دارم) شوخی کردم ناراحت نشی ولیبه نقل از sina_judgment :سلام اگه میخای من برات دعوتنامه پرسین گیگ سند کنم خیلی عالی هستش و تا100مگ فضا میده با سرعت عالی