آژانس هواپیمایی
tanki

میگن ویستا بده!!؟؟

شروع موضوع توسط barekat_1369 ‏16 ژوئن 2007 در انجمن ویندوز

  1. barekat_1369

    barekat_1369 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏13 می 2007
    نوشته ها:
    17
    تشکر شده:
    0
    ز چندین نفر شنیدم که ویستا خوب نیست!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
    من می خواستم ویستا بخرم ولی دچار شک شدم.
    اونایی که تجربه دارن بگن خوبه یابد
    ممنون
     
  2. arad

    arad کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏30 ژانویه 2003
    نوشته ها:
    84
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    Tehran
    حالا هزار تومن این حرفارو داره ؟
     
  3. Dead_Man

    Dead_Man Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏16 می 2007
    نوشته ها:
    433
    تشکر شده:
    3
    محل سکونت:
    Lost in middle of nowhere
    ويندوز خوبي
    اگه كرك كردنش رو بلد باشي چون كرك كردن سخته ( يا حداقل بود ) و ديگه اينكه تمام درايور هاي قطعاتتو براي ويستا داشته باشي
    در آخر اينكه ويستا به نسبت XP خيلي يوزر فرندلي نيست ولي بعد از يه مدت مي بيني كار كردن باهاش سخت نيست و راحته
     
  4. titan_550

    titan_550 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏10 فوریه 2007
    نوشته ها:
    204
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    IR
    من که دیگه حاظر نیستم 10 دقیقه با xp ار کنم!
     
  5. ParsVector

    ParsVector Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏14 آپریل 2007
    نوشته ها:
    146
    تشکر شده:
    5
    اصلا جالب نیست مگه اینکه خیلی سیستمت قوی باشه
    مثلا 2 گیگ رم
     
  6. barekat_1369

    barekat_1369 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏13 می 2007
    نوشته ها:
    17
    تشکر شده:
    0
    می تونی مشخصات سیستمی که روش ویستا بوده رو بدی
     
  7. خرید بیت کوین
  8. shervin

    shervin ASP.net

    تاریخ عضویت:
    ‏26 ژوئن 2005
    نوشته ها:
    6,307
    تشکر شده:
    257
    محل سکونت:
    تهران
    اتفاقا خیلی هم خوبه
    واقعا عالیه
     
  9. LinuxBox

    LinuxBox Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏23 دسامبر 2005
    نوشته ها:
    341
    تشکر شده:
    128
    میگن!؟
    خیلی چیزا میگن! شما جدی نگیر.
    اگر از لحاظ سخت افزاری سیستم شما توان کار کردن با ویستا را داشته باشد بی شک از آن لذت خواهید برد.
    ویندوز Xp هم در ابتدای عرضه مشکلات زیادی داشت که با عرضه +SP1 بسیاری از این مشکلات حل شد در صورتی که ویندوز ویستا به مراتب اشکالات کمتری نسبت به نسخه ابتدایی ویندوز XP دارد.
     
  10. amin007110

    amin007110 کاربر فعال نرم افزار کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏8 مارس 2004
    نوشته ها:
    3,692
    تشکر شده:
    36
    محل سکونت:
    No.20, Esfahan, Iran
    تأييد ميشه!
     
  11. A.Farokhzad

    A.Farokhzad Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏27 دسامبر 2005
    نوشته ها:
    214
    تشکر شده:
    3
    آیا با رم 512 مشکل پیدا میکنیم؟
     
  12. Amiin

    Amiin کاربر فعال سینما کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏13 آگوست 2005
    نوشته ها:
    2,273
    تشکر شده:
    7
    محل سکونت:
    تهران
    نباید زیاد کار بکشی ! اگه بخوای 500 برنامه حجیم نصب کنی سرعتت کم میشه. من الان زیاد مشکلی ندارم.
     
  13. 3POWER

    3POWER Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏1 دسامبر 2006
    نوشته ها:
    2,348
    تشکر شده:
    167
    منم تأييد ميكنم

    ويستا يه چيز متفاوت هست، حتمآ باهاش كار كن و حرف بقيه هم كه ميگند ويستا بده و .. و بي خودي كارشناسي ميكنند ولش...
     
  14. mazoolagh

    mazoolagh Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏10 آپریل 2004
    نوشته ها:
    2,940
    تشکر شده:
    7
    بهتره صبر کنین sp1ش بیرون بیاد
     
  15. amin007110

    amin007110 کاربر فعال نرم افزار کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏8 مارس 2004
    نوشته ها:
    3,692
    تشکر شده:
    36
    محل سکونت:
    No.20, Esfahan, Iran
    مگه نميشه رو اين نصب کرد ؟ خوب رو همين که هست مينصبونيمش !
     
  16. amin007110

    amin007110 کاربر فعال نرم افزار کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏8 مارس 2004
    نوشته ها:
    3,692
    تشکر شده:
    36
    محل سکونت:
    No.20, Esfahan, Iran
    نه مشکلی پيدا نميکنه فقط Hard Disk Activity ميره بالا شديداً. مثل اين ميمونه که بخوای XP رو با رم 128 بياری بالا. حالت Optimum رم 1 گيگابايت هست.
     
  17. Tehranshahr

    Tehranshahr فروشنده معتبر [؟]

    تاریخ عضویت:
    ‏15 اکتبر 2004
    نوشته ها:
    3,633
    تشکر شده:
    290
    محل سکونت:
    تهران
    من با رم 768 و سی پی یو CeleronD 2.4 ویستا نصب کردم و سرعتش بدک نیست ولی خوبم نیست

    ولی رو سیستم 1گیگ رم با سی پی یو PentiumD 3.4 واقعا تفاوت رو احساس کردم:D

    Core 2 هم که ویستا رو قورت میده [​IMG]
     
  18. mazoolagh

    mazoolagh Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏10 آپریل 2004
    نوشته ها:
    2,940
    تشکر شده:
    7
    مسلما" میشه ولی اولین ورژن هر نرم افزاری بخصوص سیستم عامل معمولا" اشکالهای زیادی داره
     
  19. amin007110

    amin007110 کاربر فعال نرم افزار کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏8 مارس 2004
    نوشته ها:
    3,692
    تشکر شده:
    36
    محل سکونت:
    No.20, Esfahan, Iran
    درباره مايکروسافت آخرين ورژن هم اشکالهای زيادی داره. شايد يه کم از اولی کمتر بشه فقط. وگر نه بازم زياده!!
     
avanak همکاری در فروش عسل طبیعی و گرده گل ایرانیتبلیغات در گوگل