آژانس هواپیماییexchanging

می خوام از صفحه اصلی به دو تا زیر دامنه لینک بدم

شروع موضوع توسط alibati ‏14 ژانویه 2010 در انجمن سیستمهای مدیریت محتوای وب سایت

  1. alibati

    alibati همکار بازنشسته فروشنده معتبر [؟]

    تاریخ عضویت:
    ‏22 آپریل 2005
    نوشته ها:
    5,585
    تشکر شده:
    1,294
    محل سکونت:
    تهران
    چطوری می تونم از صفحه اصلی به دو تا زیر دامنه لینک بدم
    محتوای یکی از زیر دامنه ها ورد پرس و یکی دیگه اسکریپت هست
    حالا می خوام وقتی ادرس دومین رو می زنم از صفحه اصلی
    لینک دو تا زیر دامنه باشه که بازدیده کننده انتخاب کنه
     
  2. soroush_tayyebi

    soroush_tayyebi Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏15 می 2009
    نوشته ها:
    509
    تشکر شده:
    108
    محل سکونت:
    Tehran
    سلام،من متوجه نشدم درست،یعنی میخواین یه صفحه داشته باشین که توش 2 تا آدرس باشن مثلا اینجوری:

    آدرس 1 آدرس 2
    اگه بله که میشه با html نوشتش،مثلا این کدها:


    HTML:
    <html>
    <head>
    <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=UTF-8">
    <meta http-equiv="Content-Language" content="fa">
    <title>name safhe</title>
    <meta name="generator" content="Soroush | ParsiPeople.Com">
    <style type="text/css">
    div#container
    {
       position: absolute;
       left: 50%;
       top: 50%;
       width: 500px;
       height: 500px;
       margin-top: -250px;
       margin-left: -250px;
    }
    </style>
    </head>
    <body bgcolor="#C0C0C0" text="#000000">
    <div id="container">
    <div id="wb_Text1" style="position:absolute;left:181px;top:239px;width:253px;height:24px;z-index:0;" align="left">
    <font style="font-size:21px;background-color:#FFFFFF" color="#000000" face="Arial"><a href="http://adrese.com">link 1</a></font></div>
    <div id="wb_Text2" style="position:absolute;left:345px;top:240px;width:253px;height:24px;z-index:1;" align="left">
    <font style="font-size:21px;background-color:#FFFFFF" color="#000000" face="Arial"><a href="http://adrese2.com">link 2</a></font></div>
    </div>
    </body>
    </html>
     
    Last edited: ‏15 ژانویه 2010
  3. alibati

    alibati همکار بازنشسته فروشنده معتبر [؟]

    تاریخ عضویت:
    ‏22 آپریل 2005
    نوشته ها:
    5,585
    تشکر شده:
    1,294
    محل سکونت:
    تهران
    بله درست فهمیدید! فقط من html بلد نیستم!
    این کد ها رو باید چطوری رو سایت بزارم
     
  4. soroush_tayyebi

    soroush_tayyebi Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏15 می 2009
    نوشته ها:
    509
    تشکر شده:
    108
    محل سکونت:
    Tehran
    سلام
    تو نت پد کپی پیستش کن به این اسم سیو کن:
    index.html
    بعد هم آپلودش کن اون فولدری که میخوای،اون صفحه ی html رو نشون میده:)
     
  5. alibati

    alibati همکار بازنشسته فروشنده معتبر [؟]

    تاریخ عضویت:
    ‏22 آپریل 2005
    نوشته ها:
    5,585
    تشکر شده:
    1,294
    محل سکونت:
    تهران
    الان من این رو دقیقا باید تو کدوم فولدر کپی کنم ؟
    می دونم تو شاخه اصلی اما کدوم قسمتش ؟
    بعد من باید به جای کدوم قسمت ها از این متن ادرس زیر دامنه های خودم رو بزارم
    قسمت های ابی رنگ ؟
     
  6. Mr.4

    Mr.4 همکار بازنشسته کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏12 آگوست 2008
    نوشته ها:
    1,674
    تشکر شده:
    520
    محل سکونت:
    آسمانها و فراتر از آن
    پاب لیک
     
  7. appbannerkhuniresbanner
  8. soroush_tayyebi

    soroush_tayyebi Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏15 می 2009
    نوشته ها:
    509
    تشکر شده:
    108
    محل سکونت:
    Tehran
    جاش که میخواین نشون بده تو صفحه ی اصلی باید تو public_html آپلود کنی
    برای تغییرات لینک و ... هم باید اینجا رو تغییر بدی:
     
  9. alibati

    alibati همکار بازنشسته فروشنده معتبر [؟]

    تاریخ عضویت:
    ‏22 آپریل 2005
    نوشته ها:
    5,585
    تشکر شده:
    1,294
    محل سکونت:
    تهران
    پس تو این فولدر باید یه فولدر دیگه بسازم و این فایل رو که تغییر نام دادم توش برارم
    اسم فولدر چی باید باشه ؟ index ?
    ایا امکان هست که این کدها رو تو لوکال ببینم بعد رو هاست بزارم ؟
    ممنون
     
  10. soroush_tayyebi

    soroush_tayyebi Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏15 می 2009
    نوشته ها:
    509
    تشکر شده:
    108
    محل سکونت:
    Tehran
    نه دوست عزیز
    ببینید
    اگه فرض کنیم دامین شما این باشه:
    test.com
    شما میخواین با زدن آدرس :
    www.test.com
    صفحه ای که لینک ها درش وجود داره رو ببینید باید کدها رو تو نت پد بریزید و به اسم index.html ذخیره کنید و آپلود کنیدش:)
     
  11. alibati

    alibati همکار بازنشسته فروشنده معتبر [؟]

    تاریخ عضویت:
    ‏22 آپریل 2005
    نوشته ها:
    5,585
    تشکر شده:
    1,294
    محل سکونت:
    تهران
    فهمیدم !
    پس دیگه احتیاج به فولدر نداره
    یه چیز دیگه تو بعضی سایتها دیدم که همین صفحه اول همراه با طرح گرافیکی هست
    یعنی ساده ساده نیست می خواستم ببینم اگه بخوام اونجوری کنم خیلی سخت میشه ؟
     
  12. soroush_tayyebi

    soroush_tayyebi Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏15 می 2009
    نوشته ها:
    509
    تشکر شده:
    108
    محل سکونت:
    Tehran
    این ساده ی سادست،شما طرح رو بگو،عکس مکسا رو هم بده من برات اووکی میکنم و میدم بهت;)
     
  13. ali-boofaloo

    ali-boofaloo کاربر قدیمی پرشین تولز

    تاریخ عضویت:
    ‏7 فوریه 2005
    نوشته ها:
    1,384
    تشکر شده:
    63
    محل سکونت:
    مالزی
    یا صفحه مورد نظر را سورسشو کش برو بذار تو صفحه خودت :دی
     
  14. avajang.com .leftavajang.com.right
  15. soroush_tayyebi

    soroush_tayyebi Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏15 می 2009
    نوشته ها:
    509
    تشکر شده:
    108
    محل سکونت:
    Tehran
    اینم میشه
    البته یه خورده با دریم ویور ور بری میتونی بسازی خودت:)