• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

می دانید درآمد مدیران دیجی کالا چقدر است؟

kadocard

Registered User
لایک‌ها
37
تا حالا هیچ وقت خواستید بدونید مثلا درآمد مدیران دیجی کالا که دوبرادر هستند چقدر است؟ یا مثلا سود شرکت سامسونگ از فروش گوشی های همراهش در ایران چقدره؟؟یا مدیرت برند LG در ایران کیه و حقوق ماهیانش چقدره؟؟یا محل زندگی آقای قلم چی کجاست؟؟؟ و خیلی سوال های دیگه که همشون بی جوابه

آیا در کشور های دیگر هم شما جواب این سوال های مشابه را نخواهید یافت و فقط باید به پاره ای از شایعات تکیه کنید , شاید این سوال ها دردی را از زندگی ما دوا نکند/عولی فراموش نکنید که ما در عصر اطلاعات زندگی می کنیم و دسترسی آزاد به اطلاعات حق طبیعی هر انسانیست:
ادامه مطلب در وبلاگ کادوکارت

Benchmarker

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
31,849
نوش جونشون هر چی درمیارن گوارای وجودشون

همین که پوز جماعت اکثریت حروم خور بازاری رو با قیمتهای ارزونش میزنه زمین من دلم خنک میشه :general601:

zgg123

کاربر فعال عکس و عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
37,767

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
دیجی کالا نمونه موفق یک فروشگاه اینترنتی هست . از لحظه سفارش تا دریافت کالا نظم و مدیریت درستی شده . این نشون میده مدیران با کفایتی دارد .

ali-.b2

Registered User
لایک‌ها
261
پول پول میاره پول گذاشتن ک دارن الان برمیدارن دیجیکالا ایدشون رو هم از سایتهایی مثل ایبی یا آمازون برداشته کار شاقی نکرده بگیم آفرین چ هوشی من یادمه میگفتن سال 84 با دویست ملیون شروع کردن اون موقع 405 11 ملیون بود

saeedtz

Registered User
لایک‌ها
6,804
قیمت یه سری جنسارو دیجیکالا از شرکت های توزیع کننده عمده داره ارزونتر میده،مغازه ها دارن از اونا میگیرن

Sent from Great Honor 4C

Xuevon

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,776
the basic questions that new scientific research hope to answer

Armadillo

Registered User
لایک‌ها
6,374
من که نمیدونم هیچ، پسر @zgg123 هم نمیدونه چقدره. حالا مثلا دانستیم چقدره، چی به ما می رسه؟ کاری به خوب یا بد بودنش ندارم ولی از برکت تحریمها به اینجا رسیدن و حتما هم یا آغازاده بودن یا وصل بودن وگرنه...
بد میگم گرامی؟ @Tidus
@ArashMiniStar

بالا