• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

نئوباکس...؟؟؟؟؟؟؟

eli190

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
شما میتونین وارد نئو باکس بشین من امروز هر چی سعی کردم صفحه برام درست نمیاد و نصفه میاد نمیدونم از مرورگره یا اشکالی پیش امده تو خود سایت؟؟؟؟؟

sa5070

Registered User
لایک‌ها
165
شما میتونین وارد نئو باکس بشین من امروز هر چی سعی کردم صفحه برام درست نمیاد و نصفه میاد نمیدونم از مرورگره یا اشکالی پیش امده تو خود سایت؟؟؟؟؟

نه مشکلی نداره.

ebibatboy

Registered User
لایک‌ها
11
واسه منم خرابه ولی با فلفل شکن میرن توش سالمه!

barshia

Registered User
لایک‌ها
4
واسه منم خرابه:eek:چی شده؟کسی خبر داره؟

eli190

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من دیشب با فیلتر شکن رفتم سالم بود تبلیغاتم دیدم باهاش ........گفتم الانکه حسابم بسته بشه ....کسی بوده با استفاده از فیلتر شکن حسابش مسدود شده باشه؟؟؟؟؟؟؟

eli190

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
تازه امروزم نمیتونم برم...بچه ها میدونین برای اینکه تاپیک بزنم کجا باید برم؟؟؟؟؟

aliandre

Registered User
لایک‌ها
737
از منم با چیزشکن باز میشه و بدون اون باز نمیکنه. قضیه چیه.اگه با چیز شکن بریم تو حسابمون شاید مسدود کنن

garlic

Registered User
لایک‌ها
64
من قبلا با اي پي غير ايراني ثبت نام كردم الان هم هميشه با اون ميرم فكر اينجاشو كرده بودم يه وقت فيلتر بشه يا مشكلي پيش بياد

در ضمن من يه بار هيمطنور اكانتم مسدود شده حواستون باشه يا اينكه تيكت بزنيد و بگيد ميخواهيد از كشوري ديگه وصل بشيد

setareyesoheil

Registered User
لایک‌ها
33
متاسفانه برای منم درست لود نمیشه ظاهرا جایی که عکسهای قالب و سایت رو آپلود کردند دچار شیلتر شده است بخاطر همین صفحه سایت درست لود نمیشود

مثلا این آدرسو ببینید
http://fullcache.neodevlda.netdna-cdn.com/imagens/n/logo_crop2.gif

با قندشکن باید بشه کلیک کرد فقط نباید تابلو باشه مثلا از پر+و+کسی استفاده نکنید از چیز پی ان استفاده کنید

کسی میدونه الان پورتها بازه یا نه؟؟؟؟؟؟؟ میشه با قند شکن وصل شد؟

بالا