• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

نحوه درآمد اپلیکیشن

mahdi000000

Registered User
لایک‌ها
435
سلام دوستان
یه برنامه اندروید نوشتم ولی هنوز منتشرش نکردم. به احتمال زیاد تعداد نصب بالایی میگیره و قصد دارم توی کافه بازار منتشرش کنم.
برنامه آنلاینه و برای کار کردن باهاش باید به اینترنت متصل بود. (یک ابزار اینستاگرامه)

به نظرتون برنامه رو پولی بذارم بهتره یا اینکه رایگان منتشرش کنم و از تبلیغات تپسل درونش استفاده کنم؟
درآمد کدوم حالت بیشتره؟

arashdownload

Registered User
لایک‌ها
1,043
سلام دوستان
یه برنامه اندروید نوشتم ولی هنوز منتشرش نکردم. به احتمال زیاد تعداد نصب بالایی میگیره و قصد دارم توی کافه بازار منتشرش کنم.
برنامه آنلاینه و برای کار کردن باهاش باید به اینترنت متصل بود. (یک ابزار اینستاگرامه)

به نظرتون برنامه رو پولی بذارم بهتره یا اینکه رایگان منتشرش کنم و از تبلیغات تپسل درونش استفاده کنم؟
درآمد کدوم حالت بیشتره؟
درآمد های تبلیغاتی برای اپ ها در ایران یعنی هدر دادن زمان این از این اما اگر پولی هم کنی حتی بگو 10 تا تک تومن کاربر میاد کلی فحش بارت می کنه که حرومت باشه چرا پول می گیری(ته ذهن کاربرا این هست که برنامه نویس وظیفشه برا اون مجانی کار کنه یا اینکه این برنامه رو از یه جا با کپی پیست برداشه و نباید پول بخواد) پس اینم از پولی اما بهترین راهکار اینه که برنامه رو رایگان قرار بدید و بخش هایی از اون رو ویژه بکنید یعنی کاربر برای استفاده از اون بخش های حرفه ای نیاز باشه یه هزینه ای بده اینجوری آمار نصب زیاد خواهد بود

mahdi000000

Registered User
لایک‌ها
435
اما بهترین راهکار اینه که برنامه رو رایگان قرار بدید و بخش هایی از اون رو ویژه بکنید یعنی کاربر برای استفاده از اون بخش های حرفه ای نیاز باشه یه هزینه ای بده اینجوری آمار نصب زیاد خواهد بود
آخه برنامه فقط یک کار انجام میده و بخش های مختلفی نداره که بخوام بعضی هاشو پولی کم.

tofanman

Registered User
لایک‌ها
155
میتونی مثل اپ های دیگه از روی قبض ماهانشو یا شارژشون روزانه یه مقداری کسر بشه

mahdi000000

Registered User
لایک‌ها
435
میتونی مثل اپ های دیگه از روی قبض ماهانشو یا شارژشون روزانه یه مقداری کسر بشه
تا حالا اپ اینجوری ندیدم. میشه لینک بدید ببینم؟
فکر نکنم بازار اینجور برنامه هارو قبول کنه.

arashdownload

Registered User
لایک‌ها
1,043
تا حالا اپ اینجوری ندیدم. میشه لینک بدید ببینم؟
فکر نکنم بازار اینجور برنامه هارو قبول کنه.
هرکسی نمی تونه فعالش کنه من یه دور به فکرش افتادم دوستی گفت نمیشه زیاد دنبالش نرفتم به این حالته که کاربر وقتی اپ رو می خواد استفاده کنه عضو سرویس شما میشه و هر روز مثلا 300 تومن از شارژش کم میشه

tofanman

Registered User
لایک‌ها
155
هرکسی نمی تونه فعالش کنه من یه دور به فکرش افتادم دوستی گفت نمیشه زیاد دنبالش نرفتم به این حالته که کاربر وقتی اپ رو می خواد استفاده کنه عضو سرویس شما میشه و هر روز مثلا 300 تومن از شارژش کم میشه
ممنون از توضیح تون.
بله ولی باید اولش ضرر بدی و به فکر درامد نباشی بعد از اینکه کاربر جذب شد چنین برنامه ایو پیاده کن (کاناپه,جایگاه ویژه,اپ دیرین دیرین , دیرین دخت,احتمالا روبیکا و ...)همچنین سامانه های پرداخت و رای دهی مثل *3 - *724 - و...
خودمم تو فکرشم البته اولویت من اول طراحی یک اپ با کیفیت هست و بعد کسب درامد

meysam4406

Registered User
لایک‌ها
152
به صورت رایگان منتشر کن فقط بخش هایی رو بزار که طرف با دیدین تبلیغات مثلا بتونه اشتراک رایگان به مدت روز مورد نظر خودتون دریافت کنه و حتما نوتفیکیشن مثلا سایت پوشه رو روی اپلیکیشنت بزار بدونی برنامت چند نصب داشته و اینکه هر چی نصب بیشتر داشته باشی خیلی ها هستن که میان نوتفیکیشنت رو اجاره می کنند و پول خوبی هم میدن

بالا