درود. چطور میتونم تو محیط C جدول 4*5 رسم کنم?
ParsPatogh Registered User تاریخ عضویت 3 فوریه 2012 نوشتهها 2,846 لایکها 2,032 سن 31 محل سکونت Tehran : D 3 دسامبر 2012 #1 درود. چطور میتونم تو محیط C جدول 4*5 رسم کنم?
مهرداد خان Registered User تاریخ عضویت 7 اکتبر 2012 نوشتهها 945 لایکها 2,396 محل سکونت گاراژ غدیر ژانگولر 3 دسامبر 2012 #2 سلام اینا رو ببین شاید بدرد خورد 2D Arrays How to make columns in C add data in col, 2D arrays | DaniWeb
سلام اینا رو ببین شاید بدرد خورد 2D Arrays How to make columns in C add data in col, 2D arrays | DaniWeb
ParsPatogh Registered User تاریخ عضویت 3 فوریه 2012 نوشتهها 2,846 لایکها 2,032 سن 31 محل سکونت Tehran : D 3 دسامبر 2012 #3 به نقل از l3est : خودم c بلد نیستم اما شاید این کد به دردت بخوره [/CODE] کلیک کنید تا بازشود... ممنون ولی این c++ هست. به نقل از مهرداد خان : سلام اینا رو ببین شاید بدرد خورد 2D Arrays How to make columns in C add data in col, 2D arrays | DaniWeb کلیک کنید تا بازشود... دستت درد نکنه داداش.
به نقل از l3est : خودم c بلد نیستم اما شاید این کد به دردت بخوره [/CODE] کلیک کنید تا بازشود... ممنون ولی این c++ هست. به نقل از مهرداد خان : سلام اینا رو ببین شاید بدرد خورد 2D Arrays How to make columns in C add data in col, 2D arrays | DaniWeb کلیک کنید تا بازشود... دستت درد نکنه داداش.