• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

نحوه فروش محصولات نرم افزاری خارج از ایران؟

alibozorg

Registered User
لایک‌ها
297
سلام دوستان ، راستش من یه نرم افزار دارم و می خوام اونو خارج از ایران بفروشم ، چند وقت اخیر در مورد درگاه خیلی تحقیق کردم ولی به نتیجه دلخواه نرسیدم. پی پال و کارت های دیگه هم ریسک بالایی داره....
می خواستم بدونم سیستمی مثل زرین پال نیست که بشه از طریق کارت های اعتباری مثل مستر کارت و پی پال ازش خرید کرد؟

کسی با سایت های زیر کار نکرده؟ من زیاد متوجه نشدم کارشون چی هست؟

Sell Online using 2Checkout’s Online Credit Card Processing

https://www.clickbank.com/

alibozorg

Registered User
لایک‌ها
297
Google Checkout هم هست...
فکر کنم تنها راه چاره فعلاً وب مانی باشه که اونم فایده نداره...

ftec

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
388
من با 2co کار کردم. کارشون همونه که گفته . آنلاین کردیت کارت پراسسینگ:D
شما وقتی میخواین پرداخت کردیت کارت قبول کنید ، بایست یک حساب بانکی داشته باشید - که پول به این حساب میاد- و بانکتون قبول کنه که پردازش کردیت کارت را برای شما انجام بده. به این شکل که شماره کارت خریدار + نام خریدار + تاریخ انقضا + امضای خریدار برای بانک فکس میشه و بانکهای شما و خریدار - با عملیات بین بانکی خودشون- مبلغ خریدو از حساب خریدار برمیدارن و به حساب شما واریز میکنن. به این نوع حساب بانکی که اینکارو برای شما انجام بده ، میگن مرچنت. گرفتن مرچنت الان دیگه راحت نیست و معمولا فقط مراکز دانشگاهی و شرکتهای بزرگ دارن. علاوه بر مرچنت ، شما نیاز به یک گیت وی یا همون درگاه هم داری که عملیات گرفتن اطلاعات کردیت کارت خریدار و فرستادنش برای بانک را در یک سایت امن - یا سایت خود بانک- انجام بده.

حالا این 2co و گوگل ، این سرویسو بصورت اشتراکی در اختیار شما قرار میدن ، گیت وی را خودشون فراهم میکنن و مرچنتشون را بصورت اشتراکی به شما میدن. شما یک شماره حساب بشون میدی ، اونا بعد از گرفتن اطلاعات کردیت کارت خریدار - که اینجا دیگه CVV2 را میخوان و امضا را نمیخوان - در سایت خودشون و پردازشش در بانک خودشون ، مبلغو بعد از کسر کارمزدشون به حساب شما واریز میکنن. اینجا دیگه بانک شما در پردازش کردیت کارت هیچکارست ، فقط یه حساب معمولی میخواین که پولو بگیره. قدیمیترین این سرویس دهنده ها فکر کنم همین 2co که خریدارا هم بهش اعتماد دارن. گوگل هم تازگی خیلی طرفدار پیدا کرده ، ولی من تا حالا باهاش کار نکردم.

alibozorg

Registered User
لایک‌ها
297
من با 2co کار کردم. کارشون همونه که گفته . آنلاین کردیت کارت پراسسینگ
شما وقتی میخواین پرداخت کردیت کارت قبول کنید ، بایست یک حساب بانکی داشته باشید - که پول به این حساب میاد- و بانکتون قبول کنه که پردازش کردیت کارت را برای شما انجام بده. به این شکل که شماره کارت خریدار + نام خریدار + تاریخ انقضا + امضای خریدار برای بانک فکس میشه و بانکهای شما و خریدار - با عملیات بین بانکی خودشون- مبلغ خریدو از حساب خریدار برمیدارن و به حساب شما واریز میکنن. به این نوع حساب بانکی که اینکارو برای شما انجام بده ، میگن مرچنت. گرفتن مرچنت الان دیگه راحت نیست و معمولا فقط مراکز دانشگاهی و شرکتهای بزرگ دارن. علاوه بر مرچنت ، شما نیاز به یک گیت وی یا همون درگاه هم داری که عملیات گرفتن اطلاعات کردیت کارت خریدار و فرستادنش برای بانک را در یک سایت امن - یا سایت خود بانک- انجام بده.

حالا این 2co و گوگل ، این سرویسو بصورت اشتراکی در اختیار شما قرار میدن ، گیت وی را خودشون فراهم میکنن و مرچنتشون را بصورت اشتراکی به شما میدن. شما یک شماره حساب بشون میدی ، اونا بعد از گرفتن اطلاعات کردیت کارت خریدار - که اینجا دیگه CVV2 را میخوان و امضا را نمیخوان - در سایت خودشون و پردازشش در بانک خودشون ، مبلغو بعد از کسر کارمزدشون به حساب شما واریز میکنن. اینجا دیگه بانک شما در پردازش کردیت کارت هیچکارست ، فقط یه حساب معمولی میخواین که پولو بگیره. قدیمیترین این سرویس دهنده ها فکر کنم همین 2co که خریدارا هم بهش اعتماد دارن. گوگل هم تازگی خیلی طرفدار پیدا کرده ، ولی من تا حالا باهاش کار نکردم.
ممنون دوست عزیز ، توضیحات کامل و بسیار مفید بود.
اما در مورد 2co چه نوع حساب هایی قبول می کنه؟ منظورم حساب خودمه ، آخه فعلاً فقط وب مانی دارم.
در مورد گوگل هم که ایران رو تحریم کرده ، اگر با تغییر آی پی و مشخصات سوری عضو بشیم مشکل پیش نمیاد؟

ftec

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
388
ممنون دوست عزیز ، توضیحات کامل و بسیار مفید بود.
اما در مورد 2co چه نوع حساب هایی قبول می کنه؟ منظورم حساب خودمه ، آخه فعلاً فقط وب مانی دارم.
در مورد گوگل هم که ایران رو تحریم کرده ، اگر با تغییر آی پی و مشخصات سوری عضو بشیم مشکل پیش نمیاد؟

2co فقط حساب بانکی بنام شخص متقاضی قبول میکنه ، با آدرس و مشخصات واقعی - چک میکنه صحت آدرسو -

گوگلو دربارش هیچی نمیدونم ، باهاش کار نکردم تا حالا ، ولی وقتی ادسنس رو به این شدت روی آدرس و مشخصات سختگیری میکنه ، چک آوتش بایست بدتر باشه :wacko:
برای فروش یک نرم افزار فکر نکنم بیارزه شما درگاه دریافت ایجاد کنی. همینجوری با پیپال یا از طریق این سایتای واسطه فری لنسر و اینا، فکر کنم راحت تر باشی . مگر اینکه نرم افزارت چیز خاصی باشه تو مایه های ویندوز 9 :)

Amirbahal3

Registered User
لایک‌ها
538
سلام
نرم افزارت میشه بگی چیه؟ :) یا در چه زمینه ایه؟
اینطوری شاید بشه بهتر راهنمایی کرد.

Google Checkout هم هست...
فکر کنم تنها راه چاره فعلاً وب مانی باشه که اونم فایده نداره...

این اتفاقاً میتونه برای بعضی نرم افزار ها و کاربری ها یکی از راه های چاره باشه ولی در کل راه چاره برای فروش کلی یه برنامه نیست.
پیروز باشی

alibozorg

Registered User
لایک‌ها
297
سلام
نرم افزارت میشه بگی چیه؟ :) یا در چه زمینه ایه؟
اینطوری شاید بشه بهتر راهنمایی کرد.
این اتفاقاً میتونه برای بعضی نرم افزار ها و کاربری ها یکی از راه های چاره باشه ولی در کل راه چاره برای فروش کلی یه برنامه نیست.
پیروز باشی
ممنون،نرم افزار همونی که تو سایتم هست ، البته نسخه انگلیسی و بهینه شده:
نرم افزار اردیبهشت ، طراحی و چاپ تقویم دیواری | دانلود نرم افزار ، گرافیک - علی بزرگ

2co فقط حساب بانکی بنام شخص متقاضی قبول میکنه ، با آدرس و مشخصات واقعی - چک میکنه صحت آدرسو -

گوگلو دربارش هیچی نمیدونم ، باهاش کار نکردم تا حالا ، ولی وقتی ادسنس رو به این شدت روی آدرس و مشخصات سختگیری میکنه ، چک آوتش بایست بدتر باشه
برای فروش یک نرم افزار فکر نکنم بیارزه شما درگاه دریافت ایجاد کنی. همینجوری با پیپال یا از طریق این سایتای واسطه فری لنسر و اینا، فکر کنم راحت تر باشی . مگر اینکه نرم افزارت چیز خاصی باشه تو مایه های ویندوز 9
ممنون ، لطفاً بیشتر توضیح بدید ، این فری لنسر کارش چی هست؟

MD66

Registered User
لایک‌ها
205
https://avangate.com

میگه ایران رو قبول دارم ولی من هیچ تضمینی نمیدم پولت رو خورد نگی فلانا
پ.ن یه شرکت آمریکایی هلندیه به نظرم میخوان تحریم رو دور بزنن
اگه پیپل دارین ترجیحا با چیز پی ان وارد حساب بشین حتی موقع ثبت نام هم همینطور.کشور رو هم ترجیحا ایران انتخاب نکنین. البته یه کشوری که مالیات و .. بخواد هم انتخاب نکنین ...با تشکر

alibozorg

Registered User
لایک‌ها
297
https://avangate.com

میگه ایران رو قبول دارم ولی من هیچ تضمینی نمیدم پولت رو خورد نگی فلانا
پ.ن یه شرکت آمریکایی هلندیه به نظرم میخوان تحریم رو دور بزنن
اگه پیپل دارین ترجیحا با چیز پی ان وارد حساب بشین حتی موقع ثبت نام هم همینطور.کشور رو هم ترجیحا ایران انتخاب نکنین. البته یه کشوری که مالیات و .. بخواد هم انتخاب نکنین ...با تشکر
ممنون ، برم ببینم چی میشه...

بالا