منتخب بازارچه

نحوه قرار دادن دستورات در وبلاگهاي فارسي ؟

root

Registered User
تاریخ عضویت
29 آگوست 2003
نوشته‌ها
154
لایک‌ها
2
سلام .
براي من يه مشكلي پيش امده اينكه توي اديتور وبلاگ نميدونم چجوري دستورات رو طوري تايپ كنم كه با مشكل مواجه نشه يعني مثلا پرانتز سميكالن يا هر چيز ديگه اي درست سر جاش قرار بگيره و نيازي نباشه كاربر كپي كنه و تو نوتپد پيست كنه تا ببينه درستش چيه ! مثلا :

کد:
[LEFT]program CopyOneByteFile;

var
mychar : char;
filein, fileout : text;

begin
assign (filein, 'c:\file1.txt');
reset (filein);
assign (fileout, 'c:\file2.txt');
rewrite (fileout);
read (filein, mychar);
write (fileout, mychar);
close(filein);
close(fileout)
end.[/LEFT]
البته توي پرشين بلاگ تو خود اديتور يه دكمه اي داره كه كل متن رو به دست چپ ميبره و تو اديتور درست نمايش ميده اما توي صفحه اصلي باز هم بدون تغيير ميمونه .
 

ehsan

Administrator
مدیر انجمن
Administrator
تاریخ عضویت
5 دسامبر 2002
نوشته‌ها
7,934
لایک‌ها
3,761
محل سکونت
Internet
من نفهمیدم مشکلت به چپ و راست بودن کاراکترهاست یا اینکه با علایم و کاراکترهای خاص مشکل داری؟
 

root

Registered User
تاریخ عضویت
29 آگوست 2003
نوشته‌ها
154
لایک‌ها
2
به نقل از ehsan :
من نفهمیدم مشکلت به چپ و راست بودن کاراکترهاست یا اینکه با علایم و کاراکترهای خاص مشکل داری؟
ببين الان من اگه اين رو برم تو پرشين بلاگ بنويسم اينطوري ميشه :
program CopyOneByteFile;

var
mychar : char;
filein, fileout : text;

begin
assign (filein, 'c:\file1.txt');
reset (filein);
assign (fileout, 'c:\file2.txt');
rewrite (fileout);
read (filein, mychar);
write (fileout, mychar);
close(filein);
close(fileout)
end.​
سميكالن ها رو ميبيني؟ ميان اول خط در صورتيكه بايد انتهاي خط باشن توي اينجا يعني پرشين تولز براي اينكه اين مشكل پيش نياد دكمه wrap tags رو ميزنم و درست ميشه اما توي پرشين بلاگ چنين دكمه اي نداره ...
اينجا هم view source نميشه ببينم اين كار از تركيب چه تگهايي انجام ميشه ؟ اگه تگش رو داري بده
البته بقيه از textarea براي رفع مشكل اينكار رو ميكنن

قربون دايي .
 

root

Registered User
تاریخ عضویت
29 آگوست 2003
نوشته‌ها
154
لایک‌ها
2
يعني انقدر سوالم سخت بود /.؟

فكر كنم مال پرشين تولز هم همون textarea باشه كه براش يه ريزه كلاس گذاشتيد !

اما تغييري كه تو اين كوت ها داديد خيلي خوب شده كه scrollbar دار شده قبلا براي من كل فروم رو نا فرم ميكرد و نمايش داده نميشد !
 

Mashaheer

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
تاریخ عضویت
5 می 2003
نوشته‌ها
1,972
لایک‌ها
17
سن
38
محل سکونت
UAE
دوست عزيز براي راحتي كار يه استايل در قالبت تعريف كن و سپس هر گاهي ميخواهي استفاده كن مثلا:
کد:
.code{ 
font-family: Book Antiqua; 
font-size: 10pt; 
color: #796506; 
text-align: left; 
line-height: 150%; 
direction: ltr; 
border-left: 4px solid #C0C0C0; 
margin: 0 5; 
padding: 4px }
اين كد استايل رو در بخش هد بين دو تگ استايل <style></style> بذار. سپس در متن به صورت زير استفاده كن:
کد:
<p class="code">TEXT</p>
آلان متون بين تگ پاراگراف (در بالا) فونت: بوك آنتيك، سايز: 10 پي تي، و ....نشون ميده كه جهت نوشته از چپ به راست و در جهت چپ ميباشد
به نظرم اين ساده ترين راه و بهترين راه باشه.
 

root

Registered User
تاریخ عضویت
29 آگوست 2003
نوشته‌ها
154
لایک‌ها
2
قربون دستت .
 

amozesha

Registered User
تاریخ عضویت
29 می 2004
نوشته‌ها
125
لایک‌ها
2
سلام
كسي سايتي را مي شناسد كه براي وبلاگ بلاگ اسپات قالب فارسي وراحت بدهد و نظر سنجي هم داشته باشد اگر كسي مي داند كمك كند سيستم نظرسنجي(نظرخواهي) راازكجا گير بيارم وكدي را كه گير مي آورم دركجاي قالب بگذارم آهنگ ه جوري مي شود گذاشت موزيك را كجا مي توان آپلود كرد كد هاش. از كجا مي توان گير آورداگر سايت فارسي براي راهنمايي وبادگيري افرادي مثل من مبتدي وصفر كيلومتركي دانيد نام ببريد اگر برايتان امكان دارد برايم به ايميلم بفرستيد

[email protected]
 
بالا