آژانس هواپیمایی
pop up

نحوه قفل گذاشتن روي سي دي!!

شروع موضوع توسط roozbeh ‏28 آگوست 2004 در انجمن بایگانی

  1. roozbeh

    roozbeh Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏25 ژانویه 2003
    نوشته ها:
    1,647
    تشکر شده:
    1
    كسي نرم افزاري سراغ نداره كه بتونه قفل بزاره رو سي دي و اگه اون سي دي اتوران هم داشته باشه اتورانش اجرا بشه؟!!

    هر كي داره لطف كنه اسمش رو بگه
    يا اگه راه ديگه اي كسي سراغ داره واسه گذاشتن قفل اينجا بگه(ايشالا رهبرش عمر كنه) :D
     
  2. mehrdad1355

    mehrdad1355 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏2 فوریه 2004
    نوشته ها:
    3,891
    تشکر شده:
    16
    تو تاپیکهای بلکی بگرد!!!!!!!! یه روش قفل گزاشتن توپ داره!!!!!! ببینی کف می کنی!!!!!!!!
     
  3. sina1808

    sina1808 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏11 سپتامبر 2003
    نوشته ها:
    1,564
    تشکر شده:
    5
    روش خط خطي كردن سيدي؟
     
  4. roozbeh

    roozbeh Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏25 ژانویه 2003
    نوشته ها:
    1,647
    تشکر شده:
    1
    آقا كجا؟
    بلكي كجاست؟ ميشه لينكش رو بدي؟ :rolleyes:
     
  5. roozbeh

    roozbeh Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏25 ژانویه 2003
    نوشته ها:
    1,647
    تشکر شده:
    1
    اين روش رو فقط بعضي از رايتر ها كه مخصوص اين كارن ميتونن انجام بدن داداش :D نه رايتر هاي معمولي :wacko:
     
  6. mehrdad1355

    mehrdad1355 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏2 فوریه 2004
    نوشته ها:
    3,891
    تشکر شده:
    16
  7. boxilink
  8. roozbeh

    roozbeh Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏25 ژانویه 2003
    نوشته ها:
    1,647
    تشکر شده:
    1
    چاكريم فتير (درس نوشتم؟)
     
  9. mehrdad1355

    mehrdad1355 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏2 فوریه 2004
    نوشته ها:
    3,891
    تشکر شده:
    16
    ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
     
  10. roozbeh

    roozbeh Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏25 ژانویه 2003
    نوشته ها:
    1,647
    تشکر شده:
    1
    داداش نرم افزار ميخوام نه سيم كشي رو سي دي :rolleyes:
     
  11. mehrdad1355

    mehrdad1355 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏2 فوریه 2004
    نوشته ها:
    3,891
    تشکر شده:
    16
    اتفاقا راهای فیزیکی موثرتر هست واگرنه قفل نرم افزاری مایش یه سی دی رام خوب و برنامه کلون هستش و تموم
     
  12. roozbeh

    roozbeh Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏25 ژانویه 2003
    نوشته ها:
    1,647
    تشکر شده:
    1
    بعد از راه سخت افزاري دهن سي دي رام سرويس ميشه كه عزيز! اگه قفل گذاري نقطه اي با دستگاه بود يه چيزي :lol:
     
  13. mehrdad1355

    mehrdad1355 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏2 فوریه 2004
    نوشته ها:
    3,891
    تشکر شده:
    16
  14. avajang.com .leftavajang.com.right
  15. roozbeh

    roozbeh Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏25 ژانویه 2003
    نوشته ها:
    1,647
    تشکر شده:
    1
    يه نرم افزار مي خوام كه كلون نتونه كپيش كنه(حالا هم كپي كرد بي خيال ولي يكي دو ساعتي ايمج گرفتنش طول بكشه)
    مثل بعضي از قفل هاي حجمي :rolleyes:
     
  16. daftarekhaterat

    daftarekhaterat Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏2 جولای 2003
    نوشته ها:
    4,974
    تشکر شده:
    39
    محل سکونت:
    در قلب پاك او
    من هم به شدت دنبال اين قفل هاي حجمي هستم. فكر كنم خيلي مشكل بشه فايل ها رو كپي كرد.
     
  17. shankimout

    shankimout Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏17 می 2004
    نوشته ها:
    1,491
    تشکر شده:
    3
    محل سکونت:
    ساری . . . . . . . . . . . . . . Permanently Bann
    بهترينروش كه من خودم چند بار استفاده كردم

    يه فايل به هر نامي ( با هجم بالا ) درست كنين بعد قاطي فايل هاي اصلي تون رو سي دي كپي كنين
    مثلا به همراه setup يه برنامه --- setup.dll

    بعد رايتش كنين . سعي كنيد حجمش بالا باشه . مثلا 100 مگ

    بعد كه سيديتون رايت شد . اون بزاريد تو سي دي رام و سعي كنيد اون فايل باز كنيد ( پيچ هاي سي دي رام رو باز كنيد تا بتونيد مكان قرار گرفتن لنز سي دي رام رو ببينيد . بعد سيدي رو در بياريد . و اون محلي رو كه ديد با دقت سوراخ كنيد .
    ديگه يارو اگه حرفه هم باشه مي دونه كه مثلا اگه يه فايل از ستاپ برنامه كپي نشه ستاپ كار نمي كنه و در واقع شما با اين كار به او كلك زديد
    اگه مشكلي بود چون عجله اي نوشتم
    ببخشيد
     
  18. shankimout

    shankimout Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏17 می 2004
    نوشته ها:
    1,491
    تشکر شده:
    3
    محل سکونت:
    ساری . . . . . . . . . . . . . . Permanently Bann
    شما در واقع بايد روي اون فايل گمراه كننده سوراخ ايجاد كننين
     
  19. daftarekhaterat

    daftarekhaterat Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏2 جولای 2003
    نوشته ها:
    4,974
    تشکر شده:
    39
    محل سکونت:
    در قلب پاك او
    يه سي دي من ديدم كه هر فايل setup موقع كپي حدود يك گيگابايت ميشد. به نظرم اين روش خيلي موثرتر از روش يك فايل و سوراخ كردن سي دي بايد باشه.
     
  20. sina1808

    sina1808 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏11 سپتامبر 2003
    نوشته ها:
    1,564
    تشکر شده:
    5
    اگه بخواين من براتون درست ميكنم سي دي قفل دار ... به هيچ روشي هم كپي نميشه... هزينه اش فقط زياده ... در آخر يه فايل ايميج ميديم كه شما بايد با برنامه خاصي رايتش كني ...
     
  21. roozbeh

    roozbeh Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏25 ژانویه 2003
    نوشته ها:
    1,647
    تشکر شده:
    1
    خيلي ممنون از لطفت! الان يه امتحاني ميكنم ;)
     
  22. roozbeh

    roozbeh Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏25 ژانویه 2003
    نوشته ها:
    1,647
    تشکر شده:
    1
    سينا جان شما اگه ميتونستي واسه سينوس آلفا و سي دي جديدتون مي زاشتي :D :D :D :D :D :D