• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

نحوه نصب my sql بر روي localhost

fakher

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان.
من iis را روي ايكس پي خودم نصب كرده ام.
php 5 را هم به روش installer نصب كرده ام.
تنظيمات php.ini را هم انجام داده ام.
فايل mysql-4.0.21-win-noinstall را از سايت خودش دانلود كرده و اون و تو \:c آنزيپ كرده ام.
برنامه my admin را هم نصب كرده ام.

مشكل اينجاست كه من winmysqladmin 1.4 را وقتي اجرا مي كنم چراغ راهنماي كوچك بغل دست تاريخ سيستم روشن هست. و اطلاعات سرور هم در اختيار من مي ذاره ولي
با برنامه my admin پيغامي مبني بر اينكه ارتباط با بانك داده اي قطع مي باشد را مي گيرم
همچنين با يك خط دستور php وقتي مي خوام با ديتابيس ارتباط برقرار كنم آن نيز پيغام مي ده كه ارتباط ميسر نيست

من خيلي تو فروم دنبال اين مسآله گشتم. پيداش نكردم
اگر آدرسي تو فروم در رابطه با رفع اين مشكل داريد لطفا راهنمايي كنيد در غير اينصورت همينجا توضيح دهيد.
ممنون مي شم

fakher

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من اول كار را ايچنين آموزش گرفته بودم . واسه همين با اين روش اومدم. بعد فهميدم كه ايزي پي اچ پي همشو خودش نصب مي كنه.
البته مي گن تو اون روشها همه امكانات پي اچ پي و غيره را بطور كامل نمي تونم داشته باشم
حالا اگه امكانش هست همين و توضيح بدين كه من كار و تمومش كنم.

mehrdad1355

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
30
من به این صورت رو درست وارد نیستم ولی با ایزی پی اچ پیipb-phpbb2-xoops... نصب میشه گمونم بلکی تو فرومش اموزشش رو زده بود

fireboy

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
34
1. هميشه وقتي ميخواين اينطور سوال كنيد بايد error دريافتي خودتون هم نوشته بشه كه اگه بلد هست نسبت به error يي كه گرفتين جواب بده .

2. به error داده شده كمي توجه كنيد!
3. سعي كنيد از برنامه هاي آماده ( كه چند برنامه رو با هم يك جا داره و نصب ميشه ) تا حد امكان استفاده نكنيد.
4. سري به " اين سايت" و بخش مربوط به Php &Mysql بزنيد. من قبلا ديدم الان خاطرم نيست. فكر ميكنم كه طريقه نصب php5 كمي متفاوت هست.

اميدوارم به جواب برسيد :) . موفق باشيد!

miladmovie

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
3
فاخر جان شرمنده كه من نتونستم به PM ات جواب بدم مسافرت بودم!!!

آلان كه به نوشته بچه آتش(مي دونم كه از اين ترجمه بدت مي ياد ;) ) دقت كردم يادم اومد كه بايد توي تنظيمات php.ini بري و تابع كتابخانه اي (DLL) مربوط به MySQL رو فعال كني
کد:
;extension=php_mysql.dll
يعني بري و اين ; رو از اول خط برداري

البته چون error رو ننوشتي تنها چيزي كه من مي تونم بگم همينه (چون توي php5 به حالت معمولي فعال نيست)

fireboy

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
34
نه ميلاد جان, از چه چيزش بدم بياد :) !؟؟
دوست ما چون اررور رو ننوشته بودن نميشد فهميد كه اصلا مشكل از my sql هست يا php يا اصلا خود برنامشون مشكل داره ... گفتم اررور رو بنويسن تا بهتر بشه راهنمايي كرد :)

fakher

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من از لطف همه شما دوستان ممنونم. كه مرا شرمنده مي كنيد.

من از اون روز تا امروز با اين mysql ور مي رم هنوز هم نتيجه نگرفته ام.

اروري در كار نيست
حتي mysql هم كار مي كنه يعني چراغ سبز نشون ميده.

مشكل اينجاست:

اولا من با اينكه ماي اس كيو ال را دقيق با myodbc ورژن 3.51 و 2.50 نصب كرده ام نمي تونم كانكت بشم
نه از mysql manager كانكت مي شه نه با myadmin كانكت مي شه و نه از طريق برنامه اي كه براي تست در php دارم.
در واقع mysqladmin كه شروع به فعاليت داره خودش اعلام مي كنه كه من امكان ايجاد يا ويرايش تيبل (جداول) را دارم
ولي اين جز يه حرف چيزي بيش نيست. و در عمل با هيچ برنامه اي نمي تونم با ديتابيس ارتباط برقرار كنم.

چون ارور هم نمي ده از همه بدتر.

من از ورژن 4 و 5 اين برنامه استفاده كردم. ولي نشد.

حتي من تنظيمات my.ini را هم انجام داده ام و خلاصه من موندم كه اين بار از ايزي پي اچ پي استفاده كنم.
چون زمپ را هم امتحان كردم.

من اصلا با پي اچ پي مشكل ندارم و برنامه هايي كه با ديتابيس سر و كار ندارند در پي اچ پي جواب مي دند. و خود پي اچ پي هم مي گه كه ارتباط با ماي اس كيو ال ميسر نيست.

آخه مگه همچي چيزي ممكنه؟ بابا من از كلي مقاله هاي نصب هم كمك مي گيرم. فقط

تنها مشكل من ارتباط با ماي اس كيو ال هست.

مي بخشيد كه طولاني شد. شرمنده

fireboy

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
34
خوب فاخر جان ... شما وقتي داري با يكي از اون برنامه ها با ديتابيس ارتباط بر قرار ميكني ... بايد يه اررور يا پيغامي بهت بده ! نميشه كه :eek:

fakher

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان مژده :)
من بالاخره ايزي پي اچ پي رو نصب كردم و الحمدلله مشكل حل شد. :guitar:

ما كه نفهميديم اين مشكل از كجا آب مي خورده :confused:

ولي نتيجه مهم بود و آنهم ارتباط با ديتابيس :rsc:

تكبير:

مرگ بر زمپ :grrr:
مرگ بر يكايك installer ها

درود بر easyphp و البته زنده باد ايزي .... :thumbsup:

خلاصه دم همه عزيزان گرم كه روحيه دادند و تا اونجا كه تونستند كمكم كردند.

درود بر دوستان :heart:

قبل از اختتاميه تاپيك عرض كنم كه اصلا اروري در كار نبود و ما تنظيم ماي اس كيو ال را نمي دانستيم و ندانستيم هم. و اين بود كه آقاي ايزي پي اچ پي را صدا كرديم و همه تنظيمات را بطور خودكار انجام داد. همين

آقا اين تاپيك هم ايجا مختومه اعلام مي گردد. :mario:

تا تاپيك بعدي كه تا چند دقيقه ديگر در بخش پي اچ ي درست خواهم كرد خداحافظ............. ;)

fireboy

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
34
بعد از چند وقت مجبور ميشين easy php رو كنار بذارين

fakher

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
شما راست مي گين راستش من خيلي به محيط iis عادت دارم و هميشه هم مي خوام با آخرين ورژن برنامه ها كار كنم و اين ايزي هم فقط اجبار داره كه از ورژن پايين برنامه ها استفاده كنم ولي مني كه در حالت عادي نمي تونم با ماي اس كيو ال كانكت داشته باشم چكار مي تونستم بكنم؟
الان هم فكر نكنيد كه من اين مقوله را گذاشتم كنار چون من اهل مجادله هستم و پدرش رو در ميارم و بالاخره روزي ايراد كار رو كه پيدا كردم تو همين تاپيك اعلام مي كنم.

fireboy

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
34
به نقل از fakher :
شما راست مي گين راستش من خيلي به محيط iis عادت دارم و هميشه هم مي خوام با آخرين ورژن برنامه ها كار كنم و اين ايزي هم فقط اجبار داره كه از ورژن پايين برنامه ها استفاده كنم ولي مني كه در حالت عادي نمي تونم با ماي اس كيو ال كانكت داشته باشم چكار مي تونستم بكنم؟
الان هم فكر نكنيد كه من اين مقوله را گذاشتم كنار چون من اهل مجادله هستم و پدرش رو در ميارم و بالاخره روزي ايراد كار رو كه پيدا كردم تو همين تاپيك اعلام مي كنم.

تكرار ميشود: " خوب فاخر جان ... شما وقتي داري با يكي از اون برنامه ها با ديتابيس ارتباط بر قرار ميكني ... بايد يه اررور يا پيغامي بهت بده ! نميشه كه !! "

fakher

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
فاير بوي جان (پسر آتش) من بخدا اروري نمي بينم. حالا كه مي خواي مقوله را تا آخر بخون با حوصله كامل و سپس جواب بده

آدم اگه اروري نداشته باشه مجبوره مقاله بنويسه. شما را بخدا منو ببخشيد كه سر درد ميارم
و اما اين داستان:

سوال اگه ما بخوايم سرويس mysql را بر روي لوكال هاست نصب كنيم چكار مي كنيم.

1 من به سايت www.mysql.com رفته و فايل installer آخرين نسخه شو دانلود كردم
2. setup برنامه را اجرا كردم.
3. mysql در فهرست c:\mysql نصب شد
4. فايل winmysqladmin را از فهرست C:\mysql\bin اجرا كردم از من يوزر و پسورد خواست منهم دادم.
5. فايل my.ini هم در پوشه ويندوز من ساخته شد.
6. براي بار دوم كه فايل winmysqladmin اجرا شد يك چراغ راهنما بشكل چراغهاي راهنمايي و رانندگي اومد و نشست در پهلوي تاريخ سيستم (در تسك بار)
7. چراغ آن هم سبز بود. وقتي روي آن كليك مي كنم برنامه بصورت يك پنجره باز مي شه و كليه اطلاعات نمايش داده مي شه
8. همه اطلاعات راجع به سرور هم درست هست. حتي يك تب داره بنام err file كه در آن نوشته شما آماده به برقراري ارتباط با ديتابيس هستيد.

تا اينجا درست؟

آقا فرض كن من يوزر وحيد و پسورد 1 داده ام. آخه من چگونه مي تونم يك بانك اطلاعاتي جديد درست كنم و يا ويرايش كنم.
تازه با برنامه myadmin كه مي خواي كانكت كني مي گه يا پسوردت اشتباه يا يوزرت يا آف لاين هستي يا غيره كه بخدا من همه اينا درسته.

حالا ايزي رو نصب كردم و با ماي ادمين مي تونم لاگين كنم ديتابيس بسازم و يا ويرايش كنم.

بزرگترين ايراد ايزي اينه كه من يك اسكريپت آماده كه قبلا تو سايت هاست اينترنت هم نصب كرده بودم و جواب مي داد الان اينجا جواب نمي ده. فكر كنم امكانات ايزي خيلي ناچيزه و يا اينكه من بايد تنظيماتي روي ايزي داشته باشم كه اينم بلد نيستم.

اگه كسي اين ماي اس كسو ال را به روش بالا كه من گفتم نصب كرده يا ادعاش مي شه من منتظر راهنماييهاش هستم

راجع به ايزي هم تو تاپيك ديگه بنام مشكلات متغيرهاي از پيش تعريف شده صحبت كرده ام. منتظر جواب عزيزان هستم.

mehrdad1355

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
30
این لینک اموزش نصب بلکی که تو صفحه قبل بهت دادم به کارت نخورد؟؟
البته میتونی مای اسکول و اپاچی و هم پی اچ پی رو هم روی ایزی نصب کنی(اول نصب می کنی بعد تو کنفیگ ایزی اونا رو اصلاح می کنی
من اینکارو می کنم
اونوقت اون اسکریپ چی بیده؟

fakher

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از mehrdad1355 :
اونوقت اون اسکریپ چی بیده؟

اون اسكريپت يك نوع تبادل بنر درنوع خودش محشر هستش

يه نفر خواسته بود من هم كه گفتم دارمش

ولي لينك اون سايت ديگه از بين رفته و هر كي خواست فقط بايد ميل بزنه تا براش سند كنم.

اون آموزشها هم كاري از كار من انجان ندادند ولي قول مي دم خودم اونقدر باهاش ور ميرم تا درستش كنم

mehrdad1355

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
30
اون اسکریپ رو که برای مهیار می خواستی بفرستی برا من هم بفرست
ایمیل م رو ادرسش رو برات پی ام کردم

بالا