آژانس هواپیمایی
pop up

نحوه نمايش جديدترين ارسالي هاي فروم - در صفحه اول سايت

شروع موضوع توسط explorer5 ‏22 آگوست 2003 در انجمن phpBB - پی‌اچ‌پی بی‌بی

  1. explorer5

    explorer5 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏27 جولای 2003
    نوشته ها:
    266
    تشکر شده:
    1
    من يه فروم ساختم حالا ميخوام اگر كسي مطلب جديدي رو در فروم ارسال كند در صفحه اول سايت نمايش داده بشه ... يه تو مايه هاي همين كاري كه احسان كرده و جديدترين ارسال ها در صفحه اول سايتش نمايش داده ميشه...

    خواهشا بطور نسبتا كامل توضيح بديد.... و دقيق بگوييد به چه صورت ميشه چنين كاري رو كرد...
    يه دنيا ممنون...
     
  2. ali

    ali کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏18 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    1,101
    تشکر شده:
    11
    محل سکونت:
    tehran
    فك كنم از همين خروجي rss اين پاپيين استفاده ميكنه اين چه جوري درست ميشه دقيق نمي دونم ولي بايد يه plug in خواست داشته باشه ...
     
  3. ehsan

    ehsan Administrator

    تاریخ عضویت:
    ‏5 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    7,915
    تشکر شده:
    3,507
    محل سکونت:
    Internet
  4. explorer5

    explorer5 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏27 جولای 2003
    نوشته ها:
    266
    تشکر شده:
    1
    اقا احسان اقا علي ممنون

    اقا احسان من اين صفحه رو بايد از چه قسمتي در كنترل پنل فرومم پيدا كنم........
    اخه من ميخوام جديدي ترين ارسالي هاي فروم خودم در صفحه اول يه هر جاي ديگري كه بخوام نمايش داده بشه نه فروم اينجا ;)
    اگر plugin خاصي داره ممنون ميشم راهنمايي كنيد كه از كجا پلاگينش رو دانلود كنم...
    به هر حال اگه ميشه توضيح بديد.
    ممنون
     
  5. ehsan

    ehsan Administrator

    تاریخ عضویت:
    ‏5 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    7,915
    تشکر شده:
    3,507
    محل سکونت:
    Internet
    بايد اينو به عنوان يه قابليت اضافه از سايت phpBB داونلود كني و طبق راهنمايي كه داره نصبش كني.
     
  6. dashamir

    dashamir کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏4 ژانویه 2003
    نوشته ها:
    407
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    Tehran
    فك مي كنم خود ناك اين قابليت رو داشته باشه ...
    يعني اگه بي بي رو روي ناك نصب كردهع باشي . . . .
     
  7. boxilink
  8. explorer5

    explorer5 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏27 جولای 2003
    نوشته ها:
    266
    تشکر شده:
    1
    احسان خان من كه چيزي دستگريم نشد
    ااقا خواهش ميكنم اگه امكانش هست لينكش رو بدي به من
    تو سايت phpBB نتونستم پيداش كنم
    ممنون ميشم كمكم كنيد...
    واقعا لازمش دارم
     
  9. explorer5

    explorer5 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏27 جولای 2003
    نوشته ها:
    266
    تشکر شده:
    1
    داش امير ممنون
    اره اگه نوك باشه خودش جديدترين ها رو نمايش ميده ولي من نميخوام از نيوك استفاده كنم...

    در ضمن
    ---------
    احسان خان من كه چيزي دستگريم نشد
    ااقا خواهش ميكنم اگه امكانش هست لينكش رو بدي به من
    تو سايت phpBB نتونستم پيداش كنم
    ممنون ميشم كمكم كنيد...
    واقعا لازمش دارم
     
  10. explorer5

    explorer5 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏27 جولای 2003
    نوشته ها:
    266
    تشکر شده:
    1
    بابا يكي كمك كنه ديگه

    من اين امكانات اضفي و كه احسان ميگه از كجا بيارم
    از كدم سايت ... خواهشا لينك دقيق بديد ............

    منظرممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممم
     
  11. explorer5

    explorer5 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏27 جولای 2003
    نوشته ها:
    266
    تشکر شده:
    1
    قربون مرامتون درستش كردم
    ..................
     
  12. explorer5

    explorer5 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏27 جولای 2003
    نوشته ها:
    266
    تشکر شده:
    1
    اقا من الان اين امكانات رو به فرومم اضافه كردم
    و هيچ مشكلي نداره و وقتي كه مطلب جديدي رو ميزارم روي سايت در اون صفحه كه دوست دارم نمايش داده ميشه
    ولي يه مشل
    مثلا وقتي يه مطلب مزارم به اسم فتوشاپ بعد توي صفحه اول ميام نوشته فتوشاپ تا اينجاش مشكلي نيست ولي وقتي روش كليك ميكنم چنيني حالي داره
    <a href='http://www.mydomain.com/phpBB/viewforum.php?f=1' target='_blank'>http://www.mydomain.com/phpBB/viewforum.php?f=1</a>

    من از كجا ميتونم اين mydomain رو تغيير بدم و اسم سايت خودم رو جايگزينش كنم
    ممنون
     
  13. explorer5

    explorer5 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏27 جولای 2003
    نوشته ها:
    266
    تشکر شده:
    1
    تمامي مشكلات حللللللللللللللللللللللللللللللللل شد

    از همه ممنون بابا ولي ازتون گله دارم ديشب تا حالا اين مطلب رو دادم هيچ كسي يه كمكي نكردددددددددددددددددددددددددد

    از احسان هم خيلي خيلي ممنون
    ----------
     
  14. avajang.com .leftavajang.com.right
  15. ehsan

    ehsan Administrator

    تاریخ عضویت:
    ‏5 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    7,915
    تشکر شده:
    3,507
    محل سکونت:
    Internet
    خب خدا رو شكر كه حل شد...
    اول اينكه بابا اينجا كه قرار نيست تا سوال نوشتي يكي جواب بده! :) همه گرفتاريم.
    در مورد امكانات اضافه اينجا برين: (براي كسي كه ممكنه آدرسش رو ندونه)
    <a href='http://www.phpbb.com/mods' target='_blank'>http://www.phpbb.com/mods</a>
    اون اشكال شما هم از اين بود كه تنظيمات فروم رو درست نكردين.
     
  16. adnan

    adnan Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏5 اکتبر 2003
    نوشته ها:
    1,250
    تشکر شده:
    10
    محل سکونت:
    مشهد
    احسان جان !

    ميشه توضيح بدي كدام مود را استفاده كنيم ؟
    چون من هم مي خوام در اول سايتم همچين چيزي بدارم .
     
  17. ehsan

    ehsan Administrator

    تاریخ عضویت:
    ‏5 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    7,915
    تشکر شده:
    3,507
    محل سکونت:
    Internet
  18. adnan

    adnan Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏5 اکتبر 2003
    نوشته ها:
    1,250
    تشکر شده:
    10
    محل سکونت:
    مشهد
    مرسي ! احسان جان !‌

    من اين مود را پيدا كردم . و راه اندازي هم كردم .
    اما يك مشكل دارم و آن اينه كه موضاعاتي كه به فارسي زده شده اجق وجق ( چرت و پد) مي زنه . يعني مشكل فارسي بودن :(

    چكاركنم كه درست نشون بده .؟ :rolleyes:
     
  19. ehsan

    ehsan Administrator

    تاریخ عضویت:
    ‏5 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    7,915
    تشکر شده:
    3,507
    محل سکونت:
    Internet
  20. adnan

    adnan Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏5 اکتبر 2003
    نوشته ها:
    1,250
    تشکر شده:
    10
    محل سکونت:
    مشهد
    نه !
    از ويندوز اکس÷ی . خود فروم موضوعات فارسی را درست نشان میده . اما صفحه اول اینترنت که HTML است درست نشان نمی ده .

    جالبه که من با Front Page آن صفحه را طراحی کردم و فارسی های دیگر را خوب نشان میده اما این 10 موضوع فروم را بد نشان میده !!! ؟؟؟
     
  21. ehsan

    ehsan Administrator

    تاریخ عضویت:
    ‏5 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    7,915
    تشکر شده:
    3,507
    محل سکونت:
    Internet
    عجيبه!!! اگه encoding صفحه روي يونيكد هست و ويندوز xp هم داري و هنوز مشكل داري خيلي عجبه!
     
  22. adnan

    adnan Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏5 اکتبر 2003
    نوشته ها:
    1,250
    تشکر شده:
    10
    محل سکونت:
    مشهد
    نه احسان جان !
    احتمالا Encoding آن يونيكد نيست !!!
    چه كدي بايد قرار بدم ؟ و در كجاي فايل ؟