• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

نحوه کار کردن سایتهای اتوشارژ همراه اول ، ایرانسل و تالیا؟؟؟

yaghobian

Registered User
لایک‌ها
0
سلام
میخواستم بدونم کسی از دوستان میدونه که این سایتهای اتوشارژ چطوری کار می کنند؟ منظورم اینه که گویا از طریق یه شماره هزینه رو به شماره شما منتقل می کننند اما خب اپراتورها برای اینکار محدودیت در نظر گرفته مثلا ایرانسل روزی 1000 تومن بیشتر نمیتونید منتقل کنید در حالیکه این سایتها اتوشارژ 20 هزار تومانی هم دارند

در کل کسی اطلاعاتی در این خصوص داره؟ یا میدونه چطوری میشه یه همچین سایتی راه اندازی کرد؟;)

aminsm

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
465
اینا از شرکتهای توزیع کننده ایرانسل، API دریافت میکنند و از این طریق به صورت اینترنتی شماره مورد نظر رو شارژ میکنند.

من هم در همین حد اطلاع دارم، دوستان مطمئنا اطلاعات بیشتری دارند و ما رو بیشتر راهنمایی میکنند.

yaghobian

Registered User
لایک‌ها
0
اینا از شرکتهای توزیع کننده ایرانسل، API دریافت میکنند و از این طریق به صورت اینترنتی شماره مورد نظر رو شارژ میکنند.

خب میشه بگید منظور از API چی هست؟ ... یه سوال دیگه هم دارم اینه که روشی داریم که بشه سریال ها رو چک کرد ببینیم که مصرف شده اند یا هنوز اعتبار دارند؟

aliphp1

Registered User
لایک‌ها
5
باید نمایندگی بگیرید برای اولین قدم
بعد هم برای وب سرویس باید شرکت معتبر در زمینه ارتباطی داشته باشید تا ایرانسل باهاتون قرارداد ببنده
البته نمایندگی های معمولی هم یک سیم کارت ای شارز بعد از مدتی بهشون میدن که میشه باهاش هر مقدار شارژ دلخواه رو انتقال داد
بعضی ها همون رو به سایتشون متصل می کنند و ازش استفاده می کنند
این سیم کارت ها مثل سیم کارت های معمولی نیست که محدودیت داشته باشه و یا کارمزد بگیره برای انتقال
ایرانسل کلا سیاست گسترش ای شارژ رو داره به همین خاطر بیش فروشنده های ای شارژ قرعه کشی می کنه و به کسانی که فروش بالاتری داشته باشن تخفیف هم میده
ضمن اینکه برای مشتریانی هم که از این طریق شارژ خریداری کنند 2 درصد شارژ هدیه میده
ما هم سرویس شارژ اتوماتیک با مبلغ دلخواه داریم می تونید ببینید
ایرانسل سون - سیستم همکاری در فروش کارت شارژ

yaghobian

Registered User
لایک‌ها
0
باید نمایندگی بگیرید برای اولین قدم
بعد هم برای وب سرویس باید شرکت معتبر در زمینه ارتباطی داشته باشید تا ایرانسل باهاتون قرارداد ببنده
البته نمایندگی های معمولی هم یک سیم کارت ای شارز بعد از مدتی بهشون میدن که میشه باهاش هر مقدار شارژ دلخواه رو انتقال داد
بعضی ها همون رو به سایتشون متصل می کنند و ازش استفاده می کنند
این سیم کارت ها مثل سیم کارت های معمولی نیست که محدودیت داشته باشه و یا کارمزد بگیره برای انتقال
ایرانسل کلا سیاست گسترش ای شارژ رو داره به همین خاطر بیش فروشنده های ای شارژ قرعه کشی می کنه و به کسانی که فروش بالاتری داشته باشن تخفیف هم میده
ضمن اینکه برای مشتریانی هم که از این طریق شارژ خریداری کنند 2 درصد شارژ هدیه میده
ما هم سرویس شارژ اتوماتیک با مبلغ دلخواه داریم می تونید ببینید
ایرانسل سون - سیستم همکاری در فروش کارت شارژ

بسیار عالی .. ممنون از توضیحاتتون
خب من اگه بخوام با شما همکاری کنم چه باید بکنم؟ من با توجه به فعالیتم تعداد زیادی شارژ ایرانسل میاد دستم و خب طبیعتا اینارو یا باید به یکی بفروشم که برام پول بشه یا اینکه یکی همچون شما اگه بتونه یه پنل نمایندگی به من بده که من اونارو توی یه شماره خاص وارد کنم (که از سالم بودن کد دریافتیم از مشتریانم هم مطمئن بشم) و بتونم مثل خود شما با روش شارژ اتوماتیک این شارژها رو به پول تبدیل کنم

امکان همکاری هست فکر میکنید؟

بالا