• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

نحوه گرفتن دسته چک بانک ملت؟

scanme

Registered User
لایک‌ها
85
1 هفته قبل حدود چند ملیون تومان وارد حسابتون توی همون شعبه میکنید بعد میرید همون بانک ( بهتره بانکش خلوت و چک بازی زیاد نداشته باشه یعنی منطقه تجاری نباشه )
بعد به متصدی میگین میخواین حساب جاری باز کنین میگه برای دسته چک ؟ تایید میکنید و راهنماییتون میکنه پیشه رییس شعبه بعد رییس حسابتون رو چک میکنه و دلیل که میخواین حساب باز کنین رو میگین
میتونین بگین خرید و فروش اما پول تو حساب اون بانک مهمه پر ملات تر باشه راحت ترین
بعد اگر قبول کرد میرین باجه و فرم رو میگیرین پر میکنین و بعد فرم رو میبرین پیش یه معرف که توی بانک ملت چک داره دقت کنین که 1 دونه هم برگشتی نباید داشته حتی اگه برگشتی رو پاس کرده باشه قبول نمیکنن

من به خاطر اینکه معرفم برگشتی داشت و پاس کرده بود نتونستم بگیرم کسی آشنایی معرفی داره بگه منم دسته چک میخوام

بعد هم مدارک رو میدین حالا یا معرفی نامه شغلی بنا به توضیحاتی که به رییس دادین یا جواز کسب و حساب باز میشه براتون

Profession@l

همکار بازنشسته
لایک‌ها
317
ممنون.
من یه حساب کوتاه مدت هم یک سالی هست توش دارم که کارهای اینترنتی ام رو باهاش می کنم ؛ گردشش هم بد نیست حداقل ماهی یه تومن.
می تونم از این حساب استفاده کنم به نظرتون؟

scanme

Registered User
لایک‌ها
85
ممنون.
من یه حساب کوتاه مدت هم یک سالی هست توش دارم که کارهای اینترنتی ام رو باهاش می کنم ؛ گردشش هم بد نیست حداقل ماهی یه تومن.
می تونم از این حساب استفاده کنم به نظرتون؟

من زیاد وارد نیستم اما فکر کنم یه معدل حساب دارن و اینکه میاد مانده رو نگاه میکنه 1 تومن ماهی خوبه ماندت مهمه که بزاری توی بانکشون

Profession@l

همکار بازنشسته
لایک‌ها
317
امروز بیکار بودم رفتم با رییس شعبه حرف زدم شغلم رو پرسید بعدشم حسابم رو دید گفت خوبه ؛ واسم استعلام زد گفت بعد ۱۳ بیا اکیه :D

Unforgiv3N

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
627
همش بستگی به رئیس شعبه داره .. اولش فکر کنم دسته چک 10 برگی بهتون میدن وقتی همش پاس شد 15 .. 25 و 50 D:

scanme

Registered User
لایک‌ها
85
امروز بیکار بودم رفتم با رییس شعبه حرف زدم شغلم رو پرسید بعدشم حسابم رو دید گفت خوبه ؛ واسم استعلام زد گفت بعد ۱۳ بیا اکیه :D

خوبه ایشالا که بگیرین من که سر یه معرف الاف شدم چون برگشتی داشت
با چکاتون بازی کنین از این دست به اون دست کنین که نخوابه حساب

M1V

کاربر فعال عکس و عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,617
asalkade.com خرید تلفنی عسل از زنبوردار09155869597
خوبه ایشالا که بگیرین من که سر یه معرف الاف شدم چون برگشتی داشت
با چکاتون بازی کنین از این دست به اون دست کنین که نخوابه حساب
به نظرم معرف رو حذف کنند بهتر است

saeed65

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
493
معرف کسی خواست من در خدمتم بانک ملت بدون برگشتی

ibest

کاربر فعال ادبیات
لایک‌ها
11,874
1 معرف نیاز دارید
بعد ک دسته چک 10 برگی گرفتید سریع ب صورت سوری پاس کنید ک 25 برگی بگیرید.
و با حسابتان کار کنید
ترجیحا بانک رسالت هم حساب داشته باشید ک بتونید وام با سود 2% بگیرید

Quen

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,806
خیلی شرایط مزخرفی داره بانک ملت برای گرفتن دسته چک:mad: من کلا بیخیال شدم، جواز کسب میبرم از بانک ملی میگیرم، میگن ملی راحت تر دسته چک میده

کلا حساب جاری باز کردن توی ملت شرایط سختی داره، البته به ضرر خودشون هست الان هنوز هم از لحاظ حجم سرمایه بانک ملی بزرگترین بانک ایران هست.

بالا