• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

نحوه ی ساخت bridg mode در مودم TD_W8901 و استفاده ی همزمان وایرلس از adsl

erfan.f

Registered User
لایک‌ها
4
سلام من می خواستم نحوه ی ساخت bridg mode در مودم TD_W8901 و استفاده ی همزمان وایرلس از adsl رو روی مودمم پیاده کنم اگر کسی چیزی میدونه کمکم کنه

Unforgiv3N

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
627
Bridge ربطی به وایرلس نداره اون تنظیم اش جداست .. وقتی روی Bridge میزاری بعد از اتصال به شبکه Wireless باید از طریق کانکشن به اینترنت وصل بشی ..

راه اندازی اش هم ساده است همون صفحه اول تنظیمات مدم که میاد یه Wizard داره که نوع ارتباط رو روی Bridge میزاری و Next میکنی وارد قسمت تنظیمات Wireless میشه که ازتون SSID رو میپرسه و رمز برای Wireless همین .. خیلی ساده است ..

erfan.f

Registered User
لایک‌ها
4
اخه بازم به نت وصل نمیشه

Unforgiv3N

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
627
وایرلس وصل میشه ؟ بعد که شما Connection میسازی به مرحله Verify Password میرسه ؟

تنظیمات VCI رو تو مدم درست وارد کردید ؟

erfan.f

Registered User
لایک‌ها
4
بله به وایرلس وصل میشه ولی به مرحلهVerify Password نمیرسه همون جا eror میده و وقتی هم حالت pppoe رو هم انتخاب میکنم همینجور میشه VCIرو هم از شرکت گرفتم

mahni1390

Registered User
لایک‌ها
223
بله به وایرلس وصل میشه ولی به مرحلهVerify Password نمیرسه همون جا eror میده و وقتی هم حالت pppoe رو هم انتخاب میکنم همینجور میشه VCIرو هم از شرکت گرفتم

سلام ب دوست عزیز
ارور ش چی هست.
ببین راحترین روش این هست از این دستورالعمل جلو برو:
آموزش تنظیم مودم وایرلس TP-Link 8901

دوست عزیز فقط من خدمتتون بگم شما نمیتونید هم زمان با دو دستگاه روی حالت بریج وصل بشین. شاید مشکلتون این باشه. یعنی یا باید با وایرلس وصل بشین یا با کابل لن و فقط هم یک دستگاه میتونه وصل بشه.

Last edited:
بالا