• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

نخستين کتاب مرجان ساتراپی به فرانسوی

kakoo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
کد:
http://parsaspace.com/korbendallas/Persepolis%20-%20vol%2001_part01.zip

http://parsaspace.com/korbendallas/Persepolis%20-%20vol%2001_part02.zip

http://parsaspace.com/korbendallas/Persepolis%20-%20vol%2001_part03.zip

http://parsaspace.com/korbendallas/Persepolis%20-%20vol%2001_part04.zip

لازم به ياد آوری است که فيلم پرسپوليس که هم اکنون در جشنواره کان مطرح ميباشد
بر اساس اين سری کتابها ميباشد.

فایل های ضمیمه

• Cover.png
    Cover.png
    173.4 KB · نمایش ها: 23

kakoo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
بسیار سپاسگذارم!
خیلی دنبال این کتاب می گشتم.

قابلی نداشت. اگر تمايلی باشد سه جلد ديگر را نيز همين جا عرضه کنم.
ضمنا ميتوانم آنرا به صورت pdf در آورم اگر بخواهيد.

kakoo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
با سلامی دوباره!
راسستش من هر چهارتا پیوندش رو برداشتم تا شب که اینترنت مجانی دارم اونها رو بارگزاری کنم. در ضمن من فکر کردم که شما لطف کردید و همه کتاب را به صورت پی دی اف دراورده اید و خوشحال شدم از این بابت. مگر همه کتاب همینها نیستند. من اصلا منظور شما را از سه جلد دیگر هم دارم را متوجه نشدک. با سپاس از اینکه پیوندهای مستقیم گذاشته ای خوشحال می شوم کمی در این باره توضیح بدهید.
بی صبرانه منتظر پاسخ شما می مانم.

کتابی که بدست من رسيده که جلد اولش را برايتان گذاشته ام به فرمت JPG ميباشد، يعنی هر
صفحه يک فايل jpg است. برای اينکه کيفيت اصل را در اختيارتان گذاشته باشم، تغيير فرمت ندادم.
جلد دوم را به صورت pdf همينجا در اختيارتان ميگذارم باشد که مفيد واقع شود.
دو جلد ديگر نيز هم هست که بترتيب در همين ريسه upload ميکنم.

پ.ن.: دوستان متوجه هستند که اين کتاب اصل است و به زبان فرانسوی ميباشد.

kakoo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
جلد دوم کتاب پرسپوليس نوشته مرجان ساتراپی.

اين جلد را از ترکيب JPG های اصلی به PDF برايتان upload کرده ام.

HTML:
                                         °°°°°°²²²°°°°°°°° 
                                  °°²²²²²²²²²²²²²²²²²²²²²²²²²²²²±°° 
                            °°²²²²²²²²²²²²²²²²²²²²²²²²²²²²²²²²²²²²²²²²²°° 
                         °²²²²²²²²²²²²²²°°°            °°°°°²²²²²²²²²²²²²²²±° 
                      °²²²²²²²²²²²°°                              °°²²²²²²²²²²²±° 
                   °²²²²²²²²²°                                          °²²²²²²²²²²° 
                  ²²²²²²²°                                                  °°²²²²²²²²° 
                °²²²²²²°                                                        °²²²²²²²° 
               ²²²²²²                                                              ²²²²²²²° 
             °²²²²²                                                                  ²²²²²²± 
             ²²²²°                                                                     ²²²²²²° 
            ²²²²°                                                                       °²²²²²± 
           ²²²²°                                                                          °²²²²² 
          °²²²°    °²²²°°   °²°                                                            °²²²²²° 
          ²²²°    °²²²²²²°  ²²²²²°                                                           ²²²²²° 
         °²²²     °²²°°²²²  ²²²²²²²°       °²²²²²  ²²°   °²°²²°    ²²°   °²²²²²²²°  °²²±°    °²²²²² 
         ²²²°     °²²  °²²  ²²°°°²²²±      °²°  ²² ²²°   °²°²²°    ²²°   °²²°°°°  °²²²²²²°    °²²²²± 
        °²²²      °²²²²²²²  ²²°   ²²²°     °²°  ²² ²²°   °²°²²°    ²²°   °²²°    °²²°          °²²²²° 
        °²²°      °²²²²²²±  ²²°    ²²°     °²²²²²° ²²°   °²°²²°    ²²°   °²²²²²²²°²²²²²²°       ²²²²² 
        ²²²       °²²°°²²²² ²²°    ²²°     °²²²²²²°²²°   °²°²²°    ²²°   °²²²²²²° °°²²²²²°      °²²²²° 
        ²²²       °²²  °²²² ²²°   °²²°     °²°  °²°²²°  °²² ²²°    ²²°   °²²°    °°    ²²°       ²²²²² 
        ²²²       °²²²²²²²° ²²² °²²²²°     °²²²²²²°²²²°°²²° ²²²    ²²²   °²²°    ²²² °²²²°       ²²²²² 
        ²²²°      °²²²²²²°  ²²²²²²²²°      °²²²²²°  ²²²²²²  ²²²²²² ²²²²²²²²²²²²²²°²²²²²²°        ²²²²² 
        ²²²±       °°°°°°   °°²²²²°        °°°°°     °°°°    °°°°° °°°°°° °°°°°°° °°°°°°         ²²²²² 
        ²²²²°                 °°°°                                                              °²²²²² 
        °²²²²°                                                                                  ²²²²²² 
         ²²²²²°                                                                                ²²²²²²² 
          ²²²²²±                                                                             °²²²²²²²° 
          °²²²²²²°                                                                          °²²²²²²²² 
           °²²²²²²²°                                                                      °²²²²²²²²² 
            °²²²²²²²²°                                                                  °²²²²²²²²²² 
             °²²²²²²²²                                                                °²²²²²²²²²²²° 
               °²²²²²²                                                            °°²²²²²²²²²²²²² 
                 °²²²²  °²²²²²°°                                              °²²²²²²²²²²²²²²²²° 
                  ²²²°°²²²²²²²²²²²²°°                                   °°²²²²²²²²²²²²²²²²²²²° 
                 °²²°°²²²²²²²²²²²²²²²²²²²²±°°°                  °°°²²²²²²²²²²²²²²²²²²²²²²²²° 
                 ²²²°²²²²²²²²²²²²²²²²²²²²²²²²²²²²²²²²²²²²²²²²²²²²²²²²²²²²²²²²²²²²²²²²²²²° 
                 ²²²²²²²²²²²²²²²²²²²²²²²²²²²²²²²²²²²²²²²²²²²²²²²²²²²²²²²²²²²²²²²²²²²²° 
                 ²²²²²²²²²²°   °²²²²²²²²²²²²²²²²²²²²²²²²²²²²²²²²²²²²²²²²²²²²²²²²°° 
                 ²²²²²²²²°          °°²²²²²²²²²²²²²²²²²²²²²²²²²²²²²²²²²²²²°° 
                 ²²²²²²²²                  °°°°²²²²²²²²²²²²²²²²²²°°°° 
                 °²²²²²²² 
                 °²²²²²²² 
                  ²²²²²²² 
                   ²²²²²² 
                   °²²²²² 
                    °²²²° 
                      º 
                      ÈÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍ» 
                                      La BDBulles-Team vous presente                º 
                    ÉÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍͼ 
                    º 
                    º  Titre            :  Persepolis T02 
                    º  Style            :  AutoBiographie 
                    º  Auteur(s)        :  Marjane Satrapi 
                    º  Editeur          :  L'Association 
                    º  Date de parution :  2001 
                    º  Langue           :  Francais 
                    º 
                    º  Date de release  :  12/2003 
                    º  Nombre de pages  :  82 + (4 couv) 
                    º  Largeur de la BD :  1280 pixel 
                    º  Taille de la BD  :  23.3 mo 
                    º 
                    º  Numero ISBN : 2-84414-079-3 
                    º 
                    ÈÍ» 
                      º 
                      ° 
                  :) ^^  (: Le partage est la cle de la connaissance alors ... partagez !

جلد دوم

فایل های ضمیمه

• Cover.png
    Cover.png
    176.6 KB · نمایش ها: 24

ch_hamid123

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بسیار ممنون از زحمتی که کشیدید. من فایل‌ها را دانلود کردم. اگر لطف کنید و دو جلد دیگر را هم آپلود کنید ممنون می‌شم :rolleyes:

kakoo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
چرا روی پارس اسپیس نمی ذاری که بشود با برنامه های بارگزاری فایل از اینترنت انها را به طور مستقیم گرفت. البته دستت درد نکنه به خاطر همینش هم

حقيقتش برای من زياد فرق نداره، حلا که parsaspace ميخواهيد، جلد آخر را آنجا ميگذارم.

جلد چهارم

Persiana

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
129
دست شما درد نکنه، خيلى‌ عالى بود، واقعا ممنون
thanks.gif

راستى فکر کنم اگر لينک هاى دانلود کتاب را در کتابخانه ى مجازى‌ پرشين تولز هم بگذاريد خيلى خوب شود ^_^

kakoo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
کد:
Spanish edition

http://rapidshare.com/files/37316062/Satrapi__Persepolis_1__Spanish_.pdf

http://rapidshare.com/files/37317375/Satrapi__Persepolis_2__Spanish_.pdf

http://rapidshare.com/files/37317640/Satrapi__Persepolis_3__Spanish_.pdf

http://rapidshare.com/files/37318194/Satrapi__Persepolis_4__Spanish_.pdf

English edition

translated by the Swedish husband of Marjane Satrapi. The 4 books were published in 2 volumes

http://rapidshare.com/files/37310999/Satrapi__Persepolis_1__English_.pdf

http://rapidshare.com/files/37311482/Satrapi__Persepolis_2__English_.pdf

Italian edition

I could only find the first two books out of 4, so I have not converted it into .pdf, but left it in .jpg's

http://rapidshare.com/files/45614020/Italian.rar

iranianengineer

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من واقعا متاسفم که شما به جای این همه کتاب مفید یک چنین کتابهای سخیفی را برای دانلود میگذارید.
نویسنده خائن این کتاب با کمک صهیونیست ها فیلم موهن پرسپولیس را ساخت.
یادمان باشد هیچگاه به خاطر اینکه با شخص یا گروهی مخالفیم یا اینکه منافعمان تامین نشده ارزشهای انسانی را کوچک نشماریم.

عکسهایی از فیلم موهن پرسپولیس

o00x03.jpg

122et91.jpg

zlybrb.gif

4m0x3

dc7huf.jpg

از وبلاگ خودم

فيلم ضدايراني پرسپوليس، نامزد فرانسه براي اسكار امسال

فرانسه اعلام كرد فيلم كارتوني پرسپوليس ساخته مرجان ساترپي، فيلم برگزيده اين كشور براي شركت در مراسم جايزه اسكار سال دو هزار و هشت خواهد.

به گزارش الف از خبرگزاري ها، مركز ملي سينماي فرانسه روزگذشته اعلام كرد فيلم كارتوني پرسپوليس ساخته مرجان ساتراپي و ونسان پرونو كه به صورت فكاهي و فانتزي انقلاب اسلامي سال پنجاه و هفت ايران را مورد تمسخر قرار داده است فيلم برگزيده اين كشور براي شركت در اسكار سال دو هزار و هشت خواهد بود.

بنابراين گزارش، ساتراپي در اين فيلم دختري كوچك از طبقه متوسط ايران را تصوير مي كند كه به شدت تحت فشار اجتماعي قرار دارد. اين فيلم، انقلاب اسلامي ايران در سال پنجاه و هفت را با استفاده از ريشخند اكسپرسيونيستي به تمسخر مي گيرد و بر اساس كتابي نوشته خود وي ساخته شده است.

گفتني‏ست جايزه فستيوال كن كه در ماه مي برگزار شد نيز يكي از جوايز خود را به كارگردان اين فيلم اختصاص داد. در زمان اعطاي جايزه به اين فيلم، نماينده جمهوري اسلامي ايران بر ضد اسلام ستيزي اين فيلم ضد ايراني اعتراض كرده بود. علاوه بر اين، بنياد سينمايي فارابي نيز با ارسال نامه اي به اين فيلم توهين آميز اعتراض كرده است.

اين فيلم در كنار 'خانم چاترلي' ساخته پاسكال فران و 'موميايي' اثر اوليور داهان نامزد شركت در مراسم اسكار شده است.

پرسپوليس ساخته شركت فيلم سازي سوني پيكچرز بوده و در آينده نزديك بر پرده سينماهاي آمريكاها نيز به نمايش درخواهد آمد.

اضافه مي شود، وزير خارجه فرانسه در روزهاي گذشته طي اظهاراتي بي سابقه بار ديگر با تكرار مواضع جنگ طلبانه و تهديد آميز خود عليه ايران ادعا كرد كه جهان بايد براي بدترين حالت يعني جنگ بر سر بحران هسته‌اي ايران با جامعه جهاني آمادگي داشته باشد.

پيروي مراكز سياستگذار فرهنگي از تصميمات سياسي، از ديرباز در محافل فرهنگي غرب رايج بوده است و طي ده هاي متمادي تاريخ هنر هفتم، مراكز تصميم سازي فرهنگي غرب، هماهنگ با سياست هاي دستگاه سياسي به حمايت از برخي توليدات و توليدكنندگان كشورهاي ديگر پرداخته اند.

Persiana

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
129
من واقعا متاسفم که شما به جای این همه کتاب مفید یک چنین کتابهای سخیفی را برای دانلود میگذارید.

احتمالا پروفسور حميد مولانا، استاد دانشگاه هاى ‌آمريکا که مورد تأييد دولت جمهورى اسلامى ايران هم هست رو مى شناسيد. هرچند وقت يک بار از ايشون دعوت ميشه که بيان اينجا و عليه آمريکا داد سخن بدن، يک بار ازشون پرسيدند که جناب پروفسور، شما که اينقدر از آمريکا بد ميگين، پس چرا خودتون رفتيد مقيم اون کشور شديد و از سرزمين شيطان خارج نمى شويد؟ ايشون هم پاسخ دادند که براى شناخت دشمن بايد به قلب آن نفوذ کرد.

پس تأسف خوردن نداره. به علاوه کتاب هاى به زعم شما مفيد هم به وفور در کتابخانه ى انجمن پيدا ميشن، پس از اين نظر هم مشکلى ‌نيست.

به علاوه نميدونم الان مدارس دخترانه چه وضعى دارند، ولى در سال 61-62 (دوران دبستان) يک خانم مدير داشتيم سبيلو با يک خال گنده بالاى لبش که صبح به صبح با يک قيچى‌گنده که به قيچى پشم زنى گوسفندان شبيه بود ميومد سر صف و بچه هاى ى 6-7 ساله ى معصوم رو با اون قيچى وحشتناکش تهديد مى‌ کرد که اگه يه تار موتونو بيرون ببينم، تمام موهاى سرتو با اين قيچى‌مى‌کنم تا کچل شين! سال سوم دبستان از اين کفش هاى ‌ورزشى ساقدار اومده بود، ولى حق نداشتى از اونا بپوشى، حتى‌ اينکه يه دونه خط رنگى تو کفشت وجود داشته باشه جرم بود. همون زمان يه کفش ورزشى سفيد داشتم که روى زبونش 3 تا بادکنک کوچولوى قرمز و زرد و سبز داشت که با تلسکوپ اتمى قابل رويت بود اونوقت ناظم با شعورمون عربده کشيد سر من که کفش دلقک ها رو پوشيدى‌ اومدى، از فردا با اينا ديگه نمياى مدرسه. دوم راهنمايى يکى‌ از بچه هاى مدرسه رو به جرم اينکه پنجره ى سرتا پا رنگ شده ى کلاس رو باز کرده بود که نفسى تازه کنه و صاف همون موقع يه پسرى‌ هم از کوچه داشته رد ميشده از مدرسه بيرونش کردند، اونم رفت خودشو از ظبقه ى ششم يه ساختمون انداخت پايين و کشت. تو دوران دبيرستان هم يه چيز بامزه ديدم، غير از گشتن کيف و وسايلت و چک کردن بلندى‌و کوتاهى‌جوراب و ناخنت، زير دماغت رو هم نگاه مى کردند که سبيل دارى (همون کرک هاى بالاى ‌لب) يا اينکه ندارى!!

در هر صورت برعکس مامان و مامان بزرگم که هميشه ميگفتند آدم وقتى مدرسه ميره قدرشو نميدونه و بعدا حسرتشو ميخوره، من اصلا هم حسرتشو نمى‌خورم و جدا خوشحالم که تموم شد.
‌‌

Dariush

Registered User
لایک‌ها
4
احساساتی شدن چیزی رو عوض نمیکنه. من هیچ چیز توهین آمیزی در فیلمش ندیدم. این برخوردها:
dc7huf.jpg

کاملا آشناست و حقیقته. گفتن حقیقت هر چند تلخ هم هیچ ایرادی نداره. یادم نمیره توی مدرسه برای عکس بوروس لی باید میرفتیم دفتر ناظم. چد بار موهامو تو مدرسه با قیچی یک جوری زدند که باید کچل میکردم شلوار لی ممنوع بود!! و ..... الان هم فرقی نکرده پلیس میاد تو خیابون به دختر مردم گیر میده!
من به خانم ساتراپی درود میفرستم امیدوارم روزی اصل ماجرا درست بشه نه کسی که حقیقتی رو روایت کرده

khabgard

Registered User
لایک‌ها
8
سلام
بابت کتاب ها واقعا دستتون درد نکنه ، خیلی برای من جالب بودن .:happy:

داستان فیلم پرسپولیس :

کودکی مرجان همزمان میشود با انقلاب در ایران و وقایع مهم تاریخی که در حال رخ دادن است . مرجان دوست دارد

پیامبر باشد و به نوعی خود را پیامبر میداند از طرفی عاشق فیلمهای بروسلی است ، او لیستی تهیه کرده است که

وقتی به پیامبری رسید دنیا را طبق آن تغییر دهد و دنیا را به آن شکل در آورد که دوست میدارد . عموی مرجان

کمونیست است و در زندانهای شاه به سر میبرد وقتی مرجان می بیند همه با شاه مخالف هستند اعتراض میکند که

شاه فرستاده خداست و این را خود خدا به او گفته است . پدر مرجان سعی میکند برای او توضیح دهد که شاه از

طرف خدا نیست به همین دلیل داستان رضا شاه و براندازی اخرین پادشاه قاجاری را برای او توضیح میدهد به این

صورت که رضا شاه تصمیم میگیرد ایران را مدرن کند و قصد داشته است یک سیستم جمهوری در ایران برقرار کند که

با وسوسه انگلیسها از اینکار صرفنظر میکند و خود در راس امور قرار میگیرد و تبدیل به یک دیکتاتور زورگو میشود . و

سپس هم پسرش میاید که او هم به نوعی دیکتاتور است . خانواده مرجان فکر میکنند که وضعیتی بدتر از حکومت

شاه نمیتواند پدید بیاید و هر حکومتی بیاید بهتر است و از طرفی خیلی امیدوار هستند که با انقلاب کشور بالاخره

روی آزادی را ببیند . تا اینکه انقلاب به سرانجام میرسد و عموی مرجان از زندان بیرون میاید و در ادامه **** حکومتی

ایران ؛ جمهوری اسلامی اعلام میشود و پس از مدتی کوتاه عراق از موقعیت به وجود آمده در ایران استفاده میکند و

به این کشور حمله میکند . حکومت هم به بهانه دشمنان خارجی و داخلی بسیاری از مخالفان خود را زندانی می کند

و اعدام میکند که عموی مرجان یکی از اعدام شدگان است . شرایط مرجان نسبت به قبل کاملا عوض میشود او که

دختر بچه ایی است حالا باید با حجاب بگردد و باید در مدرسه مراسم مذهبی را اجبارا انجام دهد . در ادامه تضادهای

جامعه ایران را به تصویر میکشد از طرفی حکومت سعی میکند با افراطی گری مردم را در تنگنا مذهبی قرار دهد و از

طرفی دیگر مردم به طور مخفیانه خرید و فروش موسیقی های ممنوعه و عکسهای ممنوعه و کارهایی از این قبیل

روی می اورند بنابراین جامعه دارای دو چهره میشود یک چهره اداری یعنی آنطور که حکومت میخواهد و یک چهره

دیگر که به نوعی شخصی تر است و خطوط قرمز در آن شکسته می شود .

در مدارس معلمها مدعی هستند که پس از انقلاب ما آزادی خود را به دست آورده ایم و مدعی میشوند که در ****

جمهوری اسلامی هیچ زندانی سیاسی نداریم و این باعث اعتراض شدید مرجان میشود که حالا دیگه دختر سیزده

ساله ایی است و مرجان اعتراض میکند که در زمان شاه عمویش زندانی بود اما در حکومت اسلامی او را اعدام

کردند .

در ادامه مرجان که دختری نوجوان است به اتریش فرستاده میشود ولی اروپا و کلا غرب آنگونه نیست که او فکر

میکرده است تفاوت فرهنگی آنچنان زیاد است که برای او قابل تحمل نیست . ادمهایی که اگر به خودشان توهین کنی

ناراحت نمیشوند ولی اگر به سگ شان توهین کنی برافروخته میشوند . مرجان در اتریش عاشق میشود ولی متوجه

میشود پسری که دوست دارد هم جنس باز است مرجان از ایرانی بودن خودش شرم دارد و برای همین خود را

فرانسوی معرفی میکند که موجب تمسخر دوستانش میشود در ادامه یکبار دیگر عاشق میشود و فکر میکند مرد

رویایی ارزوهایش را پیدا کرده است ولی خیلی زود او را در آغوش یک نفر دیگر می بیند . او در اروپا شدیدا تحت فشار

است و در آخر هم توسط یک زن بورژواز که پیش او زندگی میکرده ( چیزی شبیه کلفتی ) متهم میشود به دزدی و او

هم با عصبانیت آن خانه را ترک میکند و در خیابانهای اروپا در به در میشود . تا اینکه بیمار میشود و در گوشه خیابان می
افتد .

مرجان تصمیم میگیرد به ایران برگردد برای همین به خانواده اش زنگ میزند که بدون هیچ گونه سوال و جوابی اجازه

دهند او باز گردد و خانواده هم استقبال میکنند او اینبار که به ایران بر میگردد بسیار سرخورده است و روح او دیگر مرده

است و در این شرایط فامیل و آشنا به دیدن او میایند و منتقد هستند که چرا او با اینکه اروپا رفته است انقدر شلخته

میگردد و آنها هم تصورات غیر واقعی از اروپا و اروپا رفته ها دارند . دخترهای فامیل هم برایشان جالب است که آیا او

در اروپا با پسری هم آغوشی داشته است یا خیر و نشان میدهد که تصور ایرانیان از اروپا بسیار غیر واقعی می

باشد . بازگشت مرجان مصادف است با تمام شدن جنگ ، جنگی که در آن یک میلیون نفر از طرفین کشته میشوند

بدون اینکه نتیجه ایی در بر داشته باشد . و در همین حین هم یک گروه مخالف حکومت به ایران تعرض میکند (

مجاهدین خلق ) و این باعث میشود که حکومت بسیاری از زندانیان سیاسی را اعدام کند که تعداد آنها به چند هزار

نفر میرسد . در ادامه خدا را در خواب میبیند و خدا او را تشویق به ادمه میدهد و او تصمیم میگیرد ادامه بدهد و به

همین دلیل در کنکور شرکت میکند و وارد دانشگاه می شود در دانشگاه نیز با پسری آشنا میشود اما باز هم دچار

مشکلات میشود و معمولا توسط کمیته و پلیس ایران دستگیر میشوند و به همین دلیل مجبور به ازدواج با آن پسر

میشود تا در روابط راحت تر باشند ولی پس از چندی متوجه میشود که آن پسر به درد زندگی مشترک با او نمیخورد .

در یکی از پارتی های دانشگاهی کمیته به جشن میریزد و یکی از دوستان او به نام نیما در هنگام فرار از پشت بام

پرتاب میشود و میمیرد و این باعث میشود که مرجان دوباره تصمیم بگیرد از ایران خارج بشود و این بار به فرانسه برود .

ولی ابتدا تصمیم میگیرد از همسرش جدا شود چیزی که او را از طلاق می ترساند این است که در ایران وقتی زنی

طلاق میگیرد تمام اهل محل یا بهتر بگویم مردهای محل میخواهند با او هم آغوشی کنند . در نهایت از ایران خارج

میشود و به فرانسه میاید و با خروجش از ایران داستان فیلم تمام میشود اما مصیبت های او ادامه خواهد داشت .

منبع

iranianengineer

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بله درسته کتابهای مفید در کتابخانه زیادن
بله درسته عقاید همگان باید گفته شود
ولی آیا موضوع فیلم درست است؟
چقدر جالب است که در فیلم دو بخش مورد حمله قرار گرفته حجاب و کمیته
میدونید کمیته چقدر زحمت کشید در اون زمان من نمیگم همشون امام زاده بودن
وقتی در مورد چیزی میخواهیم نظر بدیم چون با فلان شخص مشکل داریم پس کل مجموعه بد هستش.
البته اینجا جای بحث نیست ولی آیا حجاب برای یک انسان, زیبا نیست؟یا اینکه هر کی حجاب داره سیبیل داره
بزرگترین اشکال ما ایرانیا اینه که یه جوالدوز به خودمون میزنیم و یک پر قو به اجنبی
چقدر خوب میشد یک ذره وطن پرست میبودیم نه مثل نویسنده این کتاب با دشمنان ملت ایران یه فیلم ضد ملت خودم درست کنم

بالا