آژانس هواپیمایی
pop up

نرم افزاری برای بالا آوردن چند سیستم عامل با هم

شروع موضوع توسط coolzero ‏13 نوامبر 2007 در انجمن سیستمهای عامل

  1. coolzero

    coolzero Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏1 ژوئن 2007
    نوشته ها:
    847
    تشکر شده:
    3
    محل سکونت:
    unja
    این ماشین مجازی میتونه چند تا سیستم عاملتونو( مهم نیست لینوکس باشه یا مک یا ویندوز) با هم بالا بیاره!:f34r:

    برای دریافت این برنامه در سایت به طور رایگان ثبت نام کنید و اونو دریافت کنین
    حجمش 300-400 mb
    صفحه ثبت نام و دریافت ویرچوال ماشین: http://www.vmware.com/download/ws/lic_602_win.html

    serial : JC9D9-V4VA9-E0H4V-4WXN7
     
  2. pirmard

    pirmard Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏21 آگوست 2007
    نوشته ها:
    837
    تشکر شده:
    3
    ارادتمند استاد
    می بینم که داری کولاک می کنی با تاپیکای جیگرت
    ایشالله شیرینی مدیریتت :D

    [​IMG]
     
  3. coolzero

    coolzero Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏1 ژوئن 2007
    نوشته ها:
    847
    تشکر شده:
    3
    محل سکونت:
    unja
    لول
    نه دادا من مدیریت مجازی علاقه ای ندارم :D مدیریت شبکه شرکت بسه :D اون تاپیکو که خوندی؟ پس میتونی شرکت چقد جنگ دارم هر روز
    تو جبهه لینوکس بر ضد سپاه مایکروسافت :D
     
  4. rax

    rax کاربر قدیمی پرشین تولز

    تاریخ عضویت:
    ‏15 دسامبر 2004
    نوشته ها:
    10,228
    تشکر شده:
    1,346
    محل سکونت:
    تهــــــــــــرون
    حالا خوبه شما 1 لینوکس میشناسید یه ماکروسافت.:دی

    کلا من با BSD بیس ها موافقم...

    تو مک البته دوستان میدونند که این نرم افزارها انگشت کوچیکه پاراللز هم نمیشن.. تو ویندوز هم بای اجرای لینوکس بسته به توزیع معمولا VPC و VMware رقابت دارند ولی تو لینوکس VMW فکر میکنم از بقیه جلوتره..
     
  5. coolzero

    coolzero Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏1 ژوئن 2007
    نوشته ها:
    847
    تشکر شده:
    3
    محل سکونت:
    unja
    تو شرکت یه Free BSD پیدا کردم
    یه تاپیک میزنی یکم از BSD بگی؟ پلیییز :D
     
  6. Mod.Chip

    Mod.Chip Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏10 جولای 2007
    نوشته ها:
    824
    تشکر شده:
    2
    محل سکونت:
    تهران
    ماکروسافت هم یه Virtual PC داره که از Vmware یکمی ساده تره ولی من خودم Vmware نسخه 6 رو ترجیح میدم امکانات خیلی خوبی داره .
     
  7. boxilink
  8. sh_sepehr

    sh_sepehr Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏8 نوامبر 2006
    نوشته ها:
    38
    تشکر شده:
    0
    من این برنامه رو نصب کردم ولی نتونستم باهاش کار کنم !!! همش میگه :Oprating System not Found !!!!
    از ویندوز اکس پی و ویستا استفاده میکنم ! تو هردوش هم همینو میگه !! میشه یکی لطف کنه و یک فیلم آموزشی یا PDF بزاره ؟!!!
     
  9. Mod.Chip

    Mod.Chip Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏10 جولای 2007
    نوشته ها:
    824
    تشکر شده:
    2
    محل سکونت:
    تهران
    خوب باید روش سیستم عامل نصب کنی بعد Vmware 6 به صورت Default نام درایو CDRom رو روی Auto میزاره که اکثرا من دیدم درایو CD رو اینطوری نمیشناسه و نمیشه با CD سیستم عاملی که میخواید نصب کنید بوتیبل بالا بیاید. شما برو از داخل Setting خوده برنامه درایو Cdrom رو از روی Auto به روی نام درایو Cdrom تغییر بده (مثلا اگر درایو F هست درایو F رو انتخاب کن )
     
  10. sh_sepehr

    sh_sepehr Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏8 نوامبر 2006
    نوشته ها:
    38
    تشکر شده:
    0
    من میخوام همون سیستمی که نصبه برام از رو هارد بیاره بالا نه از رو سیدی دوباره نصب کنی !!! نمیشه ؟!!!
     
  11. S@LAR

    [email protected] Guest

    تاریخ عضویت:
    ‏22 جولای 2007
    نوشته ها:
    219
    تشکر شده:
    1
    خودتون باهاش کار کردین ؟

    درست کار میکنه ؟ هنگ منگ کهه نمیکنه ؟