• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

نرم افزار قدرتمند دریافت فایل از تورنت

taha1390

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
با سلام
همونطور که می دونید سرور های تورنت یکی از بهترین راه ها برای دریافت فایل هست که همه باهاش آشنا هستند.ولی برای دریافت فایل از تورنت باید از نرم افزار های خاصی استفاده کرد.یکی از این نرم افزار ها نرم افزار بیت تورنت هست که نسبت به بقیه خیلی بهتر و کاملتره که روی همه نسخه های ویندوز هم نصب مشه و سرعت دانلود بالایی هم داره.پیشنهاد می کنم از دستش ندید.
دوستان برای دریافت این نرم افزار از سایت سرزمین دانلود روی لینک دانلود زیر کلیک کنن.

دانلود

• Like
Reactions: bat

kingsat

Registered User
لایک‌ها
15
با سلام
همونطور که می دونید سرور های تورنت یکی از بهترین راه ها برای دریافت فایل هست که همه باهاش آشنا هستند.ولی برای دریافت فایل از تورنت باید از نرم افزار های خاصی استفاده کرد.یکی از این نرم افزار ها نرم افزار بیت تورنت هست که نسبت به بقیه خیلی بهتر و کاملتره که روی همه نسخه های ویندوز هم نصب مشه و سرعت دانلود بالایی هم داره.پیشنهاد می کنم از دستش ندید.
دوستان برای دریافت این نرم افزار از سایت سرزمین دانلود روی لینک دانلود زیر کلیک کنن.

دانلود

با سلام من اين برنامه رو دانلود و نصب كردم و فايل تورنت هم گرفتم و دادم بهش ولي متاسفانه حتي يك درصد هم جلو نميره و همش رو صفر مونده آيا براي استفاده ازش بايد چير بي ان داشته باشم؟
يا مشكل چيز ديگش ممكنه راهنمائي كنيد.

Residentiwill

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
با سلام من اين برنامه رو دانلود و نصب كردم و فايل تورنت هم گرفتم و دادم بهش ولي متاسفانه حتي يك درصد هم جلو نميره و همش رو صفر مونده آيا براي استفاده ازش بايد چير بي ان داشته باشم؟

عزیز دل
آخه کی utorrent رو ول میکنه بره چیز دیگه نصب کنه. utorrent کم حجم ترین برنامه دانلود تورنت هست که کمترین منابع رو هم از سیستم اشغال میکنه.
اصلا چرا به حرف من گوش کنی، خودت موقع دانلود میتونی لیست نفرات متصل به اون دانلود رو ببینی. نگاه کن از هر 10 نفرشون 7 تاش دارن از utorrent استفاده میکنن. اون سه تای بقیه هم تا الان از قافله عقب بودن وگرنه اونام بدونن میشن مثل اون 7 تا.

hojat2

Registered User
لایک‌ها
2
دوست عزیز باید دقت کنی فایل تورنتی که استفاده می کنی سیدر بالایی داشته باشه
اگه سیدرت پاین باشه یا دانلود نمی شه یا سرعت دانلودت میاد پایین

hojat2

Registered User
لایک‌ها
2
عزیز دل
آخه کی utorrent رو ول میکنه بره چیز دیگه نصب کنه. utorrent کم حجم ترین برنامه دانلود تورنت هست که کمترین منابع رو هم از سیستم اشغال میکنه.
اصلا چرا به حرف من گوش کنی، خودت موقع دانلود میتونی لیست نفرات متصل به اون دانلود رو ببینی. نگاه کن از هر 10 نفرشون 7 تاش دارن از utorrent استفاده میکنن. اون سه تای بقیه هم تا الان از قافله عقب بودن وگرنه اونام بدونن میشن مثل اون 7 تا.

utorrent و bittorrent ساختاری یه برنامن فقط اسماشون با هم فرق می کنه

GraduallyMeanin

Registered User
لایک‌ها
99
utorrent و bittorrent ساختاری یه برنامن فقط اسماشون با هم فرق می کنه

ساختاری که همه دانلود کننده های تورنت یکی هستن ولی عملا این دوتا دو برنامه هستن با حجم متفاوت و کارایی متفاوت. یو تورنت خیلی سبکتره و حافظه چندانی از سیستم نمیگیره درصورتیکه بیت تورنت سنگینتره و آمار استفاده ش هم کمتره.

بالا