هر دو کامپیوتر سیستم عامل windows 7 دارند
ehsan_iace Registered User تاریخ عضویت 11 جولای 2009 نوشتهها 1,413 لایکها 763 22 ژانویه 2012 #1 هر دو کامپیوتر سیستم عامل windows 7 دارند
brainsore Registered User تاریخ عضویت 1 مارس 2008 نوشتهها 5,886 لایکها 3,189 محل سکونت دور 22 ژانویه 2012 #2 radmin البته فی الواقع یک نرم افزار ریموت دسک تاپه با امکانات جانبی.
WinDesign Registered User تاریخ عضویت 3 فوریه 2011 نوشتهها 390 لایکها 176 محل سکونت UK 22 ژانویه 2012 #3 من از BigAnt استفاده میکنم. کامل و بدون نقص هست. 2 نسخه داره. هم برای سرور هم برای کلاینت. روی کامپیوتر A نسخه سرور + کلاینت رو نصب کنید و روی کامپیوتر B فقط نسخه کلاینت. دانلود + توضیحات
من از BigAnt استفاده میکنم. کامل و بدون نقص هست. 2 نسخه داره. هم برای سرور هم برای کلاینت. روی کامپیوتر A نسخه سرور + کلاینت رو نصب کنید و روی کامپیوتر B فقط نسخه کلاینت. دانلود + توضیحات
criss21 Registered User تاریخ عضویت 10 دسامبر 2011 نوشتهها 158 لایکها 40 22 ژانویه 2012 #4 من یه سوال داشتم ما یه مودم وایرلس داریم گاهی 5 نفری بچه ها میان اینجا ای پی میدیم یه بازی استراتژیک (the fate of hellas) میزنیم حالشو میبریم چطوری میشه کسی رو از توی خونه ی خودش با مودم خودش وصلش کنیم به سرور خودمون یعنی یه شبکه بشیم با دوتا مودم
من یه سوال داشتم ما یه مودم وایرلس داریم گاهی 5 نفری بچه ها میان اینجا ای پی میدیم یه بازی استراتژیک (the fate of hellas) میزنیم حالشو میبریم چطوری میشه کسی رو از توی خونه ی خودش با مودم خودش وصلش کنیم به سرور خودمون یعنی یه شبکه بشیم با دوتا مودم