آژانس هواپیمایی
pop up

نشان دهنده ي متن و تاريخ در هوا با 8 ال اي دي

شروع موضوع توسط chia ‏17 آگوست 2007 در انجمن برق و الکترونیک

  1. chia

    chia Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏18 ژانویه 2006
    نوشته ها:
    242
    تشکر شده:
    2
    محل سکونت:
    تو موتور خونه ي جهنم
    سلام

    از اين رو كه بخش الكترونيك را افتاده يكي از پروژ هاي دانشجويي مون رو آپ كردم

    يه نگاهي بندازين:rolleyes:


    البته ميدونم ساختنش راحت نيست اما گفتم دوستان يه اطلاعاتي در اين زمينه كسب كنن:D

    [​IMG]
     

    فایل های ضمیمه:

  2. chia

    chia Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏18 ژانویه 2006
    نوشته ها:
    242
    تشکر شده:
    2
    محل سکونت:
    تو موتور خونه ي جهنم
    ميگم درسته گفتن يه نظر حلاله

    اما فايلي هم كه همراهش آپ كردم ارزش دانلود داره (لابد داشته كه آپ كردم)

    يه چند تا نظر هم بديد حالا كه 31 بار اين تاپيك رو خونديد ثواب داره به خدا:blink:

    شرط مي بندم اگه گفته بودم كه سورس برنامه رو مثلا به 10000 تومن ميفروشم تا حالا كلي اي ميل و از اين چيزا دريافت ميكردم:wacko:
     
  3. mohsen++

    mohsen++ Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏13 آگوست 2005
    نوشته ها:
    194
    تشکر شده:
    4
    مخلص آقا چیا
    من که دانلودش کردم ولی خب از avr سر در نمی یارم تازه میخوام شروع کنم
    ببخشید اگه تشکر نکردم از دستم در رفت:blush:
     
  4. mohsen++

    mohsen++ Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏13 آگوست 2005
    نوشته ها:
    194
    تشکر شده:
    4
    راستی یه سوال
    اسم شما کجاییه ؟
     
  5. chia

    chia Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏18 ژانویه 2006
    نوشته ها:
    242
    تشکر شده:
    2
    محل سکونت:
    تو موتور خونه ي جهنم
    خواهش مي كنم دوست عزيز

    من اون پست دومي رو براي اين نزدم كه كسي معذرت خواهي بكنه يا ازم تشكر بكنه

    فقط خواستم دوستان نظر بدن

    اگه مشكلي يا سوالي هم براتون پيش اومد بپرسيد حتما جواب خواهم داد

    اسمم همتوي pdf نوشته شده
     
  6. chia

    chia Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏18 ژانویه 2006
    نوشته ها:
    242
    تشکر شده:
    2
    محل سکونت:
    تو موتور خونه ي جهنم
    اينم يه برنا تو براي ساختن كد هاي مورد نظر براي كاركترهاي مختلف

    كافيه اسم متغير مورد نظر رو كه تو برنا مه ازش مي خوايد استفاده كنيد
    در تكست باكس name of varieble تايپ كنيد (مثلا X)

    و تعداد سطونها رو هم از select مشخص كنيد

    با مشخس كردن پيكسلهاي مورد نظر كد اون رو در 8 يا 5 متغير از X0 تا X7 يا X4 با هگز نشون ميده

    با زدن دكمه ي clear پيكسلها پاك ميشن و كد مورد نظر به تكست باكس بالايي ميره كه با زدن دكمه ي copy تمام محتويات اون تكست باكس در كليپ بورد ويندوز ذخيره ميشه

    اين مقادير hex كدهاي ستوني كاراكتر مورد نظر هستند كه در متغير X0 تا X7 با علامت : از هم جدا شدن و در برنامه نويسي AVR كاربرد دارن
     

    فایل های ضمیمه:

    • key maker.zip
      اندازه فایل:
      18.4 KB
      نمایش ها:
      47
  7. boxilink
  8. pirmard

    pirmard Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏21 آگوست 2007
    نوشته ها:
    837
    تشکر شده:
    3
    ممنون چیا جان
    دستت درد نکنه خداییش
    دو تا سوال دارم .
    1- فرستنده و گیرنده مادون قرمز هر دو رو قسمت متحرک سوارن ؟ :blink: تو عکس اینجوری دیدم آخه .
    2- واسه شروع به ساخت به نظرت اگر کارهای برق رسانیشو بیخیال شم و یک باتری کتابی با رگولاتور 7805 روی برد سوار کنم مشکل خاصی پیش نمی یاد ؟

    ممنون میشم
     
  9. pirmard

    pirmard Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏21 آگوست 2007
    نوشته ها:
    837
    تشکر شده:
    3
    یه چیز دیگه :
    چیا جان اگه اطلاعات از برد کیبورد دار با فیش سه سیمه می ره به ساعت پس اون اینفرارد سندر و رسیور ها چیه ؟

    الان شما یه اینفرارد سندر و رسیور داری برای سرعت سنجی و یک سندر و رسیور هم داری برای ترنسفر دیتا از برد کیبورد دار به برد متحرک ؟ درست فهمیدم ؟

    ضمنا اون مادگی فیش سه سر که روی جعبه نصب شده چه جوری به قسمت متحرک وصل میشه ؟
     
  10. chia

    chia Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏18 ژانویه 2006
    نوشته ها:
    242
    تشکر شده:
    2
    محل سکونت:
    تو موتور خونه ي جهنم
    سلام

    ديود فرستنده ي مادون قرمز مستقيم به آي سي atmega 16 وصله و اون فيش داراي سه سيمه،منفي،مثبت 5 ولت وديتا هستش كه تغذيه ي ميكرو ي سندر رو تامين ميكنه و اطلاعات هم از طريق سيم به ديود مادون قرمز ميرسه كه اونم به صورت دوش مانند از بالا به روي برد چرخان مسلطه
    روي بر چرخان هم (در مركزش) يك آي سي گيرنده ي مادون قرمز كه از توي ماوس هاي جنيوس در آوردم هستش

    اطلا عات از ديود فرستنده به مركز برد فرستاده ميشه و گيرنده هم به ميكروي atmega 8 ميده

    اون ذو تا فرستنده و گيرنده ي مادون قرمز ديگه هم كار تشخيص يك دور كامل زدن برد را ميده كه اگه برنامه رو تحليل كنيد پايه ش رو پيدا ميكنيد البته از روي برد هم معلومه

    اما من خودم توصيه نميكنم كه اين رو بسازيد

    چون ساختنش خيلي مشكله

    موفق باشيد
     
  11. chia

    chia Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏18 ژانویه 2006
    نوشته ها:
    242
    تشکر شده:
    2
    محل سکونت:
    تو موتور خونه ي جهنم

    1- نه توي پست بالايي شرح دادم
    2- در اون صورت بردت يه كم لنگ ميزنه البته ميتوني بالانس كني اگه از اين نظر مشكلي نداشته باشي هيچ اشكالي نداره و فرقي هم نميكنه
     
  12. pirmard

    pirmard Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏21 آگوست 2007
    نوشته ها:
    837
    تشکر شده:
    3


    ممنون چیا جان
    باز سوال دارم
    1- اگه این دو قسمت از هم جدا باشن باز هم کار می کنن ؟ یعنی می خام ببینم من می تونم سیستم رو فعلا بدون اون آی ار سندر دوشی شکل و گیرنده ای اطلاعات از دوش راه بندازم که فقط بچرخه و نمایش بده ؟ (مثلا فرض کنید من نمی خام ساعت تظشیم کنم . فقط می خام در مرحله اول به نقطه ای برسم که نمایش داشته باشم) و بعد بقیه کارها ... (احتمالا به روشی ساده تر از دوش :wacko:)

    2- در مورد سرعت سنجی بار هم مترجه نشدم . میشه در مورد اینکه اون جتف آی ار سندر و رسیور که سرعت سنجی می کنن واضح تر توضیح بدین ؟ فرستنده از قرار معلوم متحرکه که !(روی شماتیک دیدم) چیزی از وسطشون رد میشه که اینتراپت ایجاد کنه ؟

    ممنون
     
  13. chia

    chia Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏18 ژانویه 2006
    نوشته ها:
    242
    تشکر شده:
    2
    محل سکونت:
    تو موتور خونه ي جهنم
    1- بله ميشه
    اين دستگاه طوري طراحي شده كه اگه دستگاه فرستنده با فيش بهش وصل نباشه خودش اتوماتيك ساعت و تاريخ رو نشون ميده اگه پي دي اف رو كامل بخوني متوجه ميشي

    2- اون سندر و رسيور روبروي هم هستن و يك شيئ خارجي ارتبطشونو قطع مي كنه كه نشان دهنده ياينه كه يه دور كامل هست
    در ضمن هم فرستنده و هم گيرنده ثابت هستن
     
  14. avajang.com .leftavajang.com.right
  15. chia

    chia Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏18 ژانویه 2006
    نوشته ها:
    242
    تشکر شده:
    2
    محل سکونت:
    تو موتور خونه ي جهنم
    سلام
    اگه ميخوايد يه ساعت ساده بدون نمايش تاريخ ومتن بسازيد فايل زير را دانلود كنيد
     

    فایل های ضمیمه:

    • pic_air.rar
      اندازه فایل:
      907.4 KB
      نمایش ها:
      185
  16. pirmard

    pirmard Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏21 آگوست 2007
    نوشته ها:
    837
    تشکر شده:
    3
    قربونت فایل نیست اینجا .
    هنوز که نرفتی درستش کن پیلیز .
     
  17. chia

    chia Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏18 ژانویه 2006
    نوشته ها:
    242
    تشکر شده:
    2
    محل سکونت:
    تو موتور خونه ي جهنم
    edited

    نميدونم چرا اينطوري شد يه بار آپ كردم ولي نيومد

    مجبور شدم دوباره آپ كنم
     
  18. pirmard

    pirmard Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏21 آگوست 2007
    نوشته ها:
    837
    تشکر شده:
    3
    سلام چیا جان
    خوبی ؟
    آقا من یه دونه خودم شروع کردم به درست کردن .
    به مشکل خوردم
    گفتم از شما سوال کنم .

    من راستش بیسیک کار نکردم . کدویژن می نویسم . واسه همین از کد شما زیاد دستگیرم نشد .
    سوال داشتم که کلا" نحوه ی زمانسنجی دستگاه چطوره ؟
    مثلا فاصله ی زمانی بین دو تا اینتراپت مربوط به سنسورمادون قرمز رو می سنجه ؟ این زمان حدودا" چقدره تو دستگاه شما ؟ (موتور چند دوره ؟)
     
  19. chia

    chia Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏18 ژانویه 2006
    نوشته ها:
    242
    تشکر شده:
    2
    محل سکونت:
    تو موتور خونه ي جهنم
    سلام

    [​IMG]