• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

نشناختن هارد موقع نصب ویندوز

hamidalikhani

Registered User
لایک‌ها
7
سلام دوستان

یه هارد ساتا مکستور هشتاد گیگ دارم موقعه نصب ویندوز شناخته نمیشه در حالی که تو بایوس کامپیوتر هارد شناسایی میشه!!

وقتی هم می ذارمش رویه سیستم دیگه کناره یه هارده دیگه به عنوان هارد دوم شناخته میشه و روش اطلاعات کپی میشه ولی فقط موقعه نصب ویندوز اکس پی یا سون هر کاری میکنم شناخته نمیشه!

کسی میدونه دلیلش چیه؟

مدل مادربرد ga-ep31-ds3l

perans0631

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
1,291
تنظیمات بایوس رو یکبار دیفالت کنید ببینید درست میشه

erfan33

همکار بازنشسته
لایک‌ها
466
سلام
احتمال زیاد هاردتون سالمه ولی خوب این موارد رو چک کنید ان شااله مشکلتون حل میشه البته فرمایش دوستمون که پیشنهاد دادن بایوس رو هم دیفالت کنید
اگه همین یک هارد رو سیستم مورد نظر هست:
1)با ی دی وی دی یا سی دی رام دیگه تست کنید= احتمال میدم همین مشکلتون باشه چه از جانب کابلاش چه خودش
2) جای ورودی هاردت که ساتاس عوض کنید و همین طور برای سی دی رام چه IDE باشه چه SATA باشه
3) کابلایی هم که بهش وصل هستن رو بررسی یا حتی اضافه خونه داری عوض کن
4) ی سی دی ویندوز دیگه
5) بعد انجام این موارد نتیجه رو بگید
و احتمال خیلی کم هم مشکل میتونه هم از جانب هارد و فرمت پارتیشن هاش - مادربرد - بایوس مادربرد باشه ولی خوب کمتر

hamidalikhani

Registered User
لایک‌ها
7
سلام
احتمال زیاد هاردتون سالمه ولی خوب این موارد رو چک کنید ان شااله مشکلتون حل میشه البته فرمایش دوستمون که پیشنهاد دادن بایوس رو هم دیفالت کنید
اگه همین یک هارد رو سیستم مورد نظر هست:
1)با ی دی وی دی یا سی دی رام دیگه تست کنید= احتمال میدم همین مشکلتون باشه چه از جانب کابلاش چه خودش
2) جای ورودی هاردت که ساتاس عوض کنید و همین طور برای سی دی رام چه IDE باشه چه SATA باشه
3) کابلایی هم که بهش وصل هستن رو بررسی یا حتی اضافه خونه داری عوض کن
4) ی سی دی ویندوز دیگه
5) بعد انجام این موارد نتیجه رو بگید
و احتمال خیلی کم هم مشکل میتونه هم از جانب هارد و فرمت پارتیشن هاش - مادربرد - بایوس مادربرد باشه ولی خوب کمتر

تنظیمات بایوس رو یکبار دیفالت کنید ببینید درست میشه
ممنون دوستان

هارد پارتیشن بندی کردم از طریق cmd و خوشبختانه شناخت و بدون مشکل ویندوز نصب شد

بالا