آژانس هواپیماییexchanging

نشناختن هارد sata

شروع موضوع توسط Arash Yoosefy ‏18 آگوست 2005 در انجمن سخت افزار

  1. Arash Yoosefy

    Arash Yoosefy کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏29 جولای 2005
    نوشته ها:
    27
    تشکر شده:
    0
    سلام
    يه هارد هشتاد sata مارك seagate روي مادربرد giga مدل ga-k8u براي cpu amd با chipset uli m1689شناسايي نميشه ولي روي مادربرد خودم كه giga مدل ga-81915p-d pro واسه cpu intel با chipset Intel 915p هست به راحتي شناخته ميشه
    مشكل از كجا مي تونه باشه
     
  2. saeed_violinist

    saeed_violinist Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏1 آپریل 2004
    نوشته ها:
    1,275
    تشکر شده:
    3
    محل سکونت:
    Netherlands
    لطف میکنی بگی کجا شناخته نمیشه ؟ تو بایاس ؟ یا موقع نصب ویندوز ؟؟ دسک راه انداز SATA همراه مادربردت هست ؟
     
  3. Arash Yoosefy

    Arash Yoosefy کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏29 جولای 2005
    نوشته ها:
    27
    تشکر شده:
    0
    از setup قسمت integrated peripherals گزينه onchip sata mode رو به ide تغيير دادم مشكل حل شد
     
  4. HendeseH

    HendeseH Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏16 می 2005
    نوشته ها:
    256
    تشکر شده:
    1
    من جديدا يك هارد ساتاي سامسونگ گرفتم ولي در نصب ويندوز ايكس پی همون اول میگه هارد رو نمیشناسه در صورتیکه 98 و ام ای رو راحت نصب میکنه.
    اهالی فن یک حالی با ما بدین لطفا.
     
  5. HendeseH

    HendeseH Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏16 می 2005
    نوشته ها:
    256
    تشکر شده:
    1
    نبود؟ كسي تا حالا با اين مشكل مواجه نشده؟
    اگر هم از ويندوز 98 بخواهم ايكس پي رو نصب كنم ، وسطش ارور میده که چیزی میخواد به کامپیوتر آسیب برسونه . اگه دفعه اولی است که این پیغام رو میبینی فلان کار رو بکن و...
     
  6. HendeseH

    HendeseH Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏16 می 2005
    نوشته ها:
    256
    تشکر شده:
    1
    شايد مصور بشه ، مشکلش بهتر فهميده بشه


    وقتی میخواهم xp بریزم بعد از آمدن
    [​IMG][/IMG]

    بعد از زدن اینتر، ایراد زیر به نمایش میاد

    [​IMG][/IMG]

    حالا چکار باید بکنم؟
    درحالیکه در ریختن 98 و me مشکلی ندارم. هم اکنون نیازمند یاری سبز شماییم
     
  7. appbannerkhuniresbanner
  8. ace_boy

    ace_boy Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏5 می 2005
    نوشته ها:
    31
    تشکر شده:
    0
    آقا منو كمك كنيد. به خدا ثواب داره
    يه هارد ساتا مكستور دارم اول درست بود ويندوزم داشتم. بعد خودم بايوس رو به حالت defaults بر گردوندم. ديگه هاردم رو نمي شناسه.
    چي كار كنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/
     
  9. kima

    kima Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏26 نوامبر 2003
    نوشته ها:
    419
    تشکر شده:
    126
    مادربوردتون را شما آپگرید کنید
    البته بایوسش منظورم هست
    مشکل حل میشه انشالله
     
  10. amd>intel

    amd>intel مدیر بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏12 می 2005
    نوشته ها:
    6,463
    تشکر شده:
    14
    محل سکونت:
    SILICON CITY


    اونجا كه ميگه f6 رو بزن .يعني اگه ميخواي يه هارد ساتا يا اسكازي نصب كني .موقع بالا اومدن سدي بوت همونجا كه يه سري قطعات را داره ميشناسه.بايد همراه مينت يه ديسكت داشته باشي.بهد از اينكه f6 رو زدي ديسكت رو بذار و اينتر كن تا دايور ساتا نصب بشه.
     
  11. HendeseH

    HendeseH Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏16 می 2005
    نوشته ها:
    256
    تشکر شده:
    1
    ممنون . مشكل حل شد.
    دقيقا همين كار رو كردم . البته چون جواب سريع ميخواستم از فروم سايت abit مطلبي كه شما ذكر كرديد رو پيدا كردم و با اين كار , مشكل برطرف شد.
    سپاسگزار