• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

نصب دوربین و مشاهده از طریق اینترنت .

H_R

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
17
با سلام ،
دوستان ما یه سایتی داریم که کارگرها دارن توش کار میکنن ، حالا میخوایم برای مدریت توش چند تا دوربین نصب کنیم و تصاویر رو از طریق اینترنت ببنیم . در بهترین حالت دوست داریم که بتونیم اون رو بدون نرم افزار خاصی و حد اکثر با یک پلاگین توی وبسایتمون ببنیم ولی اگر لازم باشه میتونیم نرم افزار هم نصب کنیم .

یه سری اطلاعات میخواستم راجعبه دوربین هایی که برای این کار مناسبه .
نرم افزار هایی که باید استفاده بشه و هرچیز دیگه ای که فکر میکنید میتونه به ما در این رابطه کمک کنه !

ممنون

Bhrzk

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,968
خوب IP Camera اینکارو برای شما مثل هلو انجام میده .

البته خودشون IIS داخلی دارند ( یعنی خودشون وب سرور هستند ) و کافیه با یک ای پی ولید http://ip-valid

به دوربین وصل بشید .. به همین سادگی

H_R

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
17
خوب قربون شکل ماهت برم من ، لطفا یه لینکی میکنکی چیزی به من بده در ضمن بگو بهم مارک و مدل چند تا دوربین خوب رو هم بگو که برای کار در شرایط گرم ( جنوب کشور ) هم جواب بده بگو که بالاخره از با چی باید این دوربینه رو ببینم با مدیا پلیری چیزی ؟ که من انشالله یه گزارش بتونم تا شنبه تهیه کنم به مدیرمون بدم که اگر قبول کرد بزنیم توی کارش .

در ضمن شما فرشته نجات من بودید :D

Bhrzk

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,968
خواهش می کنم :lol:

همانطوری که عرض کردم شما از طریق وب سرور خود دوربین میبینید . یعنی یه محیط کاملا web base ( حتی بدون نیاز به سرور )

www.vivotek.com ( اگر درست نوشته باشم )
www.mcctv.com

و مدل های مختلف تو بازار زیادند .

کلا کار خوب و قشنگیه

بالا