• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

نصب ماجول یا اکستنشن (Module or Extention) اضافه بدون اجازه ادمین سرور

MoZa

Registered User
لایک‌ها
8
یکی از چیزهایی که خیلی تو PHP به درد میخوره، ماجولها یا اکستنشنهای اضافی است که براش نوشته شده.

مثلا یک اکستنشن PHP به اسم PHP RAR Extention امکان باز کردن فایلهای RAR رو از روی سرور میده.

معمولا باید این اکستنشنها توسط ادمین سرور کامپایل و با تنظیم PHP روی سرور نصب بشن.

آیا کسی راهی بلده که بشه یک اکستنشن اضافه رو روی سرور نصب کرد.

خود PHP تا جایی که من میدونم یک تابع داره به اسم function.dl.php که امکان لود کردن یک اکستنشن رو در حین اجرا میده. کسی تاحالا امتحانش کرده یا راهش رو بلده؟

میخوام بدونم برای اجرای همچین اکستنشنی راهی وجود داره؟

آیا بچه های پرشین تولزر روی سرورهاشون اکستنشن درخواستی نصب میکنن :heart: ... (از جمله imagic یا magicwand برای کار با imageMagick و ffmpeg-php برای کار با ویدیو تو PHP)

firebird

Registered User
لایک‌ها
10
از يه هاستي سرويس بگير كه خودش اجازه بده رو shared hosting رو فضاي خودت php.ini داشته باشي.

MoZa

Registered User
لایک‌ها
8
کسی با تابع DL در PHP هم کار نکرده؟ function.dl.php ؟

یعنی هیچ راهی نیست؟

miladmovie

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
3
خب بستگی داره سرور اجازه بده یا نه ! احتمالا سرور ها اجازه رو اگر بدوند چی هست بر می دارند (فکر کنم ! )

خب چرا استفاده نمی کنی ؟ فکر کنم باید یک نسخه PHP شبیه اونی که روی سرور هست رو نصب کنی و فایل .so رو درست کنی

MoZa

Registered User
لایک‌ها
8
خب بستگی داره سرور اجازه بده یا نه ! احتمالا سرور ها اجازه رو اگر بدوند چی هست بر می دارند (فکر کنم ! )

خب چرا استفاده نمی کنی ؟ فکر کنم باید یک نسخه PHP شبیه اونی که روی سرور هست رو نصب کنی و فایل .so رو درست کنی

آیا جوری میشه فهمید که این Permision خاص رو گرفتن بستن یا نه؟ مثلا با PHPInfo چیزی دیده میشه؟

در ضمن منظورتون از «PHP شبیه اونی که روی سرور نصب هست» تنها داشتن نسخه PHP مشابه سرور نیست که. فایل SO نیاز به کامپایل روی یک نسخه از لینوکس مشابه سرور من داره دیگه؟ درسته؟

در ضمن من از پرشین تولز سرویس دارم... روی این سرور ها هم که ماشا الله همه چیز رو بستن... ;) (شوخی کردم)

miladmovie

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
3
والا چرا دورغ بگم !
من تا حالا باش کار نکردن و فقط یک بار گذری این تابع رو دیدم
این لینک رو نیگاه کن :
http://ir2.php.net/manual/en/function.dl.php#59424
یک تیکه کد برای اینکه ببینه که این تابع نصب است یا نه

اگر فعال بود بگو ببنیم چی کار می شه کرد !

بالا