نصب موژول توي php ؟

شروع موضوع توسط dashti ‏29 فوریه 2004 در انجمن PHP

  1. dashti

    dashti کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏11 سپتامبر 2003
    نوشته ها:
    400
    تشکر شده:
    4
    محل سکونت:
    Yazd , Iran
    سلام ...
    مي خواستم ببينم چه طوري ميشه موژولهاي php رو نصب كرد و اصلا از كجا ميشه اين موژولها رو گير آورد ؟
     
  2. بازدیدیار - افزایش بازدید سایت و سیگنال های برندخرید بک لینک
  3. miladmovie

    miladmovie مدیر بازنشسته کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏25 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    1,936
    تشکر شده:
    2
  4. dashti

    dashti کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏11 سپتامبر 2003
    نوشته ها:
    400
    تشکر شده:
    4
    محل سکونت:
    Yazd , Iran
    مثلاً موژول وب ميل و يا هر موژول ديگه اي ....
     
  5. miladmovie

    miladmovie مدیر بازنشسته کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏25 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    1,936
    تشکر شده:
    2
    براي وب ميل ياد يك برنامه نصب كني (برنامه اي براي فرستادن ميل و ..) يك نمونه برنامه ميل سرور توي Xammp هست


    اما اگر مثلا بخواهي ماژول درست كردن فايل عكسي با PHP يا ساختن آدوب آكروبات بايد توي فايل php.ini دستكاري كني و اون ها را فعال كني
     
  6. dashti

    dashti کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏11 سپتامبر 2003
    نوشته ها:
    400
    تشکر شده:
    4
    محل سکونت:
    Yazd , Iran
    خوب دنبالش ؟
    اگر خواستم درست کنم چي ؟؟؟؟؟؟؟
     
  7. miladmovie

    miladmovie مدیر بازنشسته کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏25 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    1,936
    تشکر شده:
    2
    هيچي ديگه توي همون فايل بايد تنظيم كني


    و شرمنده كه من فعلا نمي تونم بيام بگم چه طور ! چون از خونه به اينترنت وصل نمي شم و ...

    ولي اگر خودت مي توني بري دنبالش بايد بري دنبال يك خط بگردي كه توش آدرس يك فايل داده كه پسوندش dll هست و توش gd توش هست و توي اون خط علامت ; رو از اول خط برداري :D
     
  8. dashti

    dashti کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏11 سپتامبر 2003
    نوشته ها:
    400
    تشکر شده:
    4
    محل سکونت:
    Yazd , Iran
    اگر ممكنه بيشتر توضيح بدين ... از كجا ؟
     
  9. miladmovie

    miladmovie مدیر بازنشسته کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏25 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    1,936
    تشکر شده:
    2
    خب من اومدم
    اگر نسخه zip شده php رو نصب كردي(من توي نسخه اينستالر اون نديدم)
    فايل php.ini (مي دوني كجاست كه!) رو باز بكن
    اين رو پيدا كن
    کد:
    extension_dir
    و اين رو روبه روش بنويس
    کد:
    C:\php\extensions 
    البته اگر مثل من نصي كرده باشي

    بعد برو اين نوشته رو پيدا كن

    کد:
    Windows Extensions
    چند خط پايين تر يك سري اكستنشن است كه فقط بايد علامت ; رو از جلوشون برداري

    اكستنشن عكس اين است php_gd2.dll حالا علامت ; رو از اول خط بردار بعد براي تستش برو اين كار رو انجام بده

    دقت كن اگر php رو به صورت ماژوا نصب كرده باشي بايد يك بار وب سرورت رو ريستارت كني



    کد:
    <?php
    
    $length = 300; 
    $width = 100;
    $image = ImageCreate($length, $width);
    $blue = ImageColorAllocate($image, 0, 0, 255); 
    Header("Content-type: image/png"); 
    ImagePNG($image);
    
    ?>

    بقيه توابع رو مي توني از خود سايت PHP دريافت كني!
     
  10. dashti

    dashti کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏11 سپتامبر 2003
    نوشته ها:
    400
    تشکر شده:
    4
    محل سکونت:
    Yazd , Iran
    ممنون .... حالا امحان مي كنم ...
     
عسل طبیعی و گرده گل ایرانیخدمات پی پال، وسترن یونیون