آژانس هواپیمایی
pop up

نصب ویندوز از طریق شبکه

شروع موضوع توسط hsmid123 ‏19 نوامبر 2007 در انجمن شبکه

  1. hsmid123

    hsmid123 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏21 ژانویه 2005
    نوشته ها:
    378
    تشکر شده:
    2
    محل سکونت:
    کرج
    دوستان عزیز چند وقتیست dvd-rw لب تابم پر شده حالا می خوام از طریق پی سیم بوسیله شبکه روی لب تابم ویندوز نصب کنم. یک دوست خوب و بزرگوار پیدا می شه منو راهنمایی کنه که دقیقاً چیکار باید کنم . چون من شبکه نمی دونم.
    یک دنیا سپاس گزار می شم اگر کسی بنده رو راهنمایی کنه.
     
  2. hsmid123

    hsmid123 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏21 ژانویه 2005
    نوشته ها:
    378
    تشکر شده:
    2
    محل سکونت:
    کرج
    هیچ کس نبود به ما کمک کنه . بابا خدا خیرتون یکی به داد ما برسه :(
    در ضمن من شبکه کردن معمولی دو تا کامپیوتر رو بلدم اما این رو نمی دونم چه جوریه
     
  3. Bhrzk

    Bhrzk مدیر بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏1 آگوست 2005
    نوشته ها:
    10,543
    تشکر شده:
    3,020
    محل سکونت:
    توی جیب کوچولوت
    راستش خیلی کار آسونی نیست اینکاری که می خواهید بکنید .

    مبحث نصب ویندوز دو بخش هست :

    1-بوت از شبکه
    2-کپی سورس از شبکه
     
  4. hsmid123

    hsmid123 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏21 ژانویه 2005
    نوشته ها:
    378
    تشکر شده:
    2
    محل سکونت:
    کرج
    خوب پس یعنی می فرمایید با راهنمایی شما باز هم نمی تونم کاری از پیش ببرم.:(
    خوب حالا با توجه به اینکه من DVD-RW ندارم پیشنهاد شما برای نصب ویندوز چیه راه دیگه ای هست آسون تر از این؟
    اگر نیست من زرنگما یک خط کوچولو بم بدید همین شبکه رو می تونم انجام بدم :rolleyes:
     
  5. Bhrzk

    Bhrzk مدیر بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏1 آگوست 2005
    نوشته ها:
    10,543
    تشکر شده:
    3,020
    محل سکونت:
    توی جیب کوچولوت
    نه آخه موضوع اینه توی اون شماره اول , کارت شبکه باید PXE ساپورت باشند که 99% کارت های شبکه موجود این خاصیت رو ندارند .

    اما موضوع دوم :

    شما می توانید در هنگام بوت F8 بزنید و بعد Bood With Network ( فکر کنم اینجوریه ) بزنید و سپس به ای پی سرور وصل شده و فولدر I386 رو پیدا کنید و از درون آن فایل

    Winnt32.exe را اجرا کنید .
     
  6. hsmid123

    hsmid123 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏21 ژانویه 2005
    نوشته ها:
    378
    تشکر شده:
    2
    محل سکونت:
    کرج
    آقا بهروز حالا که به احتمال زیاد کارت شبکه من هم PXE ساپورت نمی کنه اگر امکانش هست و براتون مقدوره مقاله وار توضیح بدید که دقیقاً باید بنده چیکار کنم تا مشکل بنده نیز برطرف بشه . خیلی خیلی ممنونتون می شم ایشالا خدا یک در دنیا 100 در آخرت بتون عطا کنه.:p
    فقط لطفاً یه جوری پروسه ای و مبتدی وار توضیح بدید که من و امسال بنده که از شبکه چیزی نمی دونن هم بتونن از این مقالتون استفاده ببرنند. بازم ممنون .:) خیلی مخلصیم
     
  7. boxilink
  8. Bhrzk

    Bhrzk مدیر بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏1 آگوست 2005
    نوشته ها:
    10,543
    تشکر شده:
    3,020
    محل سکونت:
    توی جیب کوچولوت
    آقا من توی صحبت هام یه اشتباهی کردم که الان دارم راجبش تحقیق می کنم .
    لطفا کمی صبر کنید
     
  9. newpersian

    newpersian Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏21 جولای 2005
    نوشته ها:
    210
    تشکر شده:
    1
    بابا یکم توی اینترنت نگاه کن و از همه مهمتر به سایت خود ماکروسافت :D

    به جان خودم خیلی مشکل نیست :(

    http://support.microsoft.com/default.aspx?scid=kb;en-us;300483

    این در مورد ویندوز 2000 هست ولی درکل همین کار ها رو باید بکنی
     
  10. hsmid123

    hsmid123 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏21 ژانویه 2005
    نوشته ها:
    378
    تشکر شده:
    2
    محل سکونت:
    کرج
    چشم صبر می کنم فقط بی صبرانه محتاج یاری شما هستم:(
     
  11. hsmid123

    hsmid123 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏21 ژانویه 2005
    نوشته ها:
    378
    تشکر شده:
    2
    محل سکونت:
    کرج
    دوست خوبم اتفاقاً من هم اینو سرچ کرده بودم ولی بر طبق گفته آقا بهروز کارت شبکه بنده PXE ساپورت نمی کنه . و فکر نمی کنم این روش امکانش باشه .
     
  12. hadi_S

    hadi_S Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏5 جولای 2006
    نوشته ها:
    647
    تشکر شده:
    3
    محل سکونت:
    کنج دیوار
    ما هم صبر می کنیم :D و منتظر

    اقا بهروز مرسی
     
  13. Bhrzk

    Bhrzk مدیر بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏1 آگوست 2005
    نوشته ها:
    10,543
    تشکر شده:
    3,020
    محل سکونت:
    توی جیب کوچولوت
    راستش موضوع اینه اون چیزی که من در مورد بوت اول کامپیوتر گفتم این بود:

    Safe Mode With Networking

    این یعنی شما یک سیستم عامل باید داشته باشید . . .

    من دنبال چیزی می گردم که به محیط کامند بره و شبکه رو پشتیبانی کنه .

    اون چیزی که گفتم از توی خود ویندوز قابل اجرا است ولی اگر هیچ سیستم عاملی روی کامپیوتر نباشه ... نه نمیشه
     
  14. avajang.com .leftavajang.com.right
  15. hsmid123

    hsmid123 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏21 ژانویه 2005
    نوشته ها:
    378
    تشکر شده:
    2
    محل سکونت:
    کرج
    حالا اگر سیستم عامل داشته باشیم چه طور بازم نمی شه کاری کرد که ویندوز قبلی فرمت شه و جدید نصب کرد؟
     
  16. hsmid123

    hsmid123 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏21 ژانویه 2005
    نوشته ها:
    378
    تشکر شده:
    2
    محل سکونت:
    کرج
    آقا بهروز ما رو فراموش کردی قربونت:( به داد ما هم برس
     
  17. Bhrzk

    Bhrzk مدیر بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏1 آگوست 2005
    نوشته ها:
    10,543
    تشکر شده:
    3,020
    محل سکونت:
    توی جیب کوچولوت
    اوه شرمنده من ندیدم این تاپیک پست جدید خورده .

    اما اگر از داخل یک سیستم عامل می خواهید یک سیستم عامل XP اینجاد کنید , مراحل کار به این صورت است :

    1-ابتدا در سرور پوشته I386 را در محلی کپی کرده و آنرا Share کنید .

    2-در کامپیوتر کلاینت اط طریق My Computer و سپس Map Networking Drive از آن فولدر شیر شده یک درایو بسازید .

    3-توسط دستور CMD در RUN وارد محیط کامند شده .

    4-وارد درایو مجازی شده و آنجا این دستور را اجرا کنید : winnt32.exe

    5-سپس مراحل نصب ویندوز XP شروع می شود .
     
  18. hsmid123

    hsmid123 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏21 ژانویه 2005
    نوشته ها:
    378
    تشکر شده:
    2
    محل سکونت:
    کرج
    آقا بهروز گل از کمکت خیلی ممنونم .خیلی حال دادی
    فقط یه سوالی می مونه دیگه وقتی وارد winnt32.exe شدم که مشکلی نداره ویندوز قبلی رو فرمت کنم؟
    و در ضمن ما بین نصب باید PC ریست بشه دیگه خوب وقتی ریست می شه خودش می تونه تشخیص بده از کجا باید ادامه فایل ها رو برای نصب بره. منظورم اینه در حالت عادی وقتی ریست می شه خودش از CD بقیه مراحل رو میره , حالا اینجا هم مشکلی نداره خودش می دونه از کجا باید برای ادامه نصب فایلش رو بگیره و ادامش رو بره؟

    بازم ممنونم
     
  19. Bhrzk

    Bhrzk مدیر بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏1 آگوست 2005
    نوشته ها:
    10,543
    تشکر شده:
    3,020
    محل سکونت:
    توی جیب کوچولوت
    بله . اون فایل های ضرروری رو روی هارد کپی می کنه .
     
  20. Hattori Hanzo

    Hattori Hanzo کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏1 سپتامبر 2005
    نوشته ها:
    30
    تشکر شده:
    1
    براي نصب ويندوز از طريق شبكه، بايد از dfs استفاده كنيم كه البته روش دقيقش يادم رفته و بايد به كتاب مراجعه كنم. من تازه اين تاپيك رو ديدم. اگه مشكل برطرف نشده، من سريعاً اقدام كنم و روش كار رو بزارم.
     
  21. Bhrzk

    Bhrzk مدیر بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏1 آگوست 2005
    نوشته ها:
    10,543
    تشکر شده:
    3,020
    محل سکونت:
    توی جیب کوچولوت
    آره آره ...
    راست میگه DFS ... من اصلا یادم نبود . البته اینم که من گفتم همون بود اما اسمش و یادم نبود :
    distributed file system

    اگر زحمتش رو بکشی ممنون میشم
     
  22. Hattori Hanzo

    Hattori Hanzo کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏1 سپتامبر 2005
    نوشته ها:
    30
    تشکر شده:
    1
    تا يكي دو ساعت ديگه آماده ميشه.