nexpay

نصب php بعد از easyphp

شروع موضوع توسط saber s ‏21 سپتامبر 2005 در انجمن سیستمهای مدیریت محتوای وب سایت

  1. saber s

    saber s کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏21 سپتامبر 2005
    نوشته ها:
    4
    تشکر شده:
    0
    استادان و کاربران عزيز سلام .
    والا من با آموزشايی که تو فروم و سايت خوبتون بود
    تونستم easyphp و فروم و غيره رو نصب کنم ..
    .. اما در اجرا و پردازش فايل و متغير های خود php مشکل دارم...
    ...
    از نظرتون این مشکل و خطا عموميه ؟؟
    اگر آری بايد چه کار کنم ؟؟
    نبايد php رو نصب کنم؟؟
    اگر آری
    چطوری بعد از نصب easyphp اینکارو بکنم ..

    نمونه ای از خطا :

    Notice: Undefined variable: submit in d:\program files\easyphp1-7\www\guest\db\config.php on line 17

    <br /><b>Notice</b >: Undefined variable: db in <b >d:\program files\easyphp1-7\www\guest\db\config.php</b> on line <b >72</b ><br />

    مشخصات سيستمم:
    xp 2

    easyphp 1.7

    [​IMG]

    دعا گوی شما
     
  2. Shahed

    Shahed Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏30 ژوئن 2003
    نوشته ها:
    7,175
    تشکر شده:
    21
    محل سکونت:
    mt.cgi
    مشکلت فقط نوتیس هائه؟
    معمولا نمایش نوتیسها روی سرور غیر فعاله
    مشکلی نداری ببر رو سرور ارور نمیده
    میتونی خودتم نوتیسهای ایزی پی اچ پی رو غیر فعال کنی که مشکلی نداشته باشی
     
  3. saber s

    saber s کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏21 سپتامبر 2005
    نوشته ها:
    4
    تشکر شده:
    0
    سلام شادمهر جان
    ممنونم که جواب دادی ..
    اما من دقيقا ميخوام .. خورده کاری های اسکريپتها رو لوکال انجام بشه .
    والا دليل اصليش هم خرج اینترنت و تلفنه!
    ممنونم
     
  4. Shahed

    Shahed Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏30 ژوئن 2003
    نوشته ها:
    7,175
    تشکر شده:
    21
    محل سکونت:
    mt.cgi
    شادمهر کیه؟ با منی؟
    من شاهدم ! [​IMG]

    خوب خیلی راحت میتونی تو php.ini تغییر بدیش !
     
  5. saber s

    saber s کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏21 سپتامبر 2005
    نوشته ها:
    4
    تشکر شده:
    0
    سلام عذر ميخوام ...
    همه چيم قاطی شده ...
    ممنون از جوابت يه سرو کله ای ميزنم ..
    اما
    اگه وقتشو داری بگو چی رو بايد تغيير بدم .
    شرمندم يکم خنگم.


    مرسی شاهد جان
     
  6. Shahed

    Shahed Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏30 ژوئن 2003
    نوشته ها:
    7,175
    تشکر شده:
    21
    محل سکونت:
    mt.cgi
    برو تو php.ini

    PHP:
    error_reporting  =  E_ALL & ~E_NOTICE
    اون علامت ~ نشون میده که باید مثلا نوتیس نادیده گرفته بشه
    که باید بزاریش !
     
  7. Shahed

    Shahed Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏30 ژوئن 2003
    نوشته ها:
    7,175
    تشکر شده:
    21
    محل سکونت:
    mt.cgi
    یادم رفت بگم
    بعد از اعمال تغییرات یه بار آپاچی رو ریستارت کن
    (استوپش کن و دوباره استارتش کن )
     
  8. saber s

    saber s کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏21 سپتامبر 2005
    نوشته ها:
    4
    تشکر شده:
    0
    آقا شاهد يک دنيا ممنون
    تا ابد ابيرتم و ازين حرفا ....
    برم ببينم چه ميکنم
    بازم ممنون
     
zarpopخرید بک لینک عسل طبیعی و گرده گل ایرانیfootbal