• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

نصب phpBB بدون easyphp

ahora_us

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
از دوستان كسي ميدونه چه جوري بدون نصب برنامه Easyphp برروي localhost برنامه phpBB را نصب كرد؟

Shahed

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
34
خود برنامه ي پي اچ پيو از پي اچ پي دات نت بگير و نصب كن

ahora_us

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
با تشكرات فراوان.

aaber_piade

Registered User
لایک‌ها
25
بايد وب سرورت رو معلوم کني.. از apache ميخواي استفاده کني يا iis اگر کاربر وبندوز هستي ميتوني از توي cd ويندوز iis رو نصب کني و بعد هم phpbb رو بگيري از سايت و نصب کني .. اگر هم خواستي از وب سرور apache استفاده کني من به جاي easyphp استفاده از apache2triad رو پيشنهاد ميکنم که يک مجموعه اي است که php و perl و کتابخانه هاي اون ها رو به همراه داره وبعدا علاوه بر phpbb خيلي چيزهاي ديگر رو هم بدون دردسر ميتوني روش نصب کني..

http://apache2triad.net/

ahora_us

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
من مي خوام با mysql و iis كاركنم.

ahora_us

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
موقع Install كردن phpbb اين پيغام را ميده:
The PHP configuration on your server doesn't support the database type that you chose

aaber_piade

Registered User
لایک‌ها
25
چه ديتابيسي رو انتخاب ميکني؟ ضمنا براي استفاده از mysql بايد اولش نصب کني.. نصبش کردي؟ در موقع نصب mysql بايد تنظيمات php.ini رو دستکاري کنه که پيغام بالا ظاهر نشه..

ahora_us

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
من mysql را نصب كردم ولي فايل php.ini را پيدا نكردم كجاست؟
ديتابيس را هم ساختم ولي نميدان يوزر و پسورد را چي بزنم!

سياست

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از aaber_piade :
بايد وب سرورت رو معلوم کني.. از apache ميخواي استفاده کني يا iis اگر کاربر وبندوز هستي ميتوني از توي cd ويندوز iis رو نصب کني و بعد هم phpbb رو بگيري از سايت و نصب کني .. اگر هم خواستي از وب سرور apache استفاده کني من به جاي easyphp استفاده از apache2triad رو پيشنهاد ميکنم که يک مجموعه اي است که php و perl و کتابخانه هاي اون ها رو به همراه داره وبعدا علاوه بر phpbb خيلي چيزهاي ديگر رو هم بدون دردسر ميتوني روش نصب کني..

http://apache2triad.net/
با سلام
اين برنامه اي كه معرفي كرديد برنامه كامليست ولي مشكلي كه دارد آسان و راحت نيست !
مثلا بنده آنرا نصب كردم و اين برنامه بطور پيش فرض خود را براي همه گونه كارهاي مربوط به لوكال و ديتا بيس تعيين ميكند و اجازه نميدهد كه همزمان از easyphp استفاده شود قسمتي را هم پيدا نكردم كه عمليات را متوقف كند تا بشود از ايزي استفاده كرد در حاليكه easyphp اين امكان را ميدهد و ميتوان عمليات آن را متوقف و از نرم افزار مشابه استفاده كرد اگر شما راه حلي براي اين مشكل بنظرتان ميرسد بفرمائيد بنحوي كه بتوان همزمان هر دو را در كنار هم داشته باشيم و هر گاه خواستيم از يكي از آنها استفاده شود.

ahora_us

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
كسي نبود من راهنمايي كنه؟
بدجوري گير هستم لطفا كمممممممممممك.

Nima Parsafar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ahora جان اگه تونستي مشكل :
The PHP configuration on your server doesn't support the database type that you chose
حل كني به ما هم بگو چي كار كردي...

Shahed

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
34
به نقل از Nima Parsafar :
ahora جان اگه تونستي مشكل :
حل كني به ما هم بگو چي كار كردي...
چه جالب ! اين تاپيك دوباره بالا اومد !

نميدونم مشكلت اهورا جان حل شده يا نه !

ميلاد اينو نوشته واسه نصب ام تي روي ويندوز !

نيما جان شايد به درد شمام بخوره !

ahora_us

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
مشكل از يوزر نيم ديتا بيس بود!
من root ميزدم نميشد شانسي test را زدم شد.حالا نميدوتن چه جوري يوزر جديد درست كنم.

ahora_us

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
كمك ابروم در خطر افتاد!
كسي هست كه به صورت حرفه اي با phpbb كار كره باشه تورو خدا اگه هست به من خبر بده.

aaber_piade

Registered User
لایک‌ها
25
يعني يوزر root ديگه موجود نيست؟ و با تست موفق شدي؟ نکنه نام ديتابيس رو test وارد کرد و کارگر افتاده.. آخه يه دونه ديتابيس test هم ابتداي کار ممکنه وجود داشته باشه، شما لابد به جاي اينکه ديتابيس جدا براش بسازي و اسم اونو وارد کني اسم ديتابيس test رو زدي و درست کار کرده!

آبر غيب گو!

ahora_us

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
من ديتا بيس جدا ساختم براش.

بالا