برگزیده های پرشین تولز

نصب ssd داخل کیس

shahabbasic

Registered User
تاریخ عضویت
12 جولای 2011
نوشته‌ها
129
لایک‌ها
47
سلام دوستان
میخوام یک حافظه ssd تهیه کنم و بجای hdd فعلی که روی سیستمم هست بذارم
مادربوردم از ساتا پشتیبانی میکنه و hdd که الان داخل کیس هست با sata وصله
ولی مثل اینکه اس اس دی ها 2 و نیم اینچی هستن و برای pc کوچیکن که باید داخل براکت قرارشون داد
میخوام بدونم اگه براکت نذارم و همینجوری رهاش کنم مشکلی پیش میاد؟ چون مکانیکی نیست که تکون خوردنش باعث مشکل شه
و دیگه اینکه فقط کافیه همون سیم هایی که در حال حاضر به هارد وصل هستن رو جدا کنم و بزنم به ssd یا کار دیگم لازمه؟
(البته میدونم که باید بوت رو بذارم روی ssd و ویندوز جدید نصب کنم)
 

AMD.POWER

مدیر بخش کامپیوتر
مدیر انجمن
مدیر انجمن
تاریخ عضویت
26 جولای 2009
نوشته‌ها
20,004
لایک‌ها
23,471
سن
41
محل سکونت
طهران
بله میشه . ولی سعی کنید جایی فیکسش کنید . البته توصیه میکنم . براکت تهیه کنید .
اتصالاتش هم همانند هارد ساتا هست .
 

shahabbasic

Registered User
تاریخ عضویت
12 جولای 2011
نوشته‌ها
129
لایک‌ها
47
بله میشه . ولی سعی کنید جایی فیکسش کنید . البته توصیه میکنم . براکت تهیه کنید .
اتصالاتش هم همانند هارد ساتا هست .
ممکنه با تغییر hdd به ssd بایوس ارور بده و شناساییش نکنه؟
 

Dorian

Registered User
تاریخ عضویت
30 دسامبر 2015
نوشته‌ها
79
لایک‌ها
28
سن
32
بدون براکت مشکلی پیش نمیاد البته قیمتی هم نداره
بایوس هم هیچ اروری نمیده... حتی اسلیو مسترم نیاز نداره
 

shahabbasic

Registered User
تاریخ عضویت
12 جولای 2011
نوشته‌ها
129
لایک‌ها
47
یعنی من فقط دوتا سوکت هارد قبلیو در بیارم بزنم به این و بعد بوت رو بذارم روی dvd رام تا در مراحل نصب , همین ssd رو به عنوان درایو OS فرمت و معرفی کنم جهت نصب ویندوز؟
همین قدر کار لازمه فقط؟
 

Gesher

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
تاریخ عضویت
16 ژوئن 2009
نوشته‌ها
757
لایک‌ها
794
محل سکونت
next generation CPU microarchitecture
یعنی من فقط دوتا سوکت هارد قبلیو در بیارم بزنم به این و بعد بوت رو بذارم روی dvd رام تا در مراحل نصب , همین ssd رو به عنوان درایو OS فرمت و معرفی کنم جهت نصب ویندوز؟
همین قدر کار لازمه فقط؟
آره درست مثل یک هارد معمولی هیچگونه تفاوتی در شیوه ی کار نیست
فقط ترجیحا SSD دارای یک پارتیشن باشه تا افت کارایی ایجاد نشه
 

shahabbasic

Registered User
تاریخ عضویت
12 جولای 2011
نوشته‌ها
129
لایک‌ها
47
یعنی پارتیشن بندیش نکنم؟ مگه اصن ssd قابل پارتیشن بندیه؟
 

AMD.POWER

مدیر بخش کامپیوتر
مدیر انجمن
مدیر انجمن
تاریخ عضویت
26 جولای 2009
نوشته‌ها
20,004
لایک‌ها
23,471
سن
41
محل سکونت
طهران
هر حافظه یا دستگاه ذخیره سازی قابل پارتشین بندی هست ولی ssd رو نباید پارتشین کرد . یک پارتشین بهتره .
 

AMD.POWER

مدیر بخش کامپیوتر
مدیر انجمن
مدیر انجمن
تاریخ عضویت
26 جولای 2009
نوشته‌ها
20,004
لایک‌ها
23,471
سن
41
محل سکونت
طهران
درباره کامپیوتر داریم صحبت میکنیم . خودت رو گیج نکن :D
 

shahabbasic

Registered User
تاریخ عضویت
12 جولای 2011
نوشته‌ها
129
لایک‌ها
47
باشه پس اگر در مورد کامپیوتره فلاپی هم باید قابل پارتیشن بندی باشه
چون شما گفتی هر حافظه ای رو میشه پارتیشن بندی کرد!
 

AMD.POWER

مدیر بخش کامپیوتر
مدیر انجمن
مدیر انجمن
تاریخ عضویت
26 جولای 2009
نوشته‌ها
20,004
لایک‌ها
23,471
سن
41
محل سکونت
طهران
باشه پس اگر در مورد کامپیوتره فلاپی هم باید قابل پارتیشن بندی باشه
چون شما گفتی هر حافظه ای رو میشه پارتیشن بندی کرد!
شما مشکلت چی بود ؟
جواب سوالاتت را گرفتی .
 

shahabbasic

Registered User
تاریخ عضویت
12 جولای 2011
نوشته‌ها
129
لایک‌ها
47
ممکنه یک مادربورد هم کابل ساتا داشته باشه هم ساتا3 ؟ در اصن صورت چجوری بفهمم کدوم ساتاست و کدوم ساتا3 ؟
 

AMD.POWER

مدیر بخش کامپیوتر
مدیر انجمن
مدیر انجمن
تاریخ عضویت
26 جولای 2009
نوشته‌ها
20,004
لایک‌ها
23,471
سن
41
محل سکونت
طهران
مادربردها کتابچه منوال دارند . که چنین اطلاعاتی را با جزئیات نوشته .
 

kiarashiiii

Registered User
تاریخ عضویت
15 سپتامبر 2014
نوشته‌ها
3,786
لایک‌ها
1,325
سن
31
اقا ببخشید اینجا سوال میپرسم.پرت هارد لپ تاپ چه نوع ساتایی هست؟ساتا 3؟ساتا2؟لپ تاپ من گیمینگ g70 msi هست
 

shahabbasic

Registered User
تاریخ عضویت
12 جولای 2011
نوشته‌ها
129
لایک‌ها
47
اقا ببخشید اینجا سوال میپرسم.پرت هارد لپ تاپ چه نوع ساتایی هست؟ساتا 3؟ساتا2؟لپ تاپ من گیمینگ g70 msi هست
به دفترچه مراجعه شود. احتمال زیاد ساتا3 هست چون لپ تاپ گیمینگه
 

AMD.POWER

مدیر بخش کامپیوتر
مدیر انجمن
مدیر انجمن
تاریخ عضویت
26 جولای 2009
نوشته‌ها
20,004
لایک‌ها
23,471
سن
41
محل سکونت
طهران
اقا ببخشید اینجا سوال میپرسم.پرت هارد لپ تاپ چه نوع ساتایی هست؟ساتا 3؟ساتا2؟لپ تاپ من گیمینگ g70 msi هست

چیپست این دستگاه HM87 هست
از ساتا 3 پشتبانی میکند .
 

shahabbasic

Registered User
تاریخ عضویت
12 جولای 2011
نوشته‌ها
129
لایک‌ها
47
مادربردها کتابچه منوال دارند . که چنین اطلاعاتی را با جزئیات نوشته .
بزرگوار من این قسمتو ار توی دفترچش پیدا کردم برش دادم. عکسشو میذارم شما ببینید من میتونم هارد فعلی رو حفظ کنم و ssd رو به عنوان حافظه دوم وصل کنم یا فقط از یه هارد پشتیبانی میکنه؟
و اینکه ساتاش ورژن چنده
uyt.png
 

kiarashiiii

Registered User
تاریخ عضویت
15 سپتامبر 2014
نوشته‌ها
3,786
لایک‌ها
1,325
سن
31
چیپست این دستگاه HM87 هست
از ساتا 3 پشتبانی میکند .
ببخشید سوال میپرسم باز این سوال کلیه واسه همه دستگاها.میگن مثلا ssd ساتا 3 رو به پرت sata2 بزنی هیچ فرقی با هارد معمولی نداره میخوام ببینم این درسته؟
 
بالا