• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

نظرات ریش سفیدان پی تی راجع به این سایت

mohammadking99

Registered User
لایک‌ها
42
سلام
دوستان یه سایت هست میخاستم نظرتون رو راجه بهش بدونم
سایت تله پوستر:سایتی هست که پست های تلگرام رو میشه باهاش زمان بندی کرد برای ارسال به کانال
به نظرتون چقدر درامد داره با فروش اکانت ماهیانه 10 تومن و رتبه الکساشم دیدم 17 هزار بوده
صفحه سایت هم وان پیج هست
و اینکه چقدر ارزش داره این سایت و تمام نرم افزاراش؟
آینده داره این سایت یا خیر؟

30r.sadegh

Registered User
لایک‌ها
82
ریش سفید نیستم ولی چون خودم هم قصد خریدش رو داشتم نظر میدم
کاری که این سایت میکنه الان با ربات های زیادی مثل ربات وردست میشه انجام داد هزینش بدون هیچ محدودیتی 5 هزار تومن هست و ماه اول هم رایگان هست
ربات درج زیر نویس و ربات های دیگری هم هستند که رایگانند
فکر کنم همین سایت قبلا به قیمت 500 برا فروش گزاشته بودن احتمالا کاربر Best بود یه نفر خرید و خریدار بعد مدتی دوباره برای فروش گزاشت
با تمام این تفاسیر اگر وقت و حوصله داشته باشید برید پی وی کسایی که کانال نوپا دارند شاید بتونید افراد رو راضی به خرید از این سایت کنید

mohammadking99

Registered User
لایک‌ها
42
ریش سفید نیستم ولی چون خودم هم قصد خریدش رو داشتم نظر میدم
کاری که این سایت میکنه الان با ربات های زیادی مثل ربات وردست میشه انجام داد هزینش بدون هیچ محدودیتی 5 هزار تومن هست و ماه اول هم رایگان هست
ربات درج زیر نویس و ربات های دیگری هم هستند که رایگانند
فکر کنم همین سایت قبلا به قیمت 500 برا فروش گزاشته بودن احتمالا کاربر Best بود یه نفر خرید و خریدار بعد مدتی دوباره برای فروش گزاشت
با تمام این تفاسیر اگر وقت و حوصله داشته باشید برید پی وی کسایی که کانال نوپا دارند شاید بتونید افراد رو راضی به خرید از این سایت کنید

خیلی کار ریسکی هستش فک میکنم.اگه فیلتر بشه تلگرام یا اپشنه ربات ها تغیرر کنند یا حذف بشند همه چی میره رو هوا:(

بالا