برگزیده های پرشین تولز

نظرتونو در باره مغازه پاچینی بگین

saeid69

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
5 ژانویه 2012
نوشته‌ها
20
لایک‌ها
3
سلام
میخوام مغازه پاچینی و مرغ سوخاری بزنم بنظرتون توی این وضعیت جواب میده؟ سود دهیش اصلا خوب هست مشتریش چطوره
دوستان نظراتون رو بگین ممنون میشم که اگر جالب نیست همین سرمایمم از دست نره
 

saeid69

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
5 ژانویه 2012
نوشته‌ها
20
لایک‌ها
3
دوستان کسی نظری نداره؟
 

street design

Registered User
تاریخ عضویت
16 دسامبر 2011
نوشته‌ها
1,136
لایک‌ها
510
الان تو همه چی داستان و دست زیاد شده ، کسی هم برد می کنه که جاش خوب باشه یا ایده جدید بده ...
مرغ سوخاری و پاچینی ام جزو اون دسته از مغازه هایی شد که یهو به شدت زیاد شد ، مثل فلافلی ...
پس اگر خواستی بزنی ، یا جای خوب .. یا چیز جدید ...
 

saeid69

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
5 ژانویه 2012
نوشته‌ها
20
لایک‌ها
3
مرسی دوستم از پاسختون درست میفرمایید
راستیت باید مغازه اجاره کنم یه جای خوب . مغازه داشتم قبلا اما جای شلوغ نبوده . و نمیدونم تا چه حد مشتری داره جای پر رفت و آمد اما دوس دارم قبلش مطمعن بشم که ضرر نمیکنم چون هم باید اجاره بدم هم وسیله بخرم بازم دوستان اگر تجربه ای در این زمینه دارید یا ایده ای دارید ممنون میشم بگین
 

soheyl_ir89

Registered User
تاریخ عضویت
1 مارس 2012
نوشته‌ها
814
لایک‌ها
232
محل سکونت
ایران عزیز
سلام
جاش مهمه و عملکردت، تبلیغاتت، روابط عمومی و مشتری مداری و کیفیت محصول و بسته بندی.
سنجیده کار کنی، موفق می شی
 

ghazale.kz

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
22 فوریه 2011
نوشته‌ها
84
لایک‌ها
27
محل سکونت
rasht
سلام...بازار مواد اولیه فست فود به شدت رقابتی شده... مثلا پنیر پیتزا ذرت سس و سیب زمینی... بجای اینکه ما سر مشتری داد برنیم و بگیم جناب آقای مشتری که چک دو ماهه دادی برای خرید بار و همش رو فروختی چرا چکت پرنشده...مشتری سرما داد میزنه که چرا چکمو برگشت زدین دیگه ازتون خرید نمیکنم...بله
از لحاظ خرید مواد اولیه زیاد نگران نباشید چه بسا که بیان برای منت کشی که تو رو خدا بیا بخر ...
اما مسئله وسایل اولیه پخت و پز ممکنه کمی هزینه بردار باشه و همچنین کرایه...بهتره از جای کوچیک شروع کنید... در ضمن اکثر فست فودیا برا مرغ از نوع منجمدش استفاده میکنن که اگه با خود کارخونه ها و کشتارگاه ها مستقیما در ارتباط باشید بهتره ... چون قیمتا خیلی فرق داره...حداقل تو استان ما که اینطوریه...از کشارگاه مرغ گرم حدودا 4 تومن خریداری میشه و 6-7 تومن به فروش میرسه
طبعا هرچی بیشتر بخرید قیمت هم افت میکنه و کمی هم خلاقیت در ارائه میتونید کمک کنه...
در هر صورت موفق باشید اما بیشتر تحقیق کنید



Sent from my LG-D724 using Tapatalk
 

mohammad98

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
24 جولای 2015
نوشته‌ها
320
لایک‌ها
190
سن
36
محل سکونت
تهران
فست فود يكي از عوامل اصلي افزايش سرطان در سالهاي اخير هست!!!
سعي كنيد وارد كسب و كاري بشيد كه مسائل اخلاقي اجتماعي هم رعايت بشه تا مجبور نباشيد به توجيه و دروغ متوسل بشيد واسه درست جلوه دادن بيزينستون.
ميشه هم پولدار شد هم خوب بود. :)
 

sh_b_e_1365

Registered User
تاریخ عضویت
19 جولای 2006
نوشته‌ها
3,600
لایک‌ها
245
محل سکونت
مازندران-تهران
کار بسیار پر سودی هست
همین پیتزا 5 تومنی رو ببینی متوجه میشی
پیتزا نهایت براشون 1000-1500 تومن در میاد بعد چند میفروشن ؟ 5000 تومن
بال سخاری هم فقط یک دستگاه میخواد
دو تا سه نفر نیرو
هر پرسی رو فکر کنم حدود 7تا 10 عدد بال بزاری توش کلی سود داره برات + یک نوشابه + ظروف یکبار مصرفی که مصرف میکنی
اگه هر پرسی رو حدود 17 تومن هم بفروشی فکر کنم حدود 7 تومن تو هر پرس سود داشته باشی
 
بالا