• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

نظرتون در مورد این کار چیه؟

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
سلام دوستان
بنظرتون نمایندگی شرکت های تولید آب معدنی و نوشابه یا دوغ، و توزیع اونها چطور میتونه باشه؟
مرسی

saeed0345

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
سلام دوستان
بنظرتون نمایندگی شرکت های تولید آب معدنی و نوشابه یا دوغ، و توزیع اونها چطور میتونه باشه؟
مرسی
من یه تحقیقاتی کردم برای دوغ از 80 تومن میشه شروع کرد

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
داماش خیلی مشتری داره . برو تو کار داماش . بهترین کیفیت رو داره

ali__amiri

Registered User
لایک‌ها
43
داداش بالید بری تو کار پخش مویرگی بدون تجربه و شناخت بازار نمیشه زمین میخوری

ali__amiri

Registered User
لایک‌ها
43
پخش مویرگی یعنی اینکه یک دفتر برا شرکت بگیری یک انبار برای جنس ها و کارمند از قبیل حسابدار .منشی. سرپرست فروش . ویزیتور. مامور پخش همراه با ماشین باری و یه وکیل برا بخش حقوقی .بعد ویزیتورها تک تک مغازه های شهر را برای فرش جنسها ویزیت کنند و سفارش گیری کنند مامور پخش فردای اون روز جنسها رو به مغازه دارها تحویل و وجه نقد یا چک کالا (معمولا 30 روزه تا 45 روزه) رو از مغازه دار دریافت و به حسابداری شرکت تحویل بده .این وسط کارهای زیادی هست که باید انجام بشه سیکل ساده ای نیست دو سه سال طول می کشه تو بازار جا بیوفتی ولی وقتی جاافتادی دیگه کارو بارات سکست البته باید خیلی حساب شده بری جلو . از نظر من بدون تجربه قبلی اصلان نمیشه وارد بازار شد . بازار قورتت میده یه ابم روش. یه تحقیق کنی تموم صاحبان شرکت های پخش یا مسئول فروشهاشون قبلا کف بازار ویزیتوری میکردن که به اینجا رسیدن . پیشنهاد من اینه شما هم اگه میخوای به طور جدی وارد این کار شی و مصمم هستی از ویزیتوری شروع کن تو این مدت همه چیزو بسنج البته خود به خود همه چی دستت میاد اگه زرنگ باشی و خودت تو بازار بشناسونی بعد یکی دو سال می تونی یه شرکت پخش تاسیس کنی و ..... (اینم ذکر کنم برا گرفتن نمایندگی از شرکت های معتبر باید سابقه داشته یاشی و شناخته شدی باشی وگر نه باهات کار نمیکنند بعلاوه بر اینکه باید تضمینات معتبر از قبیل سند ملکی و چک و غیره در اختیارشون بذاری تا باهات وارد قرداد بشن )
بازم سوالی بود در خدمتم

بالا