• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

نظرتون در مورد سپرده هدف بانک ملت چیه

daramadnet

Registered User
لایک‌ها
58
بانک ملت > معرفی خدمات > ریالی > سپرده ها > هدف

سپرده سرمایه گذاری هدف
سپرده هدف، یکی از انواع سپرده‏های سرمایه‏گذاری بانک ملت می‏باشد. در این سپرده، شما مشتریان گرانقدر می‏توانید با استفاده از برنامه‏ریزی مالی بانک ملت، در تاریخ مورد نظر، به هدف مالی خود (تأمین وجه مورد نیاز جهت خرید خانه، لوازم منزل، خریدخودرو و ...) دست یابید.

به این منظور می‏توانید از طریق مراجعه به سایت بانکداری اینترنتی (در صورتی که هم اکنون مشتری بانک ملت هستید) و یا یکی از شعب بانک ملت، افتتاح حساب نمایید و با مشخص کردن هدف و مدت زمان مطلوب خود، از برنامه‏ریزی مالی و پاداش سپرده‏گذاری منظم بهره‏مند شوید.

با این سپرده گذاری، شما می‏توانید با پس‏انداز تدریجی ماهیانه به مبلغی منظم و ثابت (حداقل 500.000 ریال) و دریافت سود کوتاه مدت و پاداش سپرده‏گذاری منظم، به اهداف مالی از پیش تعیین شده توسط خود دست یابید. براین اساس، سود سپرده‏گذاری تدریجی شما بسته به مدت زمان ماندگاری تا سررسید هدف، به صورت روزشمار محاسبه شده و یک ماه پس از آخرین واریز قابل برداشت است. بدیهی است در تاریخ سر رسید هدف، مجموع واریزی ماهیانه در دوران سپرده‏گذاری، به همراه سود و پاداش سپرده‏گذاری، رقمی معادل هدف مالی از پیش تعیین شده شما خواهد شد.

شایان توجه است با مطالبه مبلغ سپرده و یا بستن این حساب قبل از سررسید هدف، صرفا" مشمول دریافت پاداشی مبتنی بر مدت زمان سپرده گذاری خواهید شد و در این شرایط سپرده‏گذاری خاتمه خواهد یافت.

مزایای حساب سپرده سرمایه گذاری هدف نسبت به سایر سپرده ها

 تعیین میزان مبلغ هدف مالی به دلخواه سپرده گذار.
 تعیین زمان رسیدن به هدف مالی دلخواه توسط سپرده گذار در بازه زمانی 9 تا 36 ماهه.
 پرداخت سود و پاداش سپرده‏گذاری منظم بر مبنای کمترین مانده در هر روز، تا حداکثر دوبرابر سود سپرده های کوتاه مدت.
 علاوه بر موراد فوق، بانک ملت نسبت به اعطای جوایزی ارزنده و نفیس به قید قرعه، به پاس اعتماد شما مشتری گرامی نیز اقدام می نماید.
 ضمنا"، چنانچه شما مشتری گرامی عضو باشگاه مشتریان ملت باشید، از مزایای کسب امتیاز در طرح امتیازی ملت نیز بهره مند خواهید شد. (به ازاء هر پنج هزار تومان واریز ماهیانه 0.1 امتیاز).

شرایط افتتاح سپرده هدف

 اشخاص حقیقی می توانند با حداقل مبلغ دویست هزار ریال نسبت به افتتاح حساب سپرده هدف نزدتمامی شعبه های بانک اقدام نمایند. مشتریان فعلی بانک ملت می توانند از طریق اینترنت نیز افتتاح حساب نمایند.
 مدت سپرده هدف از 9 ماه تا 36 ماه می باشد.
 مبالغ واریزی ماهیانه (حداقل معادل پانصد هزار ریال) به صورت نقد و یا انتقال از حساب دیگر به حساب سپرده هدف واریز می گردد.

بانک ملت > معرفی خدمات > ریالی > سپرده ها > هدف

دوستان نظرتون در مورد این سپرده چیه؟

stifler

Registered User
لایک‌ها
1,410
من یه چیزی رو متوجه نمیشم
وقتی مینویسه جایزه بانک مثلا 1000000 تومان
این 1 میلیون به جز سود پولمون هست یا سود هم شامل همون 1 میلیون میشه؟؟

daramadnet

Registered User
لایک‌ها
58

این سوال منم هست کسی از دوستان نظری در مورد این سپرده نداره؟

zarkav

Registered User
لایک‌ها
51

این سوال منم هست کسی از دوستان نظری در مورد این سپرده نداره؟

شما توی قسمت محاسه که بری کاملا مشخصه.

فرض کن شما میخوای نه ماه دیگه یک میلیون داشته باشی.

شما توی این نه ماه هر ماه 100 تومن میریزی و میشه نهصد تومن و آخرش صد تومن هم بانک میذاره روش و بهت همون یک تومنی که قرار بود سر نه ماه بگیری را میده.

توضیح : اعدادی که گفتم فرضی بود و برای سهولت درک بود وگرنه با توجه به میزان سرمایه ای که میذاری و مدت زمانی که مشخص میکنی کاملا متفاوت هست.

bandary

Registered User
لایک‌ها
18
نمونه بهتر و كاكلتر از اين حساب رو من 3 سال هست كه در بانك پاسارگاد به عنوان حساب اندوخته فردا دارم
و ميخوام از اين سپرده هم استفاده كنم
البته بانك ملت بهرته چون ميتوني زمان تعيين كني و لي در بانك پاسارگاد زمان پيش فرض روي 5 سال هست ولي ميشه نرخ رو كم و زياد كرد به روش خاص غير عرف!!!!!!!!

stifler

Registered User
لایک‌ها
1,410
آخه یه جا گفته شده میتونید ماه آخر سود رو بگیرید(نگفته سود همون جایزه هستش)
اگه سود و جایزه یکیه پس این حساب چه فرقی با کوتاه مدت داره؟؟

zarkav

Registered User
لایک‌ها
51
آخه یه جا گفته شده میتونید ماه آخر سود رو بگیرید(نگفته سود همون جایزه هستش)
اگه سود و جایزه یکیه پس این حساب چه فرقی با کوتاه مدت داره؟؟

سود همون جایزه هست و تفاوتش در انعطاف پذیری از نظر مدت زمان و میزان سرمایه گذاری و از طرفی ماهیانه سرمایه گذاری میکنی نه یکجا.

zarkav

Registered User
لایک‌ها
51
نمونه بهتر و كاكلتر از اين حساب رو من 3 سال هست كه در بانك پاسارگاد به عنوان حساب اندوخته فردا دارم
و ميخوام از اين سپرده هم استفاده كنم
البته بانك ملت بهرته چون ميتوني زمان تعيين كني و لي در بانك پاسارگاد زمان پيش فرض روي 5 سال هست ولي ميشه نرخ رو كم و زياد كرد به روش خاص غير عرف!!!!!!!!

اون هم میتونی ماهیانه سرمایه گذاری کنی؟

bandary

Registered User
لایک‌ها
18
اون هم میتونی ماهیانه سرمایه گذاری کنی؟
بله در بانك پاسارگاد هم اين مدل حساب با نام حساب اندوخته فردا هست و كد حساب 500 هست و پيش فرض 72 ماهه (شايد بشه تغييرش داد من خاطرم نيست)
اوليه استتارتر 50 تومن هست و كمترين واريزي ماهينانه هم 10 تومن هست

>-->O

همکار بازنشسته
لایک‌ها
468
بالا